ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Έχουν πάντα διαθέσιμο τεχνικό σε κάθε κατάστημα?
παρε και ρωτα συτην περιοχη σου.στον Αγιο Δημητριο εχει.
Έχουν πάντα διαθέσιμο τεχνικό σε κάθε κατάστημα?
Ναι μπορείς.Μπορεί κάποιος να με φωτίσει ...αν μπορω να κατάργηση το δεύτερο καλώδιο στον 865?Δεν με πειράζει για εγγραφές ..θα υπάρξει πρόβλημα άλλο?Γιάρι θέλω να σύνδεση στην κεραία επιγεια
Ναι μπορείς.
Δε θα έχεις πια το on demand.
Τώρα και έξη μήνες το κατάργησα.
Το on demand στον 831θα παίζει ούτως η άλλος, δεν παίζει ρόλο αν ειναι slave η master σε θέση και βεβαίως δεν το επηρεάζει η υπηρεσία multiview.
εγώ δεν πιστεύω ότι θα βγει ποτέ αναβάθμιση για τον 865, απλά δεν θέλουν να το πουν, νομίζω ότι όταν ειναι εμπορικά διαθέσιμος ο 5001 θα μας πουν απλά παρτε τον καινούργιο ή θα μας δώσουν κάποιο μικρό οικονομικό κίνητρο...Nα ειναι 1,2 χρονια που το ακουω αυτο με την αναβαθμιση,εχω χασει το μετρημα!!
εγώ δεν πιστεύω ότι θα βγει ποτέ αναβάθμιση για τον 865, απλά δεν θέλουν να το πουν, νομίζω ότι όταν ειναι εμπορικά διαθέσιμος ο 5001 θα μας πουν απλά παρτε τον καινούργιο ή θα μας δώσουν κάποιο μικρό οικονομικό κίνητρο...
Πάντως και οι δικές μου πληροφορίες λένε πως είμαστε αρκετά κοντά.
Δεν έχεις δίκιο, καθώς ο 831 δουλεύει μια χαρά στο θέμα του on-demand... Επόμενος δεν είναι θέμα παλαιότητας.Παιδιά είναι εξαιρετικά δύσκολο σε ένα δέκτη σχετικά παλιό, να του "φορέσεις" ένα εντελώς νέο λογισμικό και μάλιστα άλλης εταιρείας απο αυτό που χρησιμοποιεί σήμερα. Θέλει πολύ κόπο και εργατοώρες για να το φέρεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, χωρίς bugs, κολλήματα και να το δώσεις στον κόσμο. Πάντως και οι δικές μου πληροφορίες λένε πως είμαστε αρκετά κοντά πια. Ξέρω ότι το έχετε ξανακουσει αυτό, αλλά αυτή τη φορά ισχύει. Εχουν πεσει και πολλά στη nova τελευταία ...
Συμφωνω απολυτως , αλλα η δικη μου απορια ειναι αν οσοι φιλοι εχουν τον 5001 αντιμετωπιζουν κι αυτοι διαφορα προβληματα η οχι; Και ας μας πει καποιος τι εμποδιζει την εταιρεια να τον κανει επιτελους εμπορικα διαθεσιμο τον 5001 ;;;;;;
Συμφωνω απολυτως , αλλα η δικη μου απορια ειναι αν οσοι φιλοι εχουν τον 5001 αντιμετωπιζουν κι αυτοι διαφορα προβληματα η οχι; Και ας μας πει καποιος τι εμποδιζει την εταιρεια να τον κανει επιτελους εμπορικα διαθεσιμο τον 5001 ;;;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.