Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Δηλαδη...
Αν κάνω διακοπή τώρα, κ´πάω σε 2 μήνες να ξανακάνω εγραφή, θα μου πούν ότι είμαι παλιός συνδρομητής κ' δέν δικαιούμε κάποια προσφορά??????

αν διακοψεις και πας να κανεις νεα συνδεση με τα ιδια στοιχεια π.χ. ονοματεπωνυμο, αρ. τουτοτητας και διυθυνση θα σου πουν οτι εισαι παλιος συνσδρομητης και να κανεις επανασυνδεση....

Εδω να σκεφτεις οτι εγω ειχα καποτε τον αναλογικο comcrypt και εκανα διακοπη για χρονια. Oταν εβγαλε την προσφορα forthnet+nova εκανα αιτηση για συνδρομητης nova (εγω το ειχα ξεχασει οτι καποτε ημουν συνδρομητης τους), τοτε με πηραν τηλεφωνο να με ενημερωσουν αν θελω να κανω επανασυνδεση στον αναλογικο και τους ειπα οχι γιατι θελω τον ψηφιακο. Ακομα και σημερα στο mynova στα στοιχεια μου δειχνει οτι ειμαι κατοχος αναλογικου και ψηφιακου δεκτη. ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... στον αναλογικο αναφερει ακομα ποσο για τυχον επανασυνδεση...

Πιτευω οτι με ολα τα παραπανω ειναι ανεφικτο να κανουμε διακοπη και να κανουμε εκ νεου αιτηση ως νεοι συνδρομητες

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ:furious3:

Πέρασε στα ψιλά ή μάλλον εγώ δεν το είδα πουθενά γραμμένο...

Από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου τα HD κανάλια μπορούν να ενεργοποιηθούν σε όλα τα πακέτα της Nova με 4,99 το μήνα.....

Μη φεύγεις κάτσε στην θέση σου, με συν 5 ευρώ βλέπεις...

Start Pack: Eurosport HD + NatGeo HD
Value Pack: Eurosport HD + NatGeo HD
Cinema + Value: Eurosport HD + NatGeo HD + Novacimema HD
Sports+ Value: Eurosport HD + NatGeo HD +Novasport HD
Full Pack: Eurosport HD + NatGeo HD+ Novacimema HD +Novasport HD

Λάθος...τα HD ισχύουν από το cinema+value και πάνω.

Όχι... Έχει δίκιο ο satzapper. Τώρα 5 ευρώ για να έχεις ένα κανάλι επιπλέον μόνο (το eurosport μεταδίδει το ίδιο πρόγραμμα και χωρίς Hd) είναι πολλά...
Επίσης μπορείς πλέον να αγοράσεις δέκτη με ή χωρίς δωδεκάμηνη δέσμευση. Για τον pvr δε θυμάμαι τιμή, αλλά για τον απλό η τιμή με δωδεκάμηνη δέσμευση είναι πλέον μόνο 49 ευρώ. Τώρα εκτός από τα μαύρα χάλια που έχει σαν δέκτης μοιάζει και σε άλλο πράγμα με τον Panasat: στην τιμή!

Πέρασε στα ψιλά ή μάλλον εγώ δεν το είδα πουθενά γραμμένο...

Από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου τα HD κανάλια μπορούν να ενεργοποιηθούν σε όλα τα πακέτα της Nova με 4,99 το μήνα.....

Το ξαναβάζω γιατί είναι επίσημο Ανδρέα.....

Ισχύει κανονικά..

Δεν αντιλέγω...αλλά α)Στο τηλ. μου είπαν χαζομάρες όσον αφορά τα HD...(ότι δεν έχουν ενημέρωση κτλπ) και β)στο site τους δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο.Τουλάχιστον όχι ακόμη.

Ναι καλά, ότι πουν !!!!! :D έχουμε εμείς επίσημη ενημέρωση και αυτοί όχι !!!!

Η γνωστή σαχλαμάρα......

Είναι ακριβώς όπως τα έγραψε παραπάνω ο satzapper

αν διακοψεις και πας να κανεις νεα συνδεση με τα ιδια στοιχεια π.χ. ονοματεπωνυμο, αρ. τουτοτητας και διυθυνση θα σου πουν οτι εισαι παλιος συνσδρομητης και να κανεις επανασυνδεση....

Εδω να σκεφτεις οτι εγω ειχα καποτε τον αναλογικο comcrypt και εκανα διακοπη για χρονια. Oταν εβγαλε την προσφορα forthnet+nova εκανα αιτηση για συνδρομητης nova (εγω το ειχα ξεχασει οτι καποτε ημουν συνδρομητης τους), τοτε με πηραν τηλεφωνο να με ενημερωσουν αν θελω να κανω επανασυνδεση στον αναλογικο και τους ειπα οχι γιατι θελω τον ψηφιακο. Ακομα και σημερα στο mynova στα στοιχεια μου δειχνει οτι ειμαι κατοχος αναλογικου και ψηφιακου δεκτη. ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... στον αναλογικο αναφερει ακομα ποσο για τυχον επανασυνδεση...

Πιτευω οτι με ολα τα παραπανω ειναι ανεφικτο να κανουμε διακοπη και να κανουμε εκ νεου αιτηση ως νεοι συνδρομητες

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ:furious3:

Τώρα μίλησα με nova κ' το επιβεβαίωσαν....:furious3:
Αυτή την στιγμή είναι έτσι τα πράγματα...:guitarist:
Αργότερα (είπε)...μπορεί να βγεί κ' μιά διαφορετική προσφορά για τους παλιούς που θέλουν να κάνουν αναβάθμιση σε HD...:a0210:
Αν δεν βιάζομε να περιμένω:huh2:

Φίλε Αντώνη,

Να'σαι καλά που έχουμε κι εσένα πρακτορείο Reuters και μας ενημερώνεις!!:SFGSFGSF: :firstprize:
Καλά δεν είναι τραγικό αυτή την νέα πληροφορία με τα HD κανάλια από τις 14 Φεβρουαρίου,που μας ανέφεραν ο φίλος Αντώνης και ο φίλος satzapper να μην την έχουν αναρτήσει ακόμα σε κάποιο σημείο στην ιστοσελίδα της nova?Αν παρατηρήσετε την ιστοσελίδα της nova μου φαίνεται πως την ανανεώνουν όποτε το θυμηθούνε...Για παράδειγμα αν πατήσετε εκεί που λέει "Υπηρεσία Nova HD" λέει ακόμα 129 euro κόστος απόκτησης του δέκτη NovaBox HD 831 ενώ και στα προσφερόμενα HD κανάλια δεν έχουν προσθέσει το NatGeo HD στο συγκεκριμένο...
Και καλά πες πως αμέλησαν να ανανεώσουν τη σελίδα τους...Είναι λογικό και σοβαρό πράγμα οι τηλεφωνητές στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών να μην είναι ενημερώμενοι όπως μας κατήγγειλε παραπάνω ο φίλος??Είναι ξεφτύλισμα για την εταιρεία να ξέρουμε εμείς από το forum και στο call center να μην έχουν ιδέα...Τι να πω...

Φιλικά,
Μάνος.

το nova on demand θα λειτουρgησει σε αυτον τον αποκωδικοποιητη (pvr 865) η θα ειναι μονο για τον παλιο pvr 3001?

το nova on demand θα λειτουρgησει σε αυτον τον αποκωδικοποιητη (pvr 865) η θα ειναι μονο για τον παλιο pvr 3001?
τις ξέρει?!
με τον καιρό θα μάθουμε......καθώς είναι λίγο αργόσχολοι. τι να πεις?!

ακούστε αυτό τώρα και πείτε μου αν αυτό δεν είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ και χειρότερη από αυτή που λένε τα παιδιά στο άλλο ποστ:
σε συγγενή μου που έχει nova pvr 3001 full package του έστειλαν έγγραφη πρόταση να βάλει nova hd για να αντικαταστήσει τον παλαιό λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας που προωθούν και άλλες παμφάρες...ξέρετε! ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΔΕΚΤΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΛΕΤΕ για αντικατάσταση? τον nova HD 831 ο οποίος καταρχήν δεν είναι pvr. Για ποια αντικατάσταση μιλάμε????
Δεύτερον ακόμα και τον δέκτη nova HD pvr 865 να του προτείνουν θα χει ένα κανάλι (tuner) να βλέπει και ένα να γράφει! Ενώ με αυτόν πουχει τώρα βλέπουν 2 κανάλια (επειδή είναι πολύτεκνη οικογένεια) και γράφουν κάποιο άλλο. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ? ? ?
Προσπαθούν να κοροϊδέψουν ανθρώπους που δεν κατέχουν τα τεχνικά θέματα!!! Ε Λ Ε Ο Σ. Δεν τους σταματάει τίποτα....

υγ: μελλοντικά έχουν πει απτην nova ότι ο pvr hd δέκτης θα υποστηρίζει και δεύτερο κανάλι θέασης (sd βέβαια). ακόμα και αν αληθεύει ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ πάντως....

τα συμπεράσματα δικά σας

Δεν είπαν ότι θα βλέπεις 2ο SD κανάλι..αλλά ότι θα μπορείς να συνδέσεις 2 δέκτες ώστε να βλέπεις..πχ 2 835 ή 1 865 και ένας 835...κάπως έτσι.

τις ξέρει?!
με τον καιρό θα μάθουμε......καθώς είναι λίγο αργόσχολοι. τι να πεις?!

ακούστε αυτό τώρα και πείτε μου αν αυτό δεν είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ και χειρότερη από αυτή που λένε τα παιδιά στο άλλο ποστ:
σε συγγενή μου που έχει nova pvr 3001 full package του έστειλαν έγγραφη πρόταση να βάλει nova hd για να αντικαταστήσει τον παλαιό λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας που προωθούν και άλλες παμφάρες...ξέρετε! ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΔΕΚΤΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΛΕΤΕ για αντικατάσταση? τον nova HD 831 ο οποίος καταρχήν δεν είναι pvr. Για ποια αντικατάσταση μιλάμε????
Δεύτερον ακόμα και τον δέκτη nova HD pvr 865 να του προτείνουν θα χει ένα κανάλι (tuner) να βλέπει και ένα να γράφει! Ενώ με αυτόν πουχει τώρα βλέπουν 2 κανάλια (επειδή είναι πολύτεκνη οικογένεια) και γράφουν κάποιο άλλο. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ? ? ?
Προσπαθούν να κοροϊδέψουν ανθρώπους που δεν κατέχουν τα τεχνικά θέματα!!! Ε Λ Ε Ο Σ. Δεν τους σταματάει τίποτα....

υγ: μελλοντικά έχουν πει απτην nova ότι ο pvr hd δέκτης θα υποστηρίζει και δεύτερο κανάλι θέασης (sd βέβαια). ακόμα και αν αληθεύει ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ πάντως....

τα συμπεράσματα δικά σας

Απαντάω στα κόκκινα... καμία σχέση το sd.

Οι δέκτες θα συνδέονται με ομοαξονικό καλώδιο και ο δεύτερος δέκτης θα έχει και αυτό κάρτα. Αποτέλεσμα ???? HD και στις δύο τηλεοράσεις.....

Απαντάω στα κόκκινα... καμία σχέση το sd.

Οι δέκτες θα συνδέονται με ομοαξονικό καλώδιο και ο δεύτερος δέκτης θα έχει και αυτό κάρτα. Αποτέλεσμα ???? HD και στις δύο τηλεοράσεις.....
Ωραίος ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Αρα ακόμα χειρότερα θα πρέπει να χει κάποιος και 2ο δέκτη και 2η συνδρομή! :party:

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

Δεν είπαν ότι θα βλέπεις 2ο SD κανάλι..αλλά ότι θα μπορείς να συνδέσεις 2 δέκτες ώστε να βλέπεις..πχ 2 835 ή 1 865 και ένας 835...κάπως έτσι.
Πολύ απλά δεν τα λέτε τα πράματα κύριε Δερμιτζάκη? Η' μήπως τον δεύτερο δέκτη θα μας τον κάνουν στους 2 τον 1 δώρο? Η' μήπως την δεύτερη συνδρομή θα μας την κάνουν στη μισή τιμή καθώς ο έλληνας ήταν πάντα πολύ large! Τώρα όμως που δεν έχει?
Σταθήκατε πολύ σωστά στο τεχνικό κομμάτι δίκιο έχετε και σεις και πολύ ωραία η διευκρίνηση του Αfam.
Ομως μήπως θα έπρεπε να μου απαντήσετε και την προσωπική σας άποψη για το εάν αυτό που λένε από αυτήν την εταιρεία αντικατάσταση...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??? Εκτός αν τα ελληνικά μου δεν είναι τόσο καλά.

οι συμφορουμίτες στο άλλο ποστ λένε για παραπλάνηση πράμα που δεν είναι μεμπτό καθώς είναι στα πλαίσια του marketing(διαφημιστικα trick)
αυτό όμως που λέω εγώ δεν είναι μεμπτό? το να παραπλανούν δηλαδή τους ΗΔΗ (και επι χρόνια καμιά φορά) πελάτες τους που μπορεί να έχουν άγνοια επί των τεχνικών θεμάτων και μετά να υποχρεώνονται σε εκ νέου 12μηνη συνδρομή με έναν δέκτη που προς το παρόν τουλάχιστον δεν αντικαθιστά πλήρως τον προηγούμενο δέκτη? υπάρχει άνθρωπος που το συνειδητοποίησε αυτό όταν ήδη του τοχε τοποθετήσει ο τεχνικός και του εξηγούσε μετά πως έχει η κατάσταση. αν περιμένουν έτσι να διπλασιάσουν τις συνδρομές τους πλανώνται οικτρά......εδώ κάποιοι ούτε μία δεν έχουν, θα βάλουν και δεύτερη?? που ζούνε?!

Δεν είναι σωστό μιας και δεν παρέχονται οι ίδιες υπηρεσίες.Δεν θα πληρώνει κάποιος διπλή συνδρομή,αλλά ένα ενδεικτικό ποσό για το multyroom,όπως τα 7 ευρώ του SD pvr πχ.

Ωραίος ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Αρα ακόμα χειρότερα θα πρέπει να χει κάποιος και 2ο δέκτη και 2η συνδρομή! :party:

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

Πάλι τρέχεις, δεν χρειάζεται 2η συνδρομή. Το multiview θα έχει μια μικρή χρέωση
νομίζω κάπου στα 7 ευρώ, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο.

Και σε όλα τα πακέτα του κόσμου το multiview απαιτεί 2ο δέκτη ......