Απο ανακοινωση στο www.forthnet.gr και επικοινωνια με εξυπηρετηση πελατων NOVA:
Από τις 17 Μαρτίου, δύο νέα κανάλια High Definition εκπέμπουν από τη Nova για τους συνδρομητές της!
Στις 17 Μαρτίου, έναρξη προβολής : Discovery HD Showcase στο ψηφιακό μπουκέτο στη θέση 452, Nat Geo Wild HD στη θέση 451
Οσο για SD μεταδοση του Nat Geo Wild δεν υπαρχει καμια ενημερωση
Κριμα εμεις που εχουμε PVR 3001 πρεπει να περιμενουμε το multiview για να απολαυσουμε HD
Ναι κυριοι της NOVA ειμαι συνδρομητης σας αλλα δεν μπορω να εχω HD...
Συμφωνω ++++++++
Οσο για τον δεκτη ειναι καλος,και συντομα θα ειναι διαθεσιμη και η υπηρεσια multiview..
Οπως ειναι αυτουσιο το μηνυμα σου εδω, στειλτο με email στην νοβα...να δουμε τι θα σου απαντησουν!
γιατι πολυ σωστα λες "ειμαι συνδρομητης της νοβα αλλα δεν μπορω να εχω HD..."
Παντως αν αληθευει αυτο που μου ειπε το ατομο που μου εβαλε την νοβα(αντιπροσωπος στην [πολη που μενω),οι ανθρωποι ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ!Μου ειπε οτι θα πρεπει οι δυο αποκωδικοποιητες να συνδεονται μεταξυ τους κι ας ειναι ο ενας 50 μετρα μακρια απο τον αλλο αλλιως δεν γινεται δευτερη θεαση!:BDBDG54::furious3::violent-smiley-030:
Αυτό από που προκύπτει;Με 40 το μήνα έχεις Full Pack + HD. Όχι άσχημα θα έλεγα...
Αυτό από που προκύπτει;
Sorry, αλλά αυτό είναι παράνομο! Δεύτερη τηλεόραση μόνο στο ίδιο σπίτι. Δεύτερο σπίτι = δεύτερη συνδρομή!Σόρρυ αν δεν έγινα σαφής σε αυτό που είπα. Εγώ μιλάω για το ενδεχόμενο που βάλεις 2 αποκωδικοποιητές και το μοιραστείς με άλλο σπίτι. Είτε αυτό λέγεται ο αδερφός σου που μένει από πάνω, είτε ο γείτονας που είναι πολύ καλός φίλος. Σε αυτή την περίπτωση θα έχεις 60 συνδρομή, συν 5 +5 τα δύο HD πακέτα, συν ένα δεκάρικο περίπου η δεύτερη συνδρομή. Σύνολο μας κάνουν 80 , δια δύο άτομα, βγαίνει 40 στον καθένα. Υπό αυτές τις περιπτώσεις η νέα μέθοδος συμφέρει, επειδή ο καθένας θα έχει τον δικό του αποκωδικοποιητή, ενώ θα μπορεί να έχουν και οι δύο HD πακέτα.
Σόρρυ αν δεν έγινα σαφής σε αυτό που είπα. Εγώ μιλάω για το ενδεχόμενο που βάλεις 2 αποκωδικοποιητές και το μοιραστείς με άλλο σπίτι. Είτε αυτό λέγεται ο αδερφός σου που μένει από πάνω, είτε ο γείτονας που είναι πολύ καλός φίλος. Σε αυτή την περίπτωση θα έχεις 60 συνδρομή, συν 5 +5 τα δύο HD πακέτα, συν ένα δεκάρικο περίπου η δεύτερη συνδρομή. Σύνολο μας κάνουν 80 , δια δύο άτομα, βγαίνει 40 στον καθένα. Υπό αυτές τις περιπτώσεις η νέα μέθοδος συμφέρει, επειδή ο καθένας θα έχει τον δικό του αποκωδικοποιητή, ενώ θα μπορεί να έχουν και οι δύο HD πακέτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.