Novabox Pace 3001HD

Εκανα την νέα αναβάθμιση στον δέκτη και έχω μερικές απορίες.Για ποιο νέο μενού λένε και διαβάζω; Εγώ ίδιο το βλέπω και επίσης όταν βάζω να κλειδώνει το κανάλι με το σήμα ακατάλληλο (χ) κλειδώνουν και τα free κανάλια που εκπέμπουν.Το έχει προσέξει και κανείς άλλος αυτό;

Τελικά μόνο εγώ έχω τον εν λόγο δέκτη; Δεν έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό που αναφέρω στο προηγούμενο post;

το νεο μενου αναφερεται στον 865 και οχι στον δικο σου που εχει ηδη το εν λογω μενου

Εκανα την νέα αναβάθμιση στον δέκτη και έχω μερικές απορίες.Για ποιο νέο μενού λένε και διαβάζω; Εγώ ίδιο το βλέπω και επίσης όταν βάζω να κλειδώνει το κανάλι με το σήμα ακατάλληλο (χ) κλειδώνουν και τα free κανάλια που εκπέμπουν.Το έχει προσέξει και κανείς άλλος αυτό;

Το οτι βγαίνει μια καινούργια αναβάθμιση δεν σημαίνει οτι αλλάζουν ριζικά τα πάντα. Συνήθων γίνονται μικρές διορθώσεις σε θέματα που παρουσιάζουν προβλήματα.

Βλέπω τώρα live τον ΠΑΟΚ στο φιλικό με άντερλεχτ και 2 φορές στον δέκτη πάγωσε η εικόνα και ο ήχος και αναγκάστηκα να αλλάξω κανάλι και να το ξαναβάλω για να δουλέψει. Καμμιά ιδέα?

Εδώ και μια εβδομάδα έχω και εγώ κολλήματα εικόνας και επανέρχεται όπως λέει ο φίλος από πάνω, την τελευταία αναβάθμιση δεν την έχω κάνει, άραγε τι να παίζει;

Παιδιά τις τελευταίες μέρες λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και δυνατών ανέμων ίσως λέω ίσως έχουν ελαφρά μετακινηθεί πιάτα.

Αυτό για να το καταλάβετε πρέπει να έχετε τουλάχιστον μια ιδέα για την ένταση και την ποιότητα σήματος που βρίσκεται στα normal πλαίσια έτσι ώστε να διαπιστώσετε τυχών αλλαγή όταν βλέπετε σπασίματα.

Σε κάθε περίπτωση όταν αντιμετωπίζεται τέτοια προβλήματα κάντε μια επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων μηπως εχει κολλήσει κάτι και αν δεν διορθωθεί τότε να απευθύνεστε σε ειδικό.

Μόλις ειδα για την νέα αναβαθμιση και την έκανα. Θα ελέγξω και σε σημερινό live ματς τι παιζει. Πάντως ισχύ και ένταση ειμαι στα 100% (έχω 1,2 μ πιάτο μαζί με οτε). Ελπίζω να ήταν τυχαίο ή να ήταν κάτι που να έφτιαξε με το update. Ίδωμεν..

Μετα απο κάθε αναβάθμιση απαραίτητα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μην το ξεχνάτε ειναι σημαντικό.

Θα το κανω και αυτό;) Ευχαριστώ!

Εdit: Ποιο ειναι το ΠIN που ζηταει ρε παιδιά? Δεν θυμαμαι να χω κατι τετοιο

Last edited:
Ευχαριστώ φίλε. Δεν πιστευω ομως μετα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις να πηγαινει στο πρώτο λογισμικό και όχι στο τελευταιο?

Ok παιδες. Απλά μην κάνω καμμία μπουρδα. Ελπίζω να είναι θεμα αναβαθμισης. Θα δειξει

Θενκς!

Μετα απο κάθε αναβάθμιση απαραίτητα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μην το ξεχνάτε ειναι σημαντικό.

Μετα την τελευταία αναβάθμιση ξεχασα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δουλεύει πανω απο 10 μερες απροβλημάτιστα και με εξωτερικό σκληρο δισκο.
Ωστόσο κάνω μια φορα την εβδομαδα restart τον δέκτη

Εγω εκανα επαναφορα εργοστασιακων αλλα σε 1 μερα,2 φορε κολλησε και το εβγαλα απο το ρευμα
Οι αναβαθμισεις γινονται για να χαλουν οτι υπαρχει!!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Μηπως ξερει κανεις τι θα γινει με τα καναλια που θα αλαξουν θεση αναγκαστικα στις 31/7;

Re: Απάντηση: Novabox Pace 3001HD

Δυστυχώς θα αλλάξουν θέση. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Θα μπορούσαμε βέβαια να σπάσουμε τα καρύδια των ανθρώπων του support της Nova να φτιάξουν επιτέλους τη δυνατότητα να βάζουμε τα αγαπημένα μας με ότι σειρά θέλουμε.
Το βρίσκω λίγο "δικτατορικό" να μας επιβάλουν και τη σειρά των favorites