Novabox+ Pace 865 HD PVR

Επίσης εμένα προσωπικά οι εντυπώσεις είναι άριστες. Ο δέκτης έχει άψογη απόκριση, ο ήχος είναι μια χαρά (άλλαξα αμέσως το stereo που ήταν standard σε dolby digital στις ρυθμίσεις όμως), on demand έναν τίτλο έβαλα δοκιμαστικά και έπαιξε (τα πρώτα λεπτά μέχρι να το κλεισω έστω) αλλά δεν έχω γενικευμένη άποψη. Δεν έχω κάνει εγγραφή ακόμα παρά έχω δει ότι δουλεύει πολύ καλά το timeshift.

Μόλις δοκίμασα και πρόχειρα εγγραφές (στο Live πρόγραμμα) και γίνονται ολόσωστα αλλά αυτό που είδα είναι πως θέλει ΜΕΓΑΛΗ προσοχή να μην διπλοπατηθεί το rec! Στο δεύτερο πάτημα γίνεται άμμεσα cancel η εγγραφή χωρίς ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση ή ένδειξη! Ειδικά αν έχει φύγει η καρτέλα πληροφοριών και το ξαναπατήσεις τότε την πάτησες καθώς τίποτα δεν σου δείχνει ότι σταμάτησε η εγγραφή.

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Φιλε ειχα γραψει σε προηγουμενο ποστ οταν εκανα πριν ενα μηνα χειροκινητο αναβαθμιση απο στικακι .. το ethernet εχει μαζεψει πολυ σκονη απο την αχρηστια οποτε καλο ειναι να καθαρισεις τους ακροδεκτες με μια μπατονετα .. επισης ειχα και εγω θεμα με τον ηχο αλλα λυθηκε (λιγο κουλο) βγαζοντας το hdmi και βαζοντας μτο σε μια αλλη θυρα στην τβ (δεν εχει λογικη αλλα απλα μου εκατσε) επισης κανε και κανα ρεσετ ..

Παρ'οτι δεν εχει νοημα οπως λες , και σε μενα ετσι δουλεψε ο ηχος, Εχω new series samsung 8002 και εχει ενα εξτρα συστημα που κουμπωνουν ολα τα hdmi . Αλλαζοντας θεση στο καλωδιο hdmi απο τη θεση 1 στη θεση 4 , επανηλθε ως δια μαγειας ο ηχος!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Εγώ έχω αναβαθμισμένο 831 και αναβαθμισμένο πλέον 865 σε multiview και παίζουν κανονικά με ομοαξονικό. Υπάρχει σχετική επιλογή στο menu και μετά την αναβάθμιση δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι, είχε κρατήσει την σωστή επιλογή.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας.

Αν έχετε τον χρόνο να το δείτε, ποιος από τους δύο είναι master και η επιλογή multiview είναι είτε rf out είτε ethernet;

Καλημέρα,

Από προχθές ήρθε μήνυμα στον δέκτη σε εμάς τους απλούς TV χρήστες (χωρίς 3play) το οποίο αναφέρει πως υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση η οποία θα διαγράψει τον σκληρό δίσκο και θα απενεργοποιήσει το on demand, δίνοντας μας οδηγίες πως να το κάνουμε. Λογικά θα εμάς θα παραμείνει προαιρετικό λόγω της απενεργοποίησης του on demand.

Προαιρετικό έως τέλη Ιουλίου. Μετά όχι. Αλλά λογικά αναβαθμίστεις δεν αναβαθμίστεις το push vod θα σταματήσει να υπάρχει. (θα αποδεσμεύσει και bandwidth στην 12130 κιόλας)

Οι εγγραφές δουλεύουν μια χαρά... Εχθές που δοκίμασα να δω ταινία με το on demand, δεν άνοιγε και ένα ένα restart το δεκτή και έπαιξε μετά κανονικά. Ελπίζω να ήταν τυχαίο κόλλημα...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά κολλήματα θα υπάρξουν πολλά μην ξεγελιέστε και νομίζετε ότι μπήκε το τέλειο λογισμικό. Το λογισμικό έχει φάει τρελές επεμβάσεις για να κουμπώσει καλά στον δέκτη και τώρα εμείς όλοι είμαστε το ιδανικό feedback για την nova στα πιθανά προβλήματα που θα παρουσιάσει.

Παιδιά κολλήματα θα υπάρξουν πολλά μην ξεγελιέστε και νομίζετε ότι μπήκε το τέλειο λογισμικό. Το λογισμικό έχει φάει τρελές επεμβάσεις για να κουμπώσει καλά στον δέκτη και τώρα εμείς όλοι είμαστε το ιδανικό feedback για την nova στα πιθανά προβλήματα που θα παρουσιάσει.

ακριβως. το θεμα ειναι να διορθωσουν τα προβληματα που προκυπτουν απο το feedback, και να μην πουν την δωσαμε την αναβαθμιση τελος τωρα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας.

Αν έχετε τον χρόνο να το δείτε, ποιος από τους δύο είναι master και η επιλογή multiview είναι είτε rf out είτε ethernet;

Όπως έγραψα είναι rf η σύνδεση όχι ethernet. Ο 865 είναι ο Master και η επιλογή είναι κανονικά για RF στο Menu. Άλλωστε τόσο καιρό έπαιζε αναβαθμισμένος 831 με τον 865 (χωρίς την αναβάθμιση) οπότε το rf έπαιζε κανονικά πάντα (πέρα από ένα φεγγάρι που άτυπα έπαιζε ο slave ακόμα και χωρίς σύνδεση μέχρι να τα φτιάξουν).
Το θέμα απ την άλλη είναι... αφού θα μπει και η ethernet σύνδεση για τα On demand (εκτός αν δεν είσαι σε nova) έτσι κιαλλιώς, τι σημασία έχει? Μόνο σε περίπτωση που υπάρχει διαμοιρασμός με πχ τους γονείς στην ίδια πολυκατοικία ή σε περίπτωση που δεν μπορεί να φτάσει ethernet έτσι κιαλλιώς εκεί που είναι ο ένας δέκτης έχει νόημα.. εμένα προσωπικά δεν έχει κανένα νόημα και μένει στο μέλλον απλά να βρω την όρεξη να ξηλώσω το καλώδιο απ το μπαλκόνι και να γυρίσω την επιλογή σε ethernet..

Last edited:
Ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σας.

Έχετε δίκιο σε όλα, απλά πέφτει παντόφλα σε απόπειρα περάσματος νέου καλωδίου οπότε μάλλον για να δουλεύει μελλοντικά και το demand που λέτε αν πάμε και το ίντερνετ σε νόβα, θα δούμε για ασύρματο repeater ή powerlines.

Πατώντας το ΤV με πάει στη βουλή και όχι στις λίστες καναλιών....

Επίσης μια ερώτηση. Το usb dtt έχει την ίδια ποιότητα με πχ τον δέκτη της τβ? Λίγο περίεργα μου φαίνονται τα κανάλια dtt

Στις λίστες μπαίνεις με το κεντρικό OK και δεξιά αριστερά για τα μπουκέτα .. επίσης με το TV guide για το αναλυτικό epg

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σας.

Έχετε δίκιο σε όλα, απλά πέφτει παντόφλα σε απόπειρα περάσματος νέου καλωδίου οπότε μάλλον για να δουλεύει μελλοντικά και το demand που λέτε αν πάμε και το ίντερνετ σε νόβα, θα δούμε για ασύρματο repeater ή powerlines.

Το μηχανημα δεν ειναι εφοδιασμενο με ασυρματο wifi οποτε ξεχασε τη λυση του repeater η του access point. Μονη σου λυση τα powerlines η αν εχεις τροπο να το κρυψεις καλωδιο!

Σύνδεσα ένα δεύτερο καλώδιο και έκανα την αναβάθμιση, όλα καλά εκτός ότι δεν μου δουλεύει το on demand! Ενώ έχω δίκτυο κανονικά.

Σύνδεσα ένα δεύτερο καλώδιο και έκανα την αναβάθμιση, όλα καλά εκτός ότι δεν μου δουλεύει το on demand! Ενώ έχω δίκτυο κανονικά.

αν εισαι 3play και πρωτη φορα κανεις προσπαθεια για ιντερνετικο on demand κανε ενα τηλεφωνο στην εξπηρετηση μαλλον πρεπει να στο ενεργοποιησουν. Αν εισαι συνδρομητης τηλεορασης μονο τοτε λογικα δεν δουλευει