NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NovaGO

Αυτο απο που το συμπερανες; Οταν λες οσκαρ 2014 εννοεις το novastars ή αλλο καναλι; Γιατι αν λες το novastars, οι ταινιες δεν παιζουν στο novago λογω δικαιωματων streaming. Οποτε ουτε τα οσκαρ θα μας δειξουν...

Καλημέρα. Στο live εκτός από το novastars εμφανίζει κι ένα κανάλι oscars 2014. Παίζει μια κάρτα που διαφημίζει ζωντανά τα oscar.

Που αναφερεται στο FAQ της nova ξεκαθαρα τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησεις σε περιπτωση που εχεις android tablet?

Last edited by a moderator:
Παιδια κατι λιγο ασχετο πιο ειναι το πιο φθηνό 10αρι tablet ποθ παιζει nova go?

samsung galaxy tab 10.1 P5210 στα 220 ευρω και πιο φθηνο nexus 7 το πρωτο με 7αρα στα 150...

Ευχαριστω Stergiosp. Ειχα παει στο novago κατευθειαν και οχι στο site της forthnet και αν πας στο novago θα δεις οτι εκει δεν αναφερεται πουθενα. Οπως πουθενα δεν αναφερεται οτι αν στο ιδιο device χρησιμοποιησεις 2 διαφορετικους browsers ή ενα browser κι ενα app θα το θεωρησει 2 συσκευες! Τελικα ως προς τι κλειδωνει εχει καταλαβει κανεις? Ειχα την αισθηση οτι κλειδωνει ως προς το mac address.

Εμενα ρωτας φιλε μου? Που το βλεπω αυτο αν ναι?

Οχι δεν σε ρωταω... απλα μια διαπιστωση εκανα. Για να δουλεψει σε android κοιταειντο ονομα της συσκευης και το μετραει κανονικα. Αν αλλάξεις πχ firmware με διαφορετικό build.pro ( μιλαω για custom rom ) θα το δει σαν αλλη συσκευη.

Φιλε μου εκανα τη διαδικασια στο καπακι χωρις καμια αλλαγη στο ενδιαμεσο.Ουτε firmware ουτε τιποτα. Η μονη αλλαγη μεταξυ του login με browser και του login με το novago app ηταν η εγκατασταση του novago app απο το playstore.
Ρε φιλε οντως εκανα ενα λαθος. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι να κλειδωσει τη συσκευη και να θεωρησει οτι η 2η προσπαθεια απο την ιδια συσκευη ειναι αλλη συσκευη. Αυτο μου εχει κατσει στραβα και δε βλεπω την λογικη. Το ιδιο προβλημα παρατηρω και στο laptop. Αρχικα εβαλα την εφαρμογη και παιζει μεσω chrome. Χθες θελησα να κανω μια δοκιμη και μεσω firefox μηπως και καταλαμβανει λιγοτερα resources απο το laptop που ειναι παλιο και δεν αντεχει παρα πολλα. Ε με το που πας να κανεις Login, απο τη συσκευη που ηδη δουλευει με chrome, μεσω αλλου browser πχ Firefox σου ζηταει να κατεβασεις και να εγκαταστησεις το plugin. HELLOOOOOOOOOOO... To plugin ειναι ηδη εγκατεστημενο και οχι σαν add on στον chrome (για να πεις οτι παιζει μονο σε αυτον) αλλα ως κανονικη εγκατασταση στα windows!! Αυτες οι παραξενιες ειναι που με εχουν κανει να τα παρω.

Για το chromcast θα σας πω λιγο αργοτερα, το πηρε ενας φιλος μου χτες και θα ερθει σπιτι να το δοκιμασουμε

Επιτέλους έβγαλαν update της εφαρμογής στο google play και τώρα παίζει στο G2!

Μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο , γιατι σε μενα δεν παιζει σε αρουταριστο LG G2.

Α btw μετα το 3ο - 4ο restart της συσκευης που καθε φορα που το δοκιμαζα εβγαζε το ιδιο μηνυμα οτι εχω ξεπερασει τον αριθμο των επιτρεπομενων συσκευων ξαφνικα αποφασισε να παιξει!!! Χωρις να κανω καμια αλλαγη και χωρις να μιλησω με το Support της nova . Μετα μου λενε οτι δεν ειναι buggy as hell και οτι δεν πρεπει να γκρινιαζω γιατι ειναι δωρεαν! Τεςπα.

Αν θες, μπορείς να διακόψεις τη συνδρομή σου (αν έχεις). Στο εξής στο παρόν θέμα θα γίνεται πιο "αυστηρός" συντονισμός γιατί ορισμένοι το έχετε "ξεσκίσει". Πάμε παρακάτω.

Last edited:
Re: Απάντηση: NovaGO

Μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο , γιατι σε μενα δεν παιζει σε αρουταριστο LG G2.

Επιβεβαιωνω και εγω πως παιζει πλεον στο Lg g2 και μαλιστα ρουταρισμενο.Μηπως εχεις ηδη δυο συσκευες περασμενες στο συστημα της nova?

Να ξανα αναφερω πως μεσω miracast δε περναει η εικονα οποτε ΜΑΛΛΟΝ το ιδιο θα συμβαινει και με το chromecast αφου ειναι παρομοιο πρωτοκολλο

Η υπηρεσία αφορά σε θέαση σε laptop, tablet, smartphone. Δε μας ενδιαφέρουν μηνύματα για το πώς θα βλέπουμε σε τηλεόραση και καθετί σχετικό.

Τι ακριβώς φωτο να σου ανεβάσω;
Ενημέρωση μέσω του play store έκανα και τώρα παίζει,μάλιστα είναι ρουταρισμένο το G2.

Παιδια τα οσκαρς θα τα δειξει ζωντανα ή μαγνητοσκόπηση μεσω novago? Με ενδιαφέρει άμεσα!

Γραφει πως η υπηρεσια διατιθεται σε λαπτοπ, smartphone, ταμπλετ αλλα δεν αναφερει πουθενα οτι απαγορευεται η θεαση σε tv (μαλιστα γραφει πως δεν υποστηριζεται απλα η δυνατοτητα οχι πως απαγορευεται) οποτε δεν καταλαβαινω γιατι αυτος ο καημος για κατι που δεν το θεωρουν οι ιδιοι παρανομο. Το αν δεν δινουν την δυνατοτητα αλλα μπορει καποιος να την εχει ειναι δικαιωμα του μεχρι να αναφερουν ρητα οτι απαγορευεται. Και στην τελικη εγω μπορει να θελω να μεταφερω την εικονα απο το smartphone στον υπολογιστη ή και το αντιστροφο αν βρω τροπο οποτε αφορα την συγκεκριμενη υπηρεσια και ειναι νομιμο. Απλα ελληνικα

Status
Not open for further replies.