Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Ακριβώς!Βασικά σαν κάτι να κολλάει στο τηλεχειριστήριο μόλις πάω να αλλάξω κανάλι και σβήνονται όλα. Όχι δεν παρεμβάλλεται τίποτα!

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Αυτό ήθελα να ακούσω.Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν χρησιμοποιήσεις το χειριστήριο.

Θα σου πρότεινα,αν γνωρίζεις φυσικά,να ανοίξεις το χειριστήριο και να το καθαρίσεις προσεκτικά.Θέλουν καθάρισμα με προσοχή οι επαφές,με κάτι σχετικά σκληρό.Ας πούμε μπλε γόμα.

Στη συνέχεια καλό καθάρισμα με μπλε οινόπνευμα,μιας και είναι εύκολο να διαθέτεις ήδη στο σπίτι.Μη γελάς καθόλου.Με αυτόν τον τρόπο έχουν αναστηθεί τα πιο πεθαμένα χειριστήρια.

Ακόμα καλύτερα,θα σου πρότεινα να ζητήσεις καινούργιο,μιας και είναι εντός εγγύησης (10 μήνες όπως λες).

Όπως κατάλαβες,η εκτίμησή μου είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα έχει να κάνει με το χειριστήριο.

Τυχαία ή όχι, τα μαγαζιά Forthnet έχουν γεμίσει με τα νέα τηλεχειριστήρια που "δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τους αναβαθμισμένους Pace"...15 το κομμάτι!

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Την τελευταία εβδομάδα μου κάνει κάτι περίεργα ο 865. Εκεί που βλέπω Tv σβήνουν όλα τα κανάλια τα τηλεοπτικά και εμφανίζονται μόνο τα ραδιοφωνικά. Ότι και να κάνω (επανεκκίνηση, βγάλσιμο κάρτας κλπ) δεν επανέρχονται με τίποτα και αναγκάζομαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μόνο τότε επανεμφανίζονται. Μου το έχει κάνει ήδη 2 φορές. Τι συμβαίνει; Το είπε το ποίημα; Τον έχω 10 μήνες μόνο...

Καλώς ήρθες στον κόσμο του pvr.
(by the way αν κάποιος βρει κανένα novasports 5 να περνάει, θα είναι το δικό μου.Το ψάχνω κάμποσο καιρό τώρα).

Τελικά πρέπει να είναι μακράν ο χειρότερος δέκτης συνδρομητικού πακέτου! Εδώ και μερικές μέρες μου έκανε μερικά κόλπα με το Logitech Harmony τηλεχειριστήριο και δεν άναβε ή έκλεινε όταν έπαιρνε εντολή. Σήμερα χάθηκαν όλα τα κανάλια και δεν έχει σήμα σε κανένα από τα 2 tuner. Επίσης δεν έχω πρόσβαση στις εγγραφές που έχω κάνει. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων περίπου 15 φορές χωρίς αποτέλεσμα. Για πείτε ρε παιδιά, υπάρχει καμμιά λύση ή πάω για αντικατάσταση;

Εγώ πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό (πέρα από τον on-demand). Ούτε κανάλια χάνονται, ούτε πρόβλημα με το χειριστήριο (που δεν είναι το δικό του).

Τελικά λέτε να είναι το χειριστήριο που δημιουργεί τα προβλήματα στο pvr και στον 831? Εβγαλε το λιντλ ένα χειριστήριο το δούλεψε κανείς?

Οι 831 έχουν τα κολλήματα τους. Αλλά λέω μήπως και το σώσουμε με ένα άλλο τηλεκοντρόλ.

Εμένα πάντως ο 831 μετά το update δεν κολλάει ποτε. Ο 865 που εχει το παλιο firmware κολλαει συχνα μόλις πας να αλλάξεις καναλι...θεωρω οτι 99% φταιει το firmware για τα κολληματα

Εμένα εχει κολλήσει μέρες τώρα το on demand και δεν εχει τίποτα κατεβασμένο, τα τελευταία ηταν οσα έληγαν 6/10. Έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές και δεν κατέβασε ακομα κατι... Τι άλλο να κάνω;

Την Δευτέρα θα κατέβουν οι καινούργιες ταινίες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις Είναι υπομονή εφόσον έκανες επαναφορά εργοστασιακών.

απλα μετα την επαναφορα στις εργοστασιακες τσεκαρε οτι και ο δευτερος tuner ειναι σωστα συντονισμενος στην 12..130; δεν θυμαμαι τωρα τη συχνοτητα ( 2 φορες το help και το κατω βελακι)

Παιδιά μια ερώτηση αν μπορείτε. Για εγγραφή ολων των επόμενων επεισοδίων σε σειρές τις γράφει κανονικά δεκτης? Ή μόνο τα επεισόδια που υπάρχουν στο epg. Πχ. μπορώ να προγραμματοσω σειρά η οποία προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα? Και αν το έχετε δοκιμάσει όντως τα γράφει ΟΛΑ τα επεισόδια ή μπερδεύει?

Δεν έχει να κάνει με το αν εμφανίζονται στο epg.

Αν επιλέξεις εγγραφή όλων των επεισοδίων της σειράς που επιθυμείς,θα γράφονται όλα κανονικά,όποτε κι αν προβάλλονται.

Να θυμάσαι κάτι όμως...

Αν κάποια φορά επιλέξεις "εργοστασιακές ρυθμίσεις",θα πρέπει να επιλέξεις ξανά εγγραφή όλων των επεισοδίων της σειράς που επιθυμείς.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Πως κανουμε εγγραφη ολων των επεισοδιων μιας σειρας? Απλα παταμε rec σε καποιο επεισοδιο και εγγραφονται ολα η σε ρωταει οταν πατησεις rec αν θελεις να γραψεις ενα η ολα τα πεισοδια? Δεν το εχω κανει μεχρι τωρα.
Και κατι ακομα. Υπαρχει τροπος να δουμε τι εχουμε προγραμματισει? Δεν το εχω βρει πουθενα. Βλεπω κουμπι ondemand, playlisti αλλα πουθενα κατι που να σε πηγαινει στον ηδη προγραμματισμο εγγραφων (planner δηλαδη). Κατι που να σου λεει για παραδειγμα τι εχεις προγραμματισει και ποτε το καθενα.

Hdanka ευχαριστώ. Ilise πατας το κουμπί που βλέπεις τις εγγραφές σου και μετά πάτα το δεξιά-αριστερά και σε δείχνει τι έχεις προγραμματίσει. Όταν πατάς σε μια σειρά το rec σε βγάζει δυο επιλογες. Το συγκεκριμένο επεισόδιο ή και όλα τα επομενα