Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

6 ταινίες κατέβηκαν ( 5 την Τρίτη και 1 την Τετάρτη). Από σειρές, νομίζω μια την Πέμπτη και μια την Παρασκευή. Το πρόβλημα είναι γνωστό και δεν ελπίζω ότι πρόκειται να το φτιάξουν.Η μόνη σίγουρη λύση είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Με την απλή σάρωση πρέπει να προσεύχεσαι ότι θα ξεκολλήσει ο δέκτης.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Αφού οι ταινίες που έχω είναι οι ίδιες (6/2) που έχουν όλοι, αυτή τη βδομάδα, τότε δεν έχει πρόβλημα ο δικός μου δέκτης, όπως νόμιζα.

Θα έπρεπε να έχεις και προηγούμενες όμως. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχες καθόλου ταινίες?

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Εγώ πάντως έχω βαρεθεί με αυτό το on demand. Δεν λειτουργεί σωστά και αξιόπιστα. Πριν 2 βδομάδες ήμουν έτοιμος να διακόψω την συνδρομή μου για αυτό το λόγο... (Τελικά βαρέθηκα να πάρω τηλέφωνο...)
Μα φιλε δεν νομιζω να χρειαζετε τοσο αυτη η υπηρεσια....το βαζεις να γραψει αυτο που θες και τελος!αυτο κανω εγω με τις σειρες....

Κολλάει στο on demand η σε ολα; Εμένα σε 2 περίπου μήνες μια φορα κόλλησε πλήρως και συνήλθε με βγαλσιμο απο πριζα

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Θα έπρεπε να έχεις και προηγούμενες όμως. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχες καθόλου ταινίες?

Έχω γράψει σε προηγούμενο post ότι τώρα επέστρεψα στο χώρο όπου έχω εγκαταστήσει από τον ΙΟΥΛ τον 865.
Εκτός από μια φορά, στην αρχή, που τον άνοιξε ο γιος μου και είδε ότι είχε κατεβάσει ταινίες, δεν έχω σχετική εμπειρία μέχρι αυτή τη βδομάδα.
Γιαυτό ρωτάω για να μάθω.

Με την ευκαιρία, οι ταινίες/σειρές του OD μπορούν να γραφτούν και αν ΝΑΙ, πως;

στον slave 865 εχει κολλησει το on demand εκανα επαναφορα ρυθμισεων τιποτα τι αλλο μπορω να κανω?

Δεν κατεβάζει ταινίες τώρα έχει μόνο το 12 χρόνια σκλάβος

παιδιά ΣΟΣ δε μου δίνουν το PVR επειδή δε δέχομαι να περνάνε 2 καλώδια μέσα από το σαλόνι γίνεται αυτό; υπάρχει κάποια λύση;

δεν αναφερεις δεχεσαι να περναει ενα καλωδιο μονο?
αν ναι τοτε ας σου κανουν την εγκατασταση κανονικα και μετα υπαρχει λυση οπως εχει αναφερθει
πολλες φορες εδω.ειδαλλως κανε μια διευκρινηση

ας κανουν την εγκατασταση οπου τους βολευει και βαζεις εσυ οπου
θες τον 865 με μεγαλυτερο καλωδιο και με λυσεις που εχουν προταθει

αυτό μόνο αν το έβαζα σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο και μετά εκεί που θέλω εγώ αλλά και πάλι φασαρία. Εκτός από το PVR τί άλλη υπηρεσία χάνω το ondemand;

δεν νομιζω ναναι τοση μεγαλη φασαρια και δοκιμασε το,αξιζει

καιγω προσφατα εβαλα τον 865 απο τον 831 και επαθα την
πλακα μου με τις δυνατοτητες που εχεις
και ναι, χανεις το on demand