Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Χθες το βραδυ τον ειχα να κανει ολο εγγραφες σε stand by και στο on demand με κατεβασε μονο μια ταινια.Θα κατεβασει αλλες μεσα στη βδομαδα η μονο καθε Τριτη?

Να ξερω να μην βαζω εγγραφες ξημερωματα Τριτης να γεμιζει το on demand.
Καλύτερα προσπάθησε να αποφεύγεις εγγραφές ξημερώματα Τρίτης, πάντως από δική μου εμπειρία οι ταινίες κατεβαίνουν και τις υπόλοιπες μέρες αν δε κατέβουν Τρίτη πρωί αλλά κάποιες φορές σε 'μένα μετά από εγγραφή τρώει κόλλημα ο δέκτης και χωρίς κάποιο εμφανές σημάδι δε κατεβάζει μετά, οπότε κάνω ένα σκανάρισμα και επανέρχεται.

Να στε καλα παιδια.Σημερα μετα τη δουλεια που ειδα ενω παλι εγγραφε αρκετες ωρες απο το βραδυ με κατεβασε ταινιες και ενα επεισοδιο απο black sails.

2 ερωτησεις:
Ποσα λεπτα πριν το εχετε να γραφει απο οταν ξεκιναει το προγραμμα?Με 1 λεπτο ειδα οτι χανω την αρχη στις σειρες κυριως και χθες στο cheaters απο το novalife αρχησε 8.58 οποτε εχασα 1 λεπτο.Το εβαλα στα 2 τωρα πιστευω ειμαι οκ.Στο τελος το χω 0 μιας και ολα τελειωνουν πριν απο οτι γραφει στο προγραμμα.

Μπορουμε να φτιαξουμε φακελους πχ ταινιες/παιδικα/σειρες και να βαζουμε εκει οτι γραφουμε?Ειδα οτι εχει 5 καταλογους αλλα γινονται μετανομασια?

Περα απο αυτα ο δεκτης λειτουργει υποδειγματικα.Εχω γραψει 10 ταινιες και πολλα παιδικα/2 σειρες τις εχω στο αυτοματο και τα εγραψε ολα αψογα και το βραδυ ειναι παντα σε stand by.

Τρομερη ευκολια να βλεπω οτι θελω οποτε θελω λυνει τα χερια και ας εχει μικρο σκληρο.

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Όταν γράφει ανάβει ένα κόκκινο led. Αν αλλαξω κανάλι τότε το κόκκινο led σβήνει και μένει μόνο η ένδειξη OSD Live TV με κόκκινο στρογγυλό κύκλο. Είναι φυσιολογικό να σβήνει το led;

Εγώ το έχω 3 λεπτά.
Φακέλους δεν μπορείς να φτιάξεις, απλά μπορείς να τα βάζεις στους "καταλόγους".
Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι rename τις εγγραφές σου.

Άμα τα διαβάσουν τα γραφόμενα σου οι της Νοβα, θα σε κάνουν επίτιμο!! :-)

Όταν γράφει ανάβει ένα κόκκινο led. Αν αλλαξω κανάλι τότε το κόκκινο led σβήνει και μένει μόνο η ένδειξη OSD Live TV με κόκκινο στρογγυλό κύκλο. Είναι φυσιολογικό να σβήνει το led;

Ναι, έτσι λειτουργεί.

3 ειναι η προεπιλογη αλλα θελει καθε φορα αρκετο ff για αυτο πιστευω το ιδανικο ειναι 2 λεπτα στην αρχη.

Θα ηταν πολυ καλο να μπορουσαμε να εχουμε δικους μας φακελους.

Η forthnet μπορει να κανει πολλα λαθη σε λογαριασμους e-bill και σε αλλα πολλα αλλα οταν κατι λειτουργει οπως πρεπει καλο ειναι να το λεμε.

Καλημέρα σε όλους.

Το Σαββατοκύριακο είχα προγραμμαίσει την εγγραφή της σειράς Davinci's Demons στο κανάλι Fox. Οι εγγραφές είχαν προγραμματιστεί από το πρώτο επεισόδιο μέσω της εγγραφής σειρών (Εγγραφή και των επόμενων επεισοδίων). Ενώ οι προηγούμενες εγγραφές είχαν γίνει κανονικά, οι δυο τελευταίες (επεισόδια 4,5) δεν έγιναν και εμφανίστηκε ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό στην εγγραφή του επεισοδίου 5 (αποτυχία εγγραφής). Ο χώρος στο δίσκο ήταν 38% και το δεύτερο tuner έδειχνε 84% - 100% στην 12130.

Προς το παρόν έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξαναπρογραμμάτισα την εγγραφή για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Προβληματίστηκα όμως για την αξιοπιστία των προγραμματισμένων εγγραφών. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Ευχαριστώ.

Μάλιστα, οπότε δεν είμαι ο μόνος, εμένα παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με το Black sails. Σήμερα περίμενα να δω τι θα κάνει και πάλι δεν ξεκίνησε να γράφει το 8ο επεισόδιο.Εσβησα επιτόπου την εγγραφή το ξαναπρογραμματiσα άλλα δεν ξεκινούσε με τίποτα. Φυσικά σαν μεμονωμένη έγγραφη ξεκίνησε κανονικα.Μπαινει στην διαδικασία κάποιος να αναβαθμίσει από τον απλό 831 με 150 και το ON demand κατεβάζει οπότε θέλει και τώρα αυτο. Φοβέρα αξιόπιστο όντως..
Καμία ιδέα κανείς;

Last edited:

στείλε μύνημα \στο forthnet support που είναι εδώ στο avclub ώστε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το λύσουν

Last edited by a moderator:

ξέρει κανείς πόσες ταινίες χωράει να γράψω μέσα στον PVR865; γιατί τώρα τον πήρα και έχω ακούσει πολλά γι'αυτόν

7gb η hd ταινια 2 ωρων βγαινει.Εχω 23 hd ταινιες και καμια 25 sd με 24 επεισοδια σειρων καποια pokemon big time rush flinstoons κανα 5-6 ντοκιναντερ και αυτη τη στιγμη εχω ελευθερο χωρο 29gb.

Αύτην τι στιγμη έχω τον vu solo2, μέχρι να έρθει ο εξοπλισμος της nova , φαντάζομαι δεν υπάρχει δυνατότητα media Player .
Αλλαγή του σκληρού σε μεγαλύτερο μπορει να γίνει?

Last edited:
Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Δυνατότητα αλλαγής του σκλήρου σε άλλον μεγαλύτερο υπάρχει?
Ιδού κύριοι της Νοβα περιθώρια περαιτέρω κέρδους!
Για να εξηγηθώ, δεν ειρωνεύομαι...στην εποχή των hd/3d, τα 320gb είναι ανεπαρκή για τις απαιτήσεις του μέσου χρήστη. Ειναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθείτε εν έτει 2014; Δε νομίζω πως θα ναι δύσκολο ακόμη και το να πηγαίνει ο συνδρομητής στον τεχνικό nova με δίσκο χωρητικότητας της επιλογής του και να τον φορά στο δέκτη.
Οι ίδιοι οι τεχνικοί θα έπρεπε να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση...ενα 20ρι-30ρι ξεκουραστα στο μαγαζί τους, τους πειράζει;

Και εγω θα ηθελα μεγαλυτερο σκληρο.Τα 200gb που δινουν ειναι παρα πολυ λιγα.

Από το 2010 πού έχει αρχίσει το συγκεκριμένο νήμα του φόρουμ, ο δέκτης δεν έχει αλλαγές?
Είτε σε version, είτε σε επιμέρους σημεία του hardware.

Καλησπέρα στην παρέα και σας ευχαριστώ ολους γιατί ξεζούμισμα όλο το thread και έμαθα πολλά πραγματάκια που δεν γνώριζα, δυστυχώς όμως όχι για το πρόβλημα μου...
Τον τελευταίο μήνα ξαφνικά άρχισε η λήψη μου σε όλα τα κανάλια αλλά πιο έντονα στα HD να
κάνει το κλασικό "σπάσιμο" στην εικόνα και τον ήχο ( ξέρετε αυτό το pixelιασμα) με συχνότητα ανά 5 λεπτά περίπου. Έχω ακρίβεια σήματος 100% και στάθμη 80%. Έλεγχξα τα καλώδια είναι όλα ΟΚ.
Έκανα reset τον 865 αλλά τίποτα. Αν κάποιος φίλος έχει καμία ιδέα ας βοηθήσει..

Μπορείς να δοκιμάσεις με κάποια αναλογική έξοδο; Αυτό το "σταθερό" των 5 λεπτών μου ακούγεται σαν συμβατότητα στο HDMI.
Είναι σταθερό ανά 5 λεπτά και το κάνει συνέχεια;
(Έχεις τσεκάρει από την ακρίβεια σήματος ότι δεν κάνει κάποια βύθιση; )