NovaGO

Status
Not open for further replies.
Γνωρίζει κανείς πώς αναγνωρίζει η υπηρεσία ότι βλέπουμε σε desktop και όχι σε λάπτοπ;

πλέον δεν επιτρέπεται login με το παλιό και δεν μπορούμε να δούμε σε desktop.

Ε, καλά, πλημμεληματάκι είναι αυτό.. Συνδρομή πληρώνω εκ ιδρύσεως της, νόμιμη υπηρεσία είναι, απλώς για να μην κάθομαι να ανοίγω το λάπτοπ το θέλω.. Τι τους πείραξε το desktop;

κοίταξα στο google αλλά είναι περιορισμένες οι πληροφορίες.

Δυστυχώς φαίνεται πως μιλάμε στο βρόντο... Έγραψα αυτό και δείτε τι επακολουθεί από το μήνυμα #2814 και κάτω. Τα μηνύματα θα μείνουν για λίγη ώρα να τα απολαύσουμε όλοι. Το θέμα θα παραμείνει δοκιμαστικά ανοικτό για 1-2 ημέρες και, αν συνεχιστούν τα ίδια, θα κλειδωθεί οριστικά. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τους ίδιους και τους ίδιους και να γράφουν και εξυπνάδες από πάνω...

Last edited:
Ωραια καταλαβαμε το νοημα,οσοι εχουν μυαλο,και επειδη θεωρω οτι ειμαι απο αυτους που εχουν παρακαλω πολυ να διαγραφει ο λογαριασμος μου απο αυτο το φορουμ,η συμπεριφορα καποιων admin εδω ειναι απαραδεκτη,και προφανως δεν γνωριζουν τη δουλεια τους.
Ευχαριστω πολυ,περιμενω mail διαγραφης των στοιχειων μου.
Τελος,μια ερωτηση!Πως επιτρεπεται να υπαρχει thread για αγορα πακετου Sky Digital?Επιτρεπεται η θεαση τους εκτος της χωρας?

Ωραια καταλαβαμε το νοημα,οσοι εχουν μυαλο,και επειδη θεωρω οτι ειμαι απο αυτους που εχουν παρακαλω πολυ να διαγραφει ο λογαριασμος μου απο αυτο το φορουμ,η συμπεριφορα καποιων admin εδω ειναι απαραδεκτη,και προφανως δεν γνωριζουν τη δουλεια τους.
Ευχαριστω πολυ,περιμενω mail διαγραφης των στοιχειων μου.

Αρκετά.

Τελος,μια ερωτηση!Πως επιτρεπεται να υπαρχει thread για αγορα πακετου Sky Digital?Επιτρεπεται η θεαση τους εκτος της χωρας?

στην Ελλαδα(και οχι μονο) το φερνουν επισημα ολα-σχεδον-τα καταστηματα δορυφορικης.
απο την στιγμη που ειναι ενημεροι και οι providers και πληρωνεται κανονικα η συνδρομη τους,προφανως δεν ειναι παρανομο με την εννοια που το αναφερεις..

θα πρέπει να κάνω reset μέσω nova;

Ναι. Κανεις login και απο εκει κανεις διαγραφη συσκευων. Ο λόγος ειναι πως το καινουργιο λειτουργικό θα το αναγνωρισει ως καινουργια συσκευη.

Γνωρίζει κανείς πώς αναγνωρίζει η υπηρεσία ότι βλέπουμε σε desktop και όχι σε λάπτοπ;

πλέον δεν επιτρέπεται login με το παλιό και δεν μπορούμε να δούμε σε desktop.

Λόγιο αναγνωρίζει ότι η κάρτα γραφικών δείχνει σε έξοδο,και το κόβει..

Πλέον μπορείς να κάνεις reset τις συσκευές και μόνος σου μέσω της εφαρμογής μια φορά κάθε 30 ημέρες.
Συνήθως ναι αν στείλεις pm στο official support.

Απάντηση: Re: NovaGO

παιδια μηπως εχει κανεις το παλιο plugin?
τι να το κανεις? αχρηστο ειναι πλεον. παπαλα ,δεν λειτουργει πλεον αν πιστευω οτι θελεις να το κανεις κατι.

εμενα σημερα παρολο που εχω κατεβασει το plug in μου το ξανα ζητουσε να το κανω εγκατασταση ξανα. Γιατι το κανει αυτο;

Status
Not open for further replies.