Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Νεότερα απο το μέτωπο της αναβάθμισης ή της μαζικής κυκλοφορίας τον NovaBox+ 5001. Πήγα σήμερα τον αποκωδικοποιητή μου τον PVR 865+ για να τον δούνε καθώς εμφάνιζε προβλήματα με το lnb 2 αλλά και με τα συνεχόμενα restart του, αφού διαπίστωσαν πως όντως έχει πρόβλημα και χρίζει αντικατάστασης μου είπαν πως θα μου δώσουν τον NovaBox+ 5001 δωρεάν λόγω της πληρωμής τον λογαριασμών μου με πάγια εντολή με μόνη υποχρέωση την 12μηνη δέσμευση. Αν δεν είχα την πάγια εντολή θα μου τον έδιναν 89 με 12μηνη δέσμευση ή 130 χωρίς δέσμευση.
Στην ερώτηση μου γιατί δεν βγαίνει σε μαζική πώληση ο 5001 η απάντηση ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής, ειναι ακριβή παραγωγή και δεν συμφέρει καθώς οι περισσότεροι που έχουν τον pvr 865 θα τον ζητήσουν δωρεάν, και για να αποφύγει τέτοια προβλήματα τον δίνει μόνο ως αντικατάσταση του pvr 865. Eπίσης ο λόγος που δεν βγαίνει το λειτουργικό του 5001 σαν αναβάθμιση στον pvr 865 η απάντηση ήταν πως δεν ειναι συμβατό και πως σαν προσωπική του γνώμη απο όσα γνωρίζει δύσκολα θα βγει και αναβάθμιση ποτέ. Απλά σε νέους δίνουν τον 3001 και σε παλιούς που χαλάει ο pvr 865 θα δίνουν τον 5001.
Όπως καταλάβατε λοιπόν το θέμα ειναι καθαρά λόγω κόστους παραγωγής για την NOVA.
ακριβώς και εγώ ίδια περίπτωση
συνεχεί restart του 865/έγινε διαπίστωση βλάβης στο κατάστημα
μόνο στην δική μου περίπτωση μου δίνουν δωρεάν τον 865 μεταχειρισμένο με την προϋπόθεση πάγιας εντολής πληρωμής λογαριασμών
3001 69
5001 130
και ερωτώ
από κατάστημα σε κατάστημα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση των πελατών?
που βρίσκεται αυτό το καλό κατάστημα να πάω και εγώ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

ακριβώς και εγώ ίδια περίπτωση
συνεχεί restart του 865/έγινε διαπίστωση βλάβης στο κατάστημα
μόνο στην δική μου περίπτωση μου δίνουν δωρεάν τον 865 μεταχειρισμένο με την προϋπόθεση πάγιας εντολής πληρωμής λογαριασμών
3001 69
5001 130
και ερωτώ
από κατάστημα σε κατάστημα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση των πελατών?
που βρίσκεται αυτό το καλό κατάστημα να πάω και εγώ?

Καλημέρα, ναι περίεργο να υπάρχει διαφορετική πολιτική ανά κατάστημα, προσωπικά μου είπε τον 5001 χωρίς δέσμευση στα 130 όπως και εσένα, με 12μηνη δέσμευση στα 89 . Το κατάστημα βρίσκεται Θεσσαλονίκη αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου προσωπικό μήνυμα.

Καλημέρα σε όλους, τελικά πρόλαβα και πήρα χτες βράδυ τον 5001 στο σπίτι μου και τον δοκίμασα για ενα 3ωρο αρά μπορώ να γράψω μια πρώτη κριτική.
Σε σχέση με τον pvr 865 είναι κλάσεις πιο καλός, ειναι πιο γρήγορος, δεν κολλάει στις γρήγορες αλλαγές καναλιών, εννοείται οτι το internetiko ondemand απλά τα σπάει, έχει πολύ μεγαλύτερο σκληρό δίσκο και καλύτερη διαχείριση εγγραφών, να μην λέω μεγάλα λόγια αλλά με μια πρώτη ματία ο αποκωδικοποιητής είναι πολύ καλός και είναι πολύ κρίμα που δεν βγαίνει σε μαζική παραγωγή να τον πάρει ο κόσμος.

Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Πώς είσαι σίγουρος ότι δεν σου έδωσαν τον ίδιο; Δεν κοροϊδεύω, μου φαίνεται πολύ παραπλήσιο με το προηγούμενο το νέο "κουσούρι"...
Τον παρέδωσα εγώ στον courrier που έφερε τον καινούργιο. Θα πάρω σήμερα τον 5001 δωρεάν και ελπίζω να ησυχάσω.ξερει κάνεις αν ο μετασχηματιστής ρεύματος του 865 ταιριάζει Με του 5001;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Τον παρέδωσα εγώ στον courrier που έφερε τον καινούργιο. Θα πάρω σήμερα τον 5001 δωρεάν και ελπίζω να ησυχάσω.ξερει κάνεις αν ο μετασχηματιστής ρεύματος του 865 ταιριάζει Με του 5001;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι έχουν τις ίδιες απαιτήσεις

Επειδή ειμαι νέος στο φόρουμ, εσένα δεν σου αλλάζουν τον pvr παρότι δεν λειτουργεί;

Αν έχεις το κουράγιο, δες
ποστς 5787 & 5794 στο thread του support,
1131 & 1133 στο multiview
1945 1950, 1957 -1960 και 1965 στο κυτίο παραπόνων
αξίζει τον κόπο
Απίστευτα πράγματα
Ωστόσο, τα πάντα έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους...
Όσο σκληρές και "κακές" κι αν φαίνονται οι εταιρείες, οι άνθρωποι είναι αυτοί που - έστω και στο όνομα των εταιρειών - σε κερδίζουν ή σε χάνουν!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

ναι έχουν τις ίδιες απαιτήσεις
και το βυσμα ειναι το ιδιο? γιατι για να βγαλω το παλιο ειναι ολοκληρη ιστορια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

και το βυσμα ειναι το ιδιο? γιατι για να βγαλω το παλιο ειναι ολοκληρη ιστορια

εγω τον 5001 τον σύνδεσα στο τροφοδοτικό του 865 δεν έχει καμία απολύτως διαφορά.

Το τροφοδοτικό κάθε δέκτη Nova κάνει για τον 5001.

@MATTHIAS αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι έχεις θέμα με το multiview λόγο απόστασης δεκτών και μεγάλου μήκους καλωδίου.
Σωστά;

Γνωρίζω 2 περιπτώσεις αντικσταστασης δέκτη σε 5001γιατί ο 865 που είχαν έβγαζε βλάβες.
Μάλιστα δωρεάν λόγο πληρωμής με κάρτα.
Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός στην κατηγόρια μας ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π

Άρα αλλαγές σε 5001 γίνονται σε περίπτωση βλάβης του 865.

Ακριβώς, αγαπητέ bykrie...
Και παλεύουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, και καταλήγουμε και κερατάδες και δαρμένοι! Και το auto pay καταλήγει να λειτουργεί εις βάρος μου!
Εδώ μετά το πρώτο χοντρό δούλεμα πήγαν να μου πουν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν τον 5001 γιατί ΔΕΝ συνεργάζεται με τον 831, τι να λέμε τώρα;

Προσπαθώ να πω ότι δεν διαπιστώνουν βλάβη στον 865 γι αυτό προφανώς δεν σου αλλάζουν και το δέκτη.
Το πρόβλημα διαπιστώνετε στον παλμό μεταξύ Master και slave.

Δηλαδή σε εμένα που δουλεύει απροβλημάτιστα δεν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής; Να προσπαθήσω να τον χαλάσω δηλαδή ώστε να πάρω τον καινούργιο δωρεάν γιατί εχω πάγια εντολή πληρωμής και μένω και Θεσσαλονίκη

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

εαν ο δεκτης λειτουργει χωρις προβλημα,δεν σου κανουν αντικατασταση.
σε εμενα απο καποιο σημειο και μετα,δεν εγραφε,δεν εκανε timeshift,κολλαγε και μπορει απο το πουθενα να εκλεινε.
τον τσεκαραν κανα 6ωρο και μου εκαναν την αλλαγη.

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Δηλαδή σε εμένα που δουλεύει απροβλημάτιστα δεν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής; Να προσπαθήσω να τον χαλάσω δηλαδή ώστε να πάρω τον καινούργιο δωρεάν γιατί εχω πάγια εντολή πληρωμής και μένω και Θεσσαλονίκη

Για την ώρα αυτό ισχύει.
Μακάρι να βγει προς κατανάλωση και να τον πάρουμε όλοι.