NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Μπορείς να την ανεβάσεις ένα rapidshare ή σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία θες και να ανεβάσεις εδώ το link

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Παιδιά είμαι έξω, στείλτε μου κάποιος που μπορεί να το κάνει το mail του με πμ να του το στείλω τώρα

Μια λύση στο πρόβλημα για οσους ειναι root. Απεγκατάσταση της εφαρμογής. Εγκατάσταση του hidemyroot κρύψιμο του
Root και εγκατάσταση της εφαρμογής. Το novago δουλεύει κανονικά. Απ εγκατάσταση του hidemyroot το novago συνεχίζει να δουλεύει.

Τελικα δεν εξυπηρετεί το δικό μου apk. Ειναι η τελευταία έκδοση που παντως σε μένα παίζει (Note 10.1-2014 edition)
Συγνώμη παιδιά....

Μια λύση στο πρόβλημα για οσους ειναι root. Απεγκατάσταση της εφαρμογής. Εγκατάσταση του hidemyroot κρύψιμο του
Root και εγκατάσταση της εφαρμογής. Το novago δουλεύει κανονικά. Απ εγκατάσταση του hidemyroot το novago συνεχίζει να δουλεύει.
+1
Το έκανα και δούλεψε!
Πρώτα βέβαια πείραξα και το build.prop ώστε να φαίνεται ως Nexus 7 (έχω κινέζικο).
Αυτό χρειάστηκε να αλλάξω μόνο:
ro.product.model=Nexus 7
Προσοχή, δεν λέω ότι θα παίξει σε όλους ούτε το προτείνω σε κάποιον που δεν ξέρει τους κινδύνους.

Το προβλημα ειναι το root δλδ? Γι'αυτο σταματησε να παιζει?

Τελικα δεν εξυπηρετεί το δικό μου apk. Ειναι η τελευταία έκδοση που παντως σε μένα παίζει (Note 10.1-2014 edition)
Συγνώμη παιδιά....
Μου εφτιαξες τη μερα!!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενοχλει την Nova το αν ειναι root το tablet και αν ειναι συμβατο δλδ μη κινεζικο και δη μεγαλο brand. Δλδ αν εχεις παρει κατι και κανεις τη δουλεια σου, ξαφνικα πρεπει να το πεταξεις γιατι αποφασισαν να κανουν καινουρια αναβαθμιση? Δλδ αν εχεις root στο tablet μπορεις να κανεις κατι που δε θελουν και δη να βγαλεις εικονα σε τηλεοραση? Αν δεν το ξερουν απο τη Nova πλεον ολες οι μεγαλες εταιρειες σχεδον βγαζουν διαδικασια για να κανεις ευκολα root το tablet σου οποτε δεν ειναι παρανομο.

Λοιπον δεν εχει θεμα το αν ειναι συμβατο το tablet
Αρκει να μην ειναι root
Με αυτο που λεει ο φιλος παραπανω δουλευει

Εμένα είναι rooted και δουλεύει μια χαρά.

Εχεις κανει το update απο play store που βγηκε πριν 2 μερες?μετα απο αυτο δεν παιζει αν εισαι rooted

Ξερει κανεις γιατι κυνηγανε το root με τετοια "μανια"? Περαν του οτι σου δινει δυνατοτητα να κανεις καποια πραγματα παραπανω στο ιδιο το tablet, προσφερει περισσοτερες δυνατοτητες στο novago? Ρωταω γιατι δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο και δεν καταλαβαινω γιατι να βγαλουν update που να στοχευει συγκεκριμενα στο root.

Απλά κλειδώνουν το προϊόν τους. Είναι πολύ απλό. Με το rooted έχει τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής, δηλαδή να παρακάμψεις κάθε περιορισμό που σου επιβάλει (βλ. streaming) .

Last edited:

Σε tabler η σε κινητο? Εγω ενα manta tablet εχω και πλεον δεν παιζει. Μπορεις να στειλεις το παλιο apk σε mail η οπως αλλιος μπορεις? Ειμαι και σκραπας απο αυτα.

Status
Not open for further replies.