Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Όταν υπάρξουν νεώτερα από τη Νόβα θα το μάθουμε...

Να πάρω τώρα τον pvr...ή να περιμένω λιιιιιιιιίγο ακόμα για καλύτερη προσφορά...:chinscratch:
Δώστε καμιά ιδέα...:idea:

Ρε παιδια,για να μην κοιταω πισω τωρα,τι πρεπει να κανω για δευτερη θεαση σε αλλο δωματιο?Τι εξοπλισμο πρεπει να παρω ή τι μετατροπες?

Μου δίνουν τον pvr στα 149€ με 12μηνο συμβόλαιο κ' την επιλογή να πηγαίνω σε όποιο πακέτο θέλω ανα μήνα....:music-smiley-005:
Δηλαδή...τον μάρτιο είμαι στο "start" τον απρίλιο θέλω να πάω στο "sports" τον μαϊο να πάω στο "value" κ' με απλά λόγια "όπου θέλω κ' ότι θέλω...":award:

Δεν είμαι μέσα στην τσέπη σου ή μέσα στα θέλω σου αδερφέ....οπότε δεν μπορώ να σου πω...

Δεν είμαι μέσα στην τσέπη σου ή μέσα στα θέλω σου αδερφέ....οπότε δεν μπορώ να σου πω...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απλά, πιστεύω ότι, κάπου, κοντά τώρα, θα μπεί κ' ο πΟΤΕ στο κόλπο κ' θα υπάρξουν καλήτερες προσφορές...:a0210:
(αν κ' πιστεύω ότι είναι καλή προσφορά αυτή που μου κάνανε...)

To να αλλάζεις πακέτο κάθε μήνα όποτε θέλεις εσύ είναι στα δικαιώματα σου ως συνδρομιτής τους.Δεν είναι κάποια ιδιέταιρη παροχή που σου έκαναν...

Ε και δεν θα το έγραφα ????? Μυστικά του κράτους είναι ????

To να αλλάζεις πακέτο κάθε μήνα όποτε θέλεις εσύ είναι στα δικαιώματα σου ως συνδρομιτής τους.Δεν είναι κάποια ιδιέταιρη παροχή που σου έκαναν...

Συμφωνω ++++++++
Οσο για τον δεκτη ειναι καλος,και συντομα θα ειναι διαθεσιμη και η υπηρεσια multiview..

Ρε παιδια,για να μην κοιταω πισω τωρα,τι πρεπει να κανω για δευτερη θεαση σε αλλο δωματιο?Τι εξοπλισμο πρεπει να παρω ή τι μετατροπες?

1. Αν εννοείς να βλέπεις ανεξάρτητα κανάλια στις 2 τηλεοράσεις, θα πρέπει να περιμένεις πότε η Νοβα θα βγάλει την Multiview υπηρεσία της η οποία θα σου επιτρέπει να βάλεις 2 αποκωδικοποιητές (έναν σε κάθε TV) και να βλέπεις ξεχωριστά προγράμματα στην κάθε τηλεόραση. Για αυτό δεν θα θες δεύτερη συνδρομή, αλλά (λογικά) ένα έξτρα 10ευρω.

2. Αν θες απλά ότι βλέπεις στην "κεντρική" τηλεόραση να το βλέπεις και στην άλλη, μπορείς είτε να τραβήξεις απλό καλώδιο κεραίας με διακλάδωση είτε να πάρεις έναν ασύρματο πομπό/δέκτη σήματος.

1. Αν εννοείς να βλέπεις ανεξάρτητα κανάλια στις 2 τηλεοράσεις, θα πρέπει να περιμένεις πότε η Νοβα θα βγάλει την Multiview υπηρεσία της η οποία θα σου επιτρέπει να βάλεις 2 αποκωδικοποιητές (έναν σε κάθε TV) και να βλέπεις ξεχωριστά προγράμματα στην κάθε τηλεόραση. Για αυτό δεν θα θες δεύτερη συνδρομή, αλλά (λογικά) ένα έξτρα 10ευρω.
Nαι,εννοω να βλεπω ανεξαρτητα καναλια σε 2 τηλεορασεις.
Δηλαδη δεν υπαρχει ακομα multiview?Ευχαριστω φιλε...:cool4:

Nαι,εννοω να βλεπω ανεξαρτητα καναλια σε 2 τηλεορασεις.
Δηλαδη δεν υπαρχει ακομα multiview?Ευχαριστω φιλε...:cool4:

Ακομα multiview δεν υπαρχει, και φαινεται πως θα αργησει ακομα να βγει εμπορικα...ισως και οχι μεσα στο 2011.

Εμ, πέντε από δω, πέντε από κει, πόσο να ανέβει πια η συνδρομή;

Το έξτρα πόσο για το Multiview δεν είναι παράλογο. Ισχύει παντού. Άλλωστε πολλοί μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, αν έχουν γείτονα φίλο/συγγενή κτλ. Τα θετικά σε σχέση με το υπάρχον σύστημα είναι ότι με τον δεύτερο αποκωδικοποιητή έχεις τον απόλυτο έλεγχο και στην δεύτερη TV, καλύτερη εικόνα διότι δεν θα αρκείσαι σε μία απλή σύνδεση με καλώδιο κεραίας, και άμα θες και δεύτερο HD.

Το παράλογο βέβαια εξακολουθεί να παραμένει το 60άρι για την Full συνδρομή. Άν όμως κάποιος κάνει την παραπάνω μαγκιά, με 40 έχει Full πακέτο και HD μαζί (60 συνδρομή + 10 περίπου το multiview + 5 για το κάθε HD).

Συμφωνω ++++++++
Οσο για τον δεκτη ειναι καλος,και συντομα θα ειναι διαθεσιμη και η υπηρεσια multiview..

Τι είδους πληροφορίες έχεις eleonora ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμη η υπηρεσία multiview?Προέρχεται εντός της Nova η παραπάνω πληροφορία?Πες μας δυο λόγια παραπάνω για την πηγή σου αν σου είναι εύκολο (κάποιο κατάστημα,calling center Nova,μέσα από τη Nova,forthnet shop κλπ...)

Περιμένουμε καιρό τώρα και κάθε επιπλέον πληροφορία είναι καλοδεχούμενη και ευπρόσδεκτη!

Φιλικά,
Μάνος.

Σε ένα άλλο thread διάβασα ότι μελλοντικά θα χρειαστεί να κατέβουν 2 ακόμα καλόδια από το πιάτο :chinscratch:
Έχουμε καμιά πληροφορία σχετικά με αυτό???

Σε ένα άλλο thread διάβασα ότι μελλοντικά θα χρειαστεί να κατέβουν 2 ακόμα καλόδια από το πιάτο :chinscratch:
Έχουμε καμιά πληροφορία σχετικά με αυτό???

Αυτό μονάχα εάν βάλεις δεύτερο HD pvr δέκτη,λογικό μιας και έχει διπλό tuner.