Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Ναι,το λεγόμενο multiview...θα χρειάζεσαι 2 δέκτες κάνοντας όποιον συνδιασμό θέλεις εσύ...πχ 1 831 + 1 865...ή 2 831 κλπ

Για μένα τέλειωσε η nova κ' μαζί της η forthnet...:rifle:
40 τηλέφωνα έκανα να βρώ άκρη κ' τελικά δεν βρήκα...:BXVZCBXZ6:
Να τους λέω κ' να επαναλαμβάνω "τέλειωσε η συνδρομή μου σε εσάς κ' στη forthnet...θέλω την προσφορά σας με 60€ τον μήνα στο sports...Δεν την δικαιούστε μου λένε,είναι για νέους συνδρομητές....θα πάω αλλού τους λέω, θα χάσετε έναν πελάτη σας..." Το χαβά τους αυτοί.....:singer:
Οπότε, κόβω τη nova κ' βλέπω ότι υπάρχει (αν υπάρχει) στον hotberd...κόβω κ' την forthnet κ' πάω vodafone με 10€ τον μήνα στο τηλέφωνο (με ανοικτό συμβόλαιο) κ' πέρνω internet από τον αδελφό μου που μένει από πάνω...:music-smiley-005:
Όταν θα βγάλει πάλι κάποια προσφορα...Θα το σκευτώ ξανα...
Περιμένω βέβαια κ' τον πΟΤΕ (αλλά φως δεν βλέπω...)

Απο ανακοινωση στο www.forthnet.gr και επικοινωνια με εξυπηρετηση πελατων NOVA:

Από τις 17 Μαρτίου, δύο νέα κανάλια High Definition εκπέμπουν από τη Nova για τους συνδρομητές της!

Στις 17 Μαρτίου, έναρξη προβολής : Discovery HD Showcase στο ψηφιακό μπουκέτο στη θέση 452, Nat Geo Wild HD στη θέση 451

Οσο για SD μεταδοση του Nat Geo Wild δεν υπαρχει καμια ενημερωση

Κριμα εμεις που εχουμε PVR 3001 πρεπει να περιμενουμε το multiview για να απολαυσουμε HD

Ναι κυριοι της NOVA ειμαι συνδρομητης σας αλλα δεν μπορω να εχω HD...

Απο ανακοινωση στο www.forthnet.gr και επικοινωνια με εξυπηρετηση πελατων NOVA:

Από τις 17 Μαρτίου, δύο νέα κανάλια High Definition εκπέμπουν από τη Nova για τους συνδρομητές της!

Στις 17 Μαρτίου, έναρξη προβολής : Discovery HD Showcase στο ψηφιακό μπουκέτο στη θέση 452, Nat Geo Wild HD στη θέση 451

Οσο για SD μεταδοση του Nat Geo Wild δεν υπαρχει καμια ενημερωση

Κριμα εμεις που εχουμε PVR 3001 πρεπει να περιμενουμε το multiview για να απολαυσουμε HD

Ναι κυριοι της NOVA ειμαι συνδρομητης σας αλλα δεν μπορω να εχω HD...

Οπως ειναι αυτουσιο το μηνυμα σου εδω, στειλτο με email στην νοβα...να δουμε τι θα σου απαντησουν!
γιατι πολυ σωστα λες "ειμαι συνδρομητης της νοβα αλλα δεν μπορω να εχω HD..."

Παιδιά,ας μην το στείλει έτσι ακριβώς γιατί το κόβω ότι αυτοί πολύ απλά θα του πούνε κάτι σαν: "Μα φυσικά μπορείτε κι εσείς να τα απολαύσετε τα HD καναλάκια μας αν πάρετε τον "αντίστοιχο" NovaBox HD PVR 865..."

Αν τους στείλεις γράψε τους αναλυτικά πως ο PVR 3001 έχει 3 tuner ενώ ο NovaBox HD PVR 865 δύο άρα δεν μιλάμε για αντικατάσταση αφού δεν παρέχει κάτι ισοδύναμο κλπ...Τα έχουμε αναφέρει μην τα λέω ξανά να κουραζόμαστε παιδιά!Απλά αν δεν το τονίσει νομίζω πως μάλλον θα του πούνε "μα φυσικά και μπορείτε κι εσείς να τα απολαύσετε!"

Καλό θα ήταν να σταλεί να δούμε αν θα ξεκινήσει ποτέ πια αυτή η υπηρεσία multiview!

Επίσης διερωτάμε, η φίλη μας eleonora που μας ανέφερε τα παρακάτω:

Συμφωνω ++++++++
Οσο για τον δεκτη ειναι καλος,και συντομα θα ειναι διαθεσιμη και η υπηρεσια multiview..

,γιατί δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πηγές πληροφόρησης της,να μάθουμε αν όντως θα ξεκινήσει σύντομα η υπηρεσία multiview και πόσο επίσημο είναι αυτό!

Φιλικά,
Μάνος.

Οπως ειναι αυτουσιο το μηνυμα σου εδω, στειλτο με email στην νοβα...να δουμε τι θα σου απαντησουν!
γιατι πολυ σωστα λες "ειμαι συνδρομητης της νοβα αλλα δεν μπορω να εχω HD..."

Δεν χρειαζεται να στειλω mail τους τα εχω πει στην εξυπηρετηση πελατων ουκ ολιγες φορες. Τους παιρνω τηλεφωνο τουλαχιστον 2 φορες το μηνα (απο τον Νοεμβριο 2010) και τους ρωταω τι θα γινει με το multiview και αφου μου λενε οτι δεν γνωριζουν κατι αφηνω διαμαρτυρια - παραπονο δινοντας τους και τον κωδικο συνδρομητη. Επισης τους ειπα οτι σαν αντιδραση απο την μερια μου κανω υποβαθμιση και απο το fullpack εχω start pack.
θα ειχα κανει πληρη διακοπη αλλα επειδη ειμαι σε προνομιακο θα πληρωνα ουτως η αλλος πανω κατω τα ιδια στους μηνιαιους λογαριασμους.

Ακομα τους ειπα: "ειμαι συνδρομητης της νοβα αλλα δεν μπορω να εχω HD..." και οτι καθε φορα που βλεπω την διαφημιση γελαω...

Η απαντηση: " Κυριε...... εχετε δικιο αλλα δεν γνωριζουμε κατι για την εναρξη της υπηρεσιας multiview. Το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι περιμενουμε την αναβαθμιση για τους HD δεκτες για να γινει εναρξη του multiview και η οποια δεν ειναι ετοιμη ακομα........."

Λοιπον ολοι εσεις που εχετε pvr 3001 στειλτε email ή επικονωνηστε με την εξυπηρετηση πελατων και αφηστε επωνυμα διαμαρτυρια - παραπονο σχετικα την υπηρεσια multiview... Μπας και ιδρωσει τοι αυτι τους:damnyou:

Και εγω τους εχω παρει πολλες φορες για το multiview και τηλεφωνα και mails...αλλα δεν ξερουν τη τυφλα τους....καποια στιγμη θα το βγαλουν, απλα αυτη η στιγμη μπορει να αργησει πολυ ακομα...το θεμα ειναι και τι προσφορα θα κανουν για εμας τους συνδρομητες pvr3001....θα δινουν τον δευτερο δεκτη τζαμπα ή θα χρεωνουν και τους 2 με μια μικρη εκπτωση....γιατι αν ειναι να ζητανε 300 και 400 ευρω για 2 δεκτες π.χ. για 2 pvr hd 865 (αφου για να αντικαταστησεις τον pvr3001 κατα ουσια πρεπει να παρεις 2 hd pvr 865)....
τοτε να το βρασω το Multiview!

Παντως αν αληθευει αυτο που μου ειπε το ατομο που μου εβαλε την νοβα(αντιπροσωπος στην [πολη που μενω),οι ανθρωποι ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ!Μου ειπε οτι θα πρεπει οι δυο αποκωδικοποιητες να συνδεονται μεταξυ τους κι ας ειναι ο ενας 50 μετρα μακρια απο τον αλλο αλλιως δεν γινεται δευτερη θεαση!:BDBDG54::furious3::violent-smiley-030:

Ναι βεβαια....ισχυει αυτο. Και τωρα καπως ετσι γινεται με τον παλιο pvr3001....φευγει καλωδιο απο τον αποκωδικοποιητη για την δευτερη τηλεοραση για να λειτουργει το tv link.

Παντως αν αληθευει αυτο που μου ειπε το ατομο που μου εβαλε την νοβα(αντιπροσωπος στην [πολη που μενω),οι ανθρωποι ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ!Μου ειπε οτι θα πρεπει οι δυο αποκωδικοποιητες να συνδεονται μεταξυ τους κι ας ειναι ο ενας 50 μετρα μακρια απο τον αλλο αλλιως δεν γινεται δευτερη θεαση!:BDBDG54::furious3::violent-smiley-030:

Δεν είναι θέμα δικό τους, αλλά των αποκωδικοποιητών νομίζω. Και επίσης η τακτική αυτή εφαρμόζεται παντού. Το καλό της είδησης είναι ότι αν ισχύει κυριολεκτικά αυτό για τα 50 μέτρα, ετομαστείτε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τον γείτονα. Με 40 το μήνα έχεις Full Pack + HD. Όχι άσχημα θα έλεγα...

Αυτό ακριβώς! Για εμένα που δεν θέλω forthnet ή δεν "ανήκω" στο group των προσφορών η τιμή είναι 61,92 + 5 για τα hd!

Σε άλλο νήμα, πέσαμε να φάμε κάποιον επειδή ανέφερε ως πληροφορία από τρίτους το ότι ο οτε θα έχει συνδρομή γύρω στα 15 .
Η νοβα λοιπόν για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, ΔΕΝ έχει το full πακέτο + τα hd 40 /μήνα. Μιλάω μόνο για νοβα (τηλεόραση).

Απάντηση: Nova HD PVR

Με το full και forthnet εγώ δίνω κάπου 80-81 ευρώ νομίζω απ τα οποία τα 33 περίπου είναι για forthnet και τα 47-48 για nova (δεν θυμάμαι απ έξω).. αν τα διαιρέσεις βγαίνει 40 όντως + 5 τα HD (που δεν τα έχω) = 45 (εκτός ίσως απ την περίοδο που τα χει κάποιος τσάμπα οπότε για εκείνη την περίοδο μιλάμε όντως για 40 ευρώ). Αντικειμενικά μιλώντας πάντως τα 47-48 είναι για την nova :) (τυπικό είναι αυτό)

Αυτό από που προκύπτει;

Σόρρυ αν δεν έγινα σαφής σε αυτό που είπα. Εγώ μιλάω για το ενδεχόμενο που βάλεις 2 αποκωδικοποιητές και το μοιραστείς με άλλο σπίτι. Είτε αυτό λέγεται ο αδερφός σου που μένει από πάνω, είτε ο γείτονας που είναι πολύ καλός φίλος. Σε αυτή την περίπτωση θα έχεις 60 συνδρομή, συν 5 +5 τα δύο HD πακέτα, συν ένα δεκάρικο περίπου η δεύτερη συνδρομή. Σύνολο μας κάνουν 80 , δια δύο άτομα, βγαίνει 40 στον καθένα. Υπό αυτές τις περιπτώσεις η νέα μέθοδος συμφέρει, επειδή ο καθένας θα έχει τον δικό του αποκωδικοποιητή, ενώ θα μπορεί να έχουν και οι δύο HD πακέτα.

Σόρρυ αν δεν έγινα σαφής σε αυτό που είπα. Εγώ μιλάω για το ενδεχόμενο που βάλεις 2 αποκωδικοποιητές και το μοιραστείς με άλλο σπίτι. Είτε αυτό λέγεται ο αδερφός σου που μένει από πάνω, είτε ο γείτονας που είναι πολύ καλός φίλος. Σε αυτή την περίπτωση θα έχεις 60 συνδρομή, συν 5 +5 τα δύο HD πακέτα, συν ένα δεκάρικο περίπου η δεύτερη συνδρομή. Σύνολο μας κάνουν 80 , δια δύο άτομα, βγαίνει 40 στον καθένα. Υπό αυτές τις περιπτώσεις η νέα μέθοδος συμφέρει, επειδή ο καθένας θα έχει τον δικό του αποκωδικοποιητή, ενώ θα μπορεί να έχουν και οι δύο HD πακέτα.
Sorry, αλλά αυτό είναι παράνομο! Δεύτερη τηλεόραση μόνο στο ίδιο σπίτι. Δεύτερο σπίτι = δεύτερη συνδρομή!

Α, και κάτι ακόμη. Προς το παρόν ούτε στο ίδιο σπίτι γίνεται αυτό! :bigcry:

Υ.Γ. Λέτε να βάλουν όριο στα μέτρα του καλωδίου που θα συνδέονται οι δυο δέκτες; :flipout:

Βασικά να πούμε ότι όλη αυτή η συζήτηση είναι κάπως θεωρητική, εφόσον κανείς δεν ξέρει πως θα δουλεύει το όλο σύστημα του multiview. Από κει και πέρα, η θέαση σε 2 διαφορετικά σπίτια, όντως "λογικά" δεν θα επιτρέπεται. Δεν νομίζω όμως ότι θα μπορεί η Νόβα να τσεκάρει αν αυτό θα τηρείται ή όχι. Να υποθέσω ότι ο τεχνικός που θα έρχεται θα αρνείται να κάνει τέτοια εγκατάσταση, αλλά το να το κάνεις μόνος σου δεν νομίζω να είναι δύσκολο. Η δυσκολία είναι στο πιάτο και όχι πως θα συνδέσεις από πίσω τους αποκωδικοποιητές. Απλά, ας δούμε πρώτα πως θα είναι αυτό το περήφημο multiview, και μετά αρχίζουμε να προβληματιζόμαστε με το τι θα κάνει ο καθένας.

Τελικά ο δέκτης, αν προγραμματίσεις εγγραφή, και την ώρα της εγγραφής είναι σε stand-by, η εγγραφή αποτυγχάνει...
Πρέπει να είναι ανοιχτός για να γράψει...

Πρακτικα και τωρα γινεται με τον pvr3001 και μαλιστα ευκολα....μιλαω για διαμερισμα απο κατω ή απο πανω ή διπλα απο εσενα, το κουτι στο ενα σπιτι και το tv link στην τηλεοραση του αλλου σπιτιου.
οταν θα βγει το multiview και παλι θα γινεται με τα 2 κουτια.
βεβαια ολα αυτα ειναι παρανομα, δεν προτρεπω καποιον να το κανει.

Κύριοι καλημέρα σας.
Τελικά όντως η νοβα λόγω μονοπωλίου έχει πολύ ψηλά τον αμανέ!!!
Είμαι κάτοχος τριών συνδέσεων εδώ και 4-5 χρόνια!!Μία στο πατρικό μου ,μία στο μαγαζί μου και μία στο σπίτι μου.
Ενδιαφέρομαι για τον pvr 865 και θέλουν να μου τον δώσουν 250 ευρώ ενώ τον πουλάνε 149 στους νέους(με υποχρεωτικό συμβόλαιο).

Δεν μετράει για αυτούς κάποιος που τους τα στάζει τόσα χρόνια!!!Οικονομική πολιτική για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος αδιαφορώντας για το αν είναι ικανοποιημένοι οι πελάτες τους!!

Τελοσπάντων καταργώ την μία συνδρομή μου και θα τη βάλω στο όνομα της γυναίκας μου!!!Σιγά μην κάτσω να σκάσω..

θα πάω σε ένα forthnet shop και θα αγοράσω με 149 euro όλον τον εξοπλισμό(κάνοντας 12μηνο συμβόλαιο +2 μήνες δωρεάν hd κανάλια..-δεν με ενδιαφέρει αφού ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να μην έχω nova)

Ερώτηση..Εφόσον ο προηγούμενος εξοπλισμός μου μένει..Η κεραία που έχω στην ταράτσα την αφήνω ως έχει και απλά τοποθετώ το lnb και κατεβάζω και το 2ο καλώδιο??Η χρειάζεται να βαλω το πιάτο που θα μου δώσουν??

Δηλ.αναγκαστικά να φωνάξω τεχνικό για να πάρει και το τηλεφωνάκι στην εταιρεία ώστε να ενεργοποιηθώ...(+70 euro κερατιάτικο...)

Πάντως μάγκες η λαμογιά δίνει και παίρνει σε αυτόν τον τόπο και απορώ πότε και πώς θα πιάσουμε πάτο!!!!