Novabox+ Pace 865 HD PVR

Μπορεί κάποιος να με φωτίσει ...αν μπορω να κατάργηση το δεύτερο καλώδιο στον 865?Δεν με πειράζει για εγγραφές ..θα υπάρξει πρόβλημα άλλο?Γιάρι θέλω να σύνδεση στην κεραία επιγεια
Ναι μπορείς.
Δε θα έχεις πια το on demand.
Τώρα και έξη μήνες το κατάργησα.

Ναι μπορείς.
Δε θα έχεις πια το on demand.
Τώρα και έξη μήνες το κατάργησα.

Ευχαριστω και κάτι άλλο τον 865 νου τον Βάλανς slave και τον 831 master...θα έχω ondemand στον 831?

Το on demand στον 831θα παίζει ούτως η άλλος, δεν παίζει ρόλο αν ειναι slave η master σε θέση και βεβαίως δεν το επηρεάζει η υπηρεσία multiview.

Λοιπόν παιδία, σε σημερινή επικοινωνία μου με την Nova, έχουμε τα ακόλουθα νέα:
1. "... ο εξοπλισμός Novabox+ (τύπου 5001) προς το παρόν δεν είναι εμπορικά διαθέσιμος. Διατίθεται μόνο ως αντικατάσταση σε περίπτωση που διαπιστωθεί βλάβη του εξοπλισμού Novabox+ (τύπου 865)..."
2. "...θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για να λειτουργήσει η υπηρεσία Nova on Demand μέσω Internet, γίνεται αναβάθμιση στο λογισμικό ενός αποκωδικοποιητή. Για κάποιους αποκωδικοποιητές υπάρχει ήδη αναβαθμισμένο λογισμικό που υποστηρίζει την υπηρεσία Nova ΟN Demand μέσω Internet, όμως για τον δέκτη Novabox+ (τύπου 865) είναι κάτι που αναμένεται και σύντομα θα είναι κοντά σας..."
3. "...Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως ο αποκωδικοποιητής Novabox+ που έχεις στη διάθεσή σου, είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην αγορά, είναι σύνθετης λειτουργίας, καθώς παρέχει ένα πλήθος υπηρεσιών και δυνατοτήτων που δεν θα ήταν εφικτές στην περίπτωση ενός απλού αποκωδικοποιητή (δυνατότητα εγγραφής προγράμματος με προβολή διαφορετικού προγράμματος στο live πρόγραμμα, Nova On Demand μέσω δορυφόρου, Pause - Rewind & Fast Forward)..."
4. "...Θα θέλαμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι εργαζόμαστε συνολικά προς την ενίσχυση των δυνατοτήτων θέασης που παρέχουμε σε όλους τους συνδρομητές μας, όπως την απόδοση της υπηρεσίας Nova HD, τη προσθήκη νέων καναλιών, τη προσθήκη εποχιακών καναλιών κλπ, καθώς σύμφωνα και όσα αναφέραμε, το ερχόμενο διάστημα και ο αποκωδικοποιητής Novabox+ (τύπου 865) θα μπορεί να προβάλει και το περιεχόμενο της νέας υπηρεσίας Nova On Demand...."
και για το τέλος "...σύμφωνα και όσα αναφέραμε, το ερχόμενο διάστημα και ο αποκωδικοποιητής Novabox+ (τύπου 865) θα μπορεί να προβάλει και το περιεχόμενο της νέας υπηρεσίας Nova On Demand..."
Ελπίζω να πλησιάζουμε τελικά...

Nα ειναι 1,2 χρονια που το ακουω αυτο με την αναβαθμιση,εχω χασει το μετρημα!!
εγώ δεν πιστεύω ότι θα βγει ποτέ αναβάθμιση για τον 865, απλά δεν θέλουν να το πουν, νομίζω ότι όταν ειναι εμπορικά διαθέσιμος ο 5001 θα μας πουν απλά παρτε τον καινούργιο ή θα μας δώσουν κάποιο μικρό οικονομικό κίνητρο...

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

εγώ δεν πιστεύω ότι θα βγει ποτέ αναβάθμιση για τον 865, απλά δεν θέλουν να το πουν, νομίζω ότι όταν ειναι εμπορικά διαθέσιμος ο 5001 θα μας πουν απλά παρτε τον καινούργιο ή θα μας δώσουν κάποιο μικρό οικονομικό κίνητρο...

Συμφωνω απολυτως , αλλα η δικη μου απορια ειναι αν οσοι φιλοι εχουν τον 5001 αντιμετωπιζουν κι αυτοι διαφορα προβληματα η οχι; Και ας μας πει καποιος τι εμποδιζει την εταιρεια να τον κανει επιτελους εμπορικα διαθεσιμο τον 5001 ;;;;;;

Παιδιά είναι εξαιρετικά δύσκολο σε ένα δέκτη σχετικά παλιό, να του "φορέσεις" ένα εντελώς νέο λογισμικό και μάλιστα άλλης εταιρείας απο αυτό που χρησιμοποιεί σήμερα. Θέλει πολύ κόπο και εργατοώρες για να το φέρεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, χωρίς bugs, κολλήματα και να το δώσεις στον κόσμο. Πάντως και οι δικές μου πληροφορίες λένε πως είμαστε αρκετά κοντά πια. Ξέρω ότι το έχετε ξανακουσει αυτό, αλλά αυτή τη φορά ισχύει. Εχουν πεσει και πολλά στη nova τελευταία ...

Είπα καιγω μόλις είδα το όνομα σου
ωραία έγινε η αναβάθμιση αλλά....
Τουλάχιστον ας προσφέρει τον νέο δεκτή σε χαμηλή τιμη

Μετά την sl ελπίζω να γίνει ένα γενικότερο restart σε όλους τους τομείς.. Και του 865 και σε περιεχόμενο

Παιδιά είναι εξαιρετικά δύσκολο σε ένα δέκτη σχετικά παλιό, να του "φορέσεις" ένα εντελώς νέο λογισμικό και μάλιστα άλλης εταιρείας απο αυτό που χρησιμοποιεί σήμερα. Θέλει πολύ κόπο και εργατοώρες για να το φέρεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, χωρίς bugs, κολλήματα και να το δώσεις στον κόσμο. Πάντως και οι δικές μου πληροφορίες λένε πως είμαστε αρκετά κοντά πια. Ξέρω ότι το έχετε ξανακουσει αυτό, αλλά αυτή τη φορά ισχύει. Εχουν πεσει και πολλά στη nova τελευταία ...
Δεν έχεις δίκιο, καθώς ο 831 δουλεύει μια χαρά στο θέμα του on-demand... Επόμενος δεν είναι θέμα παλαιότητας.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαιρετώ την παρέα. Θέλω τη βοήθειά σας. Εχω βάλει υπενθύμιση σε μια σειρά. Πώς μπορώ να την αφαιρέσω;
Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Lenovo YB1-X90L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με τον ίδιο τρόπο που την εβαλες... Πατάς επάνω στη σειρά, με το σύμβολο της υπενθύμισης δύο φορές για να φύγει

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Συμφωνω απολυτως , αλλα η δικη μου απορια ειναι αν οσοι φιλοι εχουν τον 5001 αντιμετωπιζουν κι αυτοι διαφορα προβληματα η οχι; Και ας μας πει καποιος τι εμποδιζει την εταιρεια να τον κανει επιτελους εμπορικα διαθεσιμο τον 5001 ;;;;;;

κανενα απολυτως προβλημα ο 5001.

Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Φαντάζομαι το ιδιοκτησιακό και οικονομικό θέμα. Άντε βρες τα κεφάλαια να κάνεις ικανή παραγγελία για να προκύψει σε ανταγωνιστική τιμή

Sent from my iPhone using Tapatalk