Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Τι εγινε ρε παιδια? Εκκωφαντικη ησυχια. Υπαρχει τιποτα στον οριζοντα? Ξερει κανεις?
Οταν βλεπω ταινια και βγαινει το banner και λεει
Διαθσειμη και σε on demand Εσεις ακομα να συνδεθειτε?
Το περιβαλλον γινεται λεκτικα αυστηρως ακαταλληλον!

Δυστυχως η επιχειρηση αλλαγής σκληρού δεν ειχε επιτυχια.. Ο ενσωματωμένος (WD3200BUCT) αρχιζει και παραδιδει. Με απλή εισαγωγή ενος νεου δισκου, το τρεχον λειτουργικο δε τον αναγνωριζει σαν νεα συσκευη για να του κανει την απαραιτητη μορφοποιηση. Δυστυχως δεν εχω καποιον 831 για να τον φορμάρω και να δοκιμάσω ξανα.

Με το τρεχον λογισμικο δυστυχως οχι, μονο διαγραφη κανει. Ωστοσο ο παλιος εχει πολλους κατεστραμενους sectors και δε με αφηνει καν να κανω cloning :(

Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά εχθες μου ειρθε μήνυμα οτι απο τις 1-7 το πρωι θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης του ρουτερ και Πτι μπορούσε να μην είχα σύνδεση και επίσης να μην τον κλείσω

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενω περιμενουμε και θα παριμενουμε και θα περιμενουμε την αναβαθμιση του 865 ο Sky uk ξανα-αναβαθμιζει τους δεκτες του για τριτη φορα μεσα στη χρονια.
Να η αποδειξη με την εκδοση R017 https://skyepginfo.co.uk/Firmware/SkyPlusHD.php να τρεχει αυτη τη στιγμη για να αναβαθμιστουν τα sky boxes μεσα στο επομενο τριμηνο αυτοματα η μεσω forced update οταν το firmware ανεβει στο download stream.
Για να μη μιλησω για την παραπλανηση καταναλωτη οταν διαφημιζετε το ondemand και λετε ανερυθριαστα (Εσυ ακομα να συνδεθεις) ενω θα επρεπε ενα δευτερο κυλιομενο μυνημα να λεει οτι αυτο ισχυει μονο στο δικτυο της nova kai συνεπως οχι για τον οποιοδηποτε αλλο παροχο ιντερνετ.
Παρεπιπττοντως ενω ο sky uk εχει ιδιοκτητο δικτυο τηλεφωνιας δεν επελεξε το ιδιοκτητο δικτυο που κατεχει για τοις on demand υπηρεσιες που προσφερει. Αντιθετα ειναι ελευθερο σε ολους τους παροχους internet.
Κρινετε μονοι σας. Εγω δεν κανω καμμια επεξηγηση - παρατηρηση βγαλετε μονοι σας τα συμπερασματα σας.
Απευθυνομαι μονο ξανα στη Nova. Παρακαλω οταν διαφημιζετε το ondemand ακομα και μεσα στην ταινια των 10 να βγαινει και δευτερο μυνημα οτι αυτο ισχυει μονο για τους κατοχους του ιδιοκτητου παροχης internet. αλλιως προκειται για καραμπινατη παραπλανηση καταναλωτη η οποια διωκεται και ποινικα απο τα λιγα νομικα που ξερω!

Εδώ μου στέλνουν και mail ακόμα να συνδέσεις το on demand και με εξοργίζουν ακόμα ποιο πολύ .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα!Έχω τον Novabox 865 και εδώ και κανά μήνα έχω θέμα.Ο Δέκτης,περιστασιακά όταν επιχειρώ να αλλάξω κανάλι από το τηλεκοντρόλ,κάνει κάτι σαν Restart εμφανίζοντας περίεργα σύμβολα στην οθόνη.Μου θυμίζει όπως όταν κάνει αναβάθμιση ένα πράγμα.Συμβαίνει κάποιες στιγμές αλλά όχι πάντα.Πήρα τηλέφωνο την Nova,μου είπε να κάνω καποιες ρυθμίσεις τηλεφωνικά,και αφού είδαμε πως το πρόβλημα δεν διορθωνόταν,με παρέμπεψε να τον στείλω στην Μαραθώνος 80 που είναι το κοντινότερο Service.
Aυτό που με φοβίζει όμως είναι πως δεν το κάνει πάντα.Αν τους το πάω για Service και αυτοί το δουν πως δουλεύει απροβλημάτιστα,τι γίνεται?Πώς θα το αποδείξω?

Τραβά ένα video με το κινητό σου το πρόβλημα και όταν πας στο service βάλτο να το δει την ώρα που θα αφήσεις τον δέκτη.

Εάν ο δέκτης είναι κλειστός , οι μελλοντικές εγγραφές γίνονται κανονικά;
Συγγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα αυτό.Όταν κάνω εγγραφή προγράμματος,έχω τον δέκτη πάντα ανοικτό.Βασικά δεν τον κλείνω ποτέ μου.Να δοκιμάσω αυτό που μου λέτε?

Οι προγραμματισμένες εγγραφές γίνονται κανονικότατα ακόμη και αν ο δέκτης βρίσκεται σε αναμονή (standby).

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στον 865 έχει να κάνει με το on demand αν δεν του κάνω κάθε εβδομάδα επαναφορά δεν κατεβάζει νέες ταινίες ξέρουμε που οφείλεται ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

ουτε σε μενα τις κατεβαζει πλεον

και πιο παλια παλι δεν τις κατεβαζε αλλα με ενα reset εστρωνε.

αφου παιζουν τα καναλια παλι καλα να λεμε.

Σχετικά με το δικό μου πρόβλημα,αφού έχω πάρει πολλά τηλέφωνα είτε στα κεντρικά είτε σε διάφορα καταστήματα Nova,αύριο θα το στείλω στο κατάστημα του Χολαργού.
Εδώ και πάνω από 1 χρόνο υπάρχει έλλειψη στους 865 και μου είπε το παιδί πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει Refurbished.Oυσιαστικά δηλαδή στον αντικαθιστούν.
Στο κατάστημα του Ζωγράφου μου έλεγαν πως εδώ και 1.5 χρόνο υπάρχει έλλειψη στους 865.Μιλάμε για χαοτική κατάσταση...Ας ελπίσω να μην ταλαιπωρηθώ για πολύ ακόμα.