Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Άλλαξε το lnb, βάλε το καινούργιο και κατέβασε και ένα δεύτερο καλώδιο. Άσε το πιάτο εκεί που είναι....

Α μάλιστα!

Δεν πρέπει όμως μετά να ανοίξουν και την πρόσβαση απο τη νοβα??
Π.χ. το τηλεφωνακι που παιρνει ο τεχνικός τους στο τέλος της εγκ/σης δεν ειναι απαραίτητο για νέες συνδέσεις??
Δηλ. αν τους πώ "ανοιχτε μου πρόσβαση , το έβαλα μόνος μου.." είναι κάτι που έχω δικαίωμα βάσει πιθανής μου τεχνογνωσίας??

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει, σε ρωτάνε αν έχεις κωδικό εγκαταστάτη. Τους λες ότι είσαι ο ίδιος ο πελάτης...

Χθες εβαλα PVR και μου ειπανε πως απο το καλοκαιρι και μετα θα αρχισει να υποστηριζεται η υπηρεσια multiview χωρις να μου πουνε λεπτομερειες σχετικα με το πως ακριβως θα γινει αυτο μονο πως ίσως μπορουν να το κοιταξουν να το καταφερουν ασυρματα οπως ειναι το βουλγαρικο το πακετο.
Επισης μου ειπαν πως ειναι να βγει τωρα στα κοντα μεγαλη αναβαθμιση που θα ενεργοποιει και τις ondemand ταινιες.

Οχι Pay Per View.

Η υπηρεσία υπαρχει στο αλλο μηχανημα εδω και 2 χρονια και ουσιαστικά κατεβαζει τις ταινιες απο το δορυφόρο το βράδυ και εσυ τις βλέπεις οποτε θέλεις χωρις χρέωση.

Ειναι σκόρπιες ταινιες καθώς και οι πρεμιέρες και λίγες σειρές.

Απλά στο νέο μηχάνημα της ΝΟΒΑ δεν δουλεύει η παραπάνω υπηρεσία λογω καποιων τεχνικών δυσκολιών αλλα θα φτιάξει μου είπανε.

Τι να πω....

Χθες εβαλα PVR και μου ειπανε πως απο το καλοκαιρι και μετα θα αρχισει να υποστηριζεται η υπηρεσια multiview χωρις να μου πουνε λεπτομερειες σχετικα με το πως ακριβως θα γινει αυτο μονο πως ίσως μπορουν να το κοιταξουν να το καταφερουν ασυρματα οπως ειναι το βουλγαρικο το πακετο.
Επισης μου ειπαν πως ειναι να βγει τωρα στα κοντα μεγαλη αναβαθμιση που θα ενεργοποιει και τις ondemand ταινιες.

δεν πιστευω τιποτα ποια απο την nova... λενε οτιδηποτε θελουν μονο και μονο για να χαϊδευουν τα αυτια παλιων και ιδιαιτερα ΝΕΩΝ συνδρομητων

Οχι Pay Per View.

Η υπηρεσία υπαρχει στο αλλο μηχανημα εδω και 2 χρονια και ουσιαστικά κατεβαζει τις ταινιες απο το δορυφόρο το βράδυ και εσυ τις βλέπεις οποτε θέλεις χωρις χρέωση.

Ειναι σκόρπιες ταινιες καθώς και οι πρεμιέρες και λίγες σειρές.

Απλά στο νέο μηχάνημα της ΝΟΒΑ δεν δουλεύει η παραπάνω υπηρεσία λογω καποιων τεχνικών δυσκολιών αλλα θα φτιάξει μου είπανε.

Τι να πω....

οι ταινιες που ειναι στην λιστα του nova on demand συνηθως παιζουν απο τις 03.00 μεχρι πρωϊνες ωρες στο καναλι A TEST HOTBIRD 13
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ :10930
SYMBOL RATE: 27500
ΠΟΛΩΣΗ: Η (ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ)
FEC: 3/4
το οποιο δεν ειναι μεσα στο μπουκετο nova και οταν δεν παιζει κατι εχει καρτα NOVA on demand
δεν μπορω να καταλαβω γιατι το καναλι αυτο σε αλλους δεκτες τις nova εμφανιζεται κλειδωμενο και σε αλλους οχι....

Υπαρχει εξηγηση;;;;

Αναλογικά όχι (σαν συχνότητες), μέσα από το μπουκέτο (σε οποιοδήποτε πακέτο) της νοβα έχεις όλα τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια.

Απάντηση: Nova HD PVR

Αναλογικά όχι (σαν συχνότητες), μέσα από το μπουκέτο (σε οποιοδήποτε πακέτο) της νοβα έχεις όλα τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Και τότε ποιός ο σκοπός της χρήσης εισόδου αναλογικού σήματος και εξόδου από τον δέκτη?

Για μελλοντική υπηρεσία, πχ multiview με άλλο δέκτη....

Η έξοδος μπορεί να δώσει και εικόνα σε μία άλλη tv με ομοαξονικό καλώδιο...

Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Για μελλοντική υπηρεσία, πχ multiview με άλλο δέκτη....

Η έξοδος μπορεί να δώσει και εικόνα σε μία άλλη tv με ομοαξονικό καλώδιο...
Δήλαδή εάν πάρω την αναλογική έξοδο σε άλλη τηλεόραση θα δώ τα κανάλια του δέκτη

Θα δει ότι σου δείχνει ο δέκτης και στην τηλεόραση που τον έχεις εγκαταστήσει.

Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Θα δει ότι σου δείχνει ο δέκτης και στην τηλεόραση που τον έχεις εγκαταστήσει.

Δηλαδή μπορώ στην τηλεόραση που έχω συνδεδεμένο το δέκτη να βλέπω nova κανονικά και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να βάλω ένα audio/video ασύρματο sender/receiver kit σε αυτή την αναλογική έξοδο και να δώσω το ίδιο σήμα σε τηλεόραση στο απέναντι σπίτι που απέχει μόλις 10 μέτρα;;;

Ξέρω ότι θα βλέπουμε και οι δύο το ίδιο πράγμα (το ίδιο κανάλι), αλλά με ενδιαφέρει εάν λειτουργούν ταυτόχρονα και η scart και η αναλογική (ώστε να βλέπω ΚΑΙ εγώ ΚΑΙ ο γείτονας που θα του στέλνω ασύρματα το σήμα).

Ευχαριστώ

Καλώδιο μόνο για αυτή τη σύνδεση... για να είσαι σίγουρος ότι θα δεις...

Re: Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Καλησπέρα εγώ εχω συνδεδεμένη την τηλεοραση με hdmi και στο scart το video sender και δουλεύει μια χαρά

Re: Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Δηλαδή μπορώ στην τηλεόραση που έχω συνδεδεμένο το δέκτη να βλέπω nova κανονικά και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να βάλω ένα audio/video ασύρματο sender/receiver kit σε αυτή την αναλογική έξοδο και να δώσω το ίδιο σήμα σε τηλεόραση στο απέναντι σπίτι που απέχει μόλις 10 μέτρα;;;

Ξέρω ότι θα βλέπουμε και οι δύο το ίδιο πράγμα (το ίδιο κανάλι), αλλά με ενδιαφέρει εάν λειτουργούν ταυτόχρονα και η scart και η αναλογική (ώστε να βλέπω ΚΑΙ εγώ ΚΑΙ ο γείτονας που θα του στέλνω ασύρματα το σήμα).

Ευχαριστώ

Ισχύει, το έχω έτσι και εγώ για την κρεβατοκάμαρα με video sender