Έχει κάποιος τον 5001 να μας πει πως λειτουργει;
απροβληματιστα και σφαιρα...:vroam:
αύριο μεσημέρι θα τον έχω στα χέρια μου και θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις.
ακριβώς και εγώ ίδια περίπτωσηΝεότερα απο το μέτωπο της αναβάθμισης ή της μαζικής κυκλοφορίας τον NovaBox+ 5001. Πήγα σήμερα τον αποκωδικοποιητή μου τον PVR 865+ για να τον δούνε καθώς εμφάνιζε προβλήματα με το lnb 2 αλλά και με τα συνεχόμενα restart του, αφού διαπίστωσαν πως όντως έχει πρόβλημα και χρίζει αντικατάστασης μου είπαν πως θα μου δώσουν τον NovaBox+ 5001 δωρεάν λόγω της πληρωμής τον λογαριασμών μου με πάγια εντολή με μόνη υποχρέωση την 12μηνη δέσμευση. Αν δεν είχα την πάγια εντολή θα μου τον έδιναν 89 με 12μηνη δέσμευση ή 130 χωρίς δέσμευση.
Στην ερώτηση μου γιατί δεν βγαίνει σε μαζική πώληση ο 5001 η απάντηση ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής, ειναι ακριβή παραγωγή και δεν συμφέρει καθώς οι περισσότεροι που έχουν τον pvr 865 θα τον ζητήσουν δωρεάν, και για να αποφύγει τέτοια προβλήματα τον δίνει μόνο ως αντικατάσταση του pvr 865. Eπίσης ο λόγος που δεν βγαίνει το λειτουργικό του 5001 σαν αναβάθμιση στον pvr 865 η απάντηση ήταν πως δεν ειναι συμβατό και πως σαν προσωπική του γνώμη απο όσα γνωρίζει δύσκολα θα βγει και αναβάθμιση ποτέ. Απλά σε νέους δίνουν τον 3001 και σε παλιούς που χαλάει ο pvr 865 θα δίνουν τον 5001.
Όπως καταλάβατε λοιπόν το θέμα ειναι καθαρά λόγω κόστους παραγωγής για την NOVA.
ακριβώς και εγώ ίδια περίπτωση
συνεχεί restart του 865/έγινε διαπίστωση βλάβης στο κατάστημα
μόνο στην δική μου περίπτωση μου δίνουν δωρεάν τον 865 μεταχειρισμένο με την προϋπόθεση πάγιας εντολής πληρωμής λογαριασμών
3001 69
5001 130
και ερωτώ
από κατάστημα σε κατάστημα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση των πελατών?
που βρίσκεται αυτό το καλό κατάστημα να πάω και εγώ?
Τον παρέδωσα εγώ στον courrier που έφερε τον καινούργιο. Θα πάρω σήμερα τον 5001 δωρεάν και ελπίζω να ησυχάσω.ξερει κάνεις αν ο μετασχηματιστής ρεύματος του 865 ταιριάζει Με του 5001;Πώς είσαι σίγουρος ότι δεν σου έδωσαν τον ίδιο; Δεν κοροϊδεύω, μου φαίνεται πολύ παραπλήσιο με το προηγούμενο το νέο "κουσούρι"...
Τον παρέδωσα εγώ στον courrier που έφερε τον καινούργιο. Θα πάρω σήμερα τον 5001 δωρεάν και ελπίζω να ησυχάσω.ξερει κάνεις αν ο μετασχηματιστής ρεύματος του 865 ταιριάζει Με του 5001;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και στα δικά μας οι αδικημένοι....
Επειδή ειμαι νέος στο φόρουμ, εσένα δεν σου αλλάζουν τον pvr παρότι δεν λειτουργεί;
και το βυσμα ειναι το ιδιο? γιατι για να βγαλω το παλιο ειναι ολοκληρη ιστοριαναι έχουν τις ίδιες απαιτήσεις
και το βυσμα ειναι το ιδιο? γιατι για να βγαλω το παλιο ειναι ολοκληρη ιστορια
Δηλαδή σε εμένα που δουλεύει απροβλημάτιστα δεν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής; Να προσπαθήσω να τον χαλάσω δηλαδή ώστε να πάρω τον καινούργιο δωρεάν γιατί εχω πάγια εντολή πληρωμής και μένω και Θεσσαλονίκη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.