NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Γεια σας ειμαι νεο μελος στο φορουμ. Γραφτηκα για να ρωτησω καποια πραγματα για το nova go και πως θα καταφερουμε να συνδεσουμε το Laptop ή το Tablet μας με την τηλεοραση. Καταρχην αν εχω καταλαβει σωστα ο λογος που σταματαει η εικονα οταν συνδεσεις ενα hdmi ειναι το HDCP. Εψαξα στο internet και βρηκα οτι ενας τροπος να προσπερασεις το HDCP ειναι χρησιμοποιοντας ενα hdmi to vga with audio και μετα να το συνδεσει στην τηλεοραση. Ακομα εαν χρησιμοποιησεις ενα donge tv με usb (οχι hdmi) με android και βαλεις εκει το nova go ισως μπορεσει να προσπερασει το προβλημα του αποτρεπει η εφαρμογης της nova go. Εχει προσπαθησει καποιος απο εσας να κανει κατι με τις παραπανω μεθοδους?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...

Ξέρει κανεις αν πρόκειται να προσθέσουν και αλλα κανάλια τα ντοκιμαντέρ με ενδιαφέρουν

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή σε Samsung Tab3 10,1"?Μόλις έκανα reset στη συσκευή.Το reset έγινε άμεσα.Μέχρι τώρα έπαιζε σε laptop 5ετίας,πολύ χαμηλών προδιαγραφών και έπαιζε χωρίς υπερβολή τέλεια.Μόλις το έβαλα στο Samsung δυστυχώς απογοητεύτηκα.Πρόβλημα στην κίνηση,στον ήχο και γενικά δείχνει σα να κολλάει.Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με το σχετικό μοντέλο?Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει?Μου κάνει εντύπωση η άσχημη λειτουργία του.Ναι μεν παίζουν και οι ταινίες-σειρές και το live TV,αλλά δε γίνεται να παρακολουθήσεις με τέτοια προβλήματα.Ο ήχος πότε χάνεται,πότε δε συμβαδίζει.Η εικόνα δεν τρέχει καλά,σα να την κρατάει κάτι.Κάθε βοήθεια-γνώμη ευπρόσδεκτη.

Μάλλον δεν υποστηρίζεται . Φαντάζομαι ότι στα υποστηριζόμενα tablets με το Tab 3 που αναφέρουν φαίνεται πως εννοούνε το 8" , στο οποίο προσωπικά έχω την εφαρμογή και δουλεύει άψογα .
Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις στο Nova-official-support .
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/111900

Ακριβώς όπως το λες,"φαντάζεσαι".Όταν λένε Tab3 δεν είναι δυνατό να εννοούν μόνο το μοντέλο των 8".Όπως και δεν είναι δυνατό να προσπαθούμε πάντα να "φανταστούμε" τι εννοούν όταν διαβάζουμε τους όρους χρήσης ή τους οδηγούς της υπηρεσίας όπως τους αναγράφουν οι ίδιοι.Αν πρόκειται για ασυμβατότητα του μοντέλου,όπως λες,τότε πραγματικά είναι να απορεί κανείς πώς είναι δυνατό μια τόσο μεγάλη εταιρία να γράφει στην επίσημη σελίδα της τους όρους χρήσης μιας υπηρεσίας της με τόση προχειρότητα.Γιατί αν μιλάμε για ασυμβατότητα σε μοντέλο που αναφέρεται ξεκάθαρα στα συμβατά,τότε απλά μιλάμε για προχειρότητα.

Δεν έχεις άδικο . Υποψιάζομαι ότι ή υπηρεσία αυτή δημιουργήθηκε στο γόνατο , στην προσπάθεια να δελεάσουν νέα μέλη και να κρατήσουν αν μπορούν τα παλιά , μιά και η Nova δεν προσφέρει
τίποτε πλέον εκτός από το ελληνικό τουρλουμπούκι (τάχα ποδόσφαιρο) και πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας χωρίς ανταπόδοση .
Θα συμφωνήσεις πως κάθε τι που φτιάχνεται βιαστικά κσι σε πανικό γιά να χτυπήσουν τον ανταγωνιστμό , εμπεριέχει την προχειρότητα , σύνηθες το φαινόμενα "της αρπαχτής" στο ελλαδιστάν .

Δε θέλω να τα ισοπεδώσω όλα,όπως και δεν πιστεύω ότι η υπηρεσία φτιάχτηκε στο πόδι και βιαστικά.Λειτουργούσε αρκετό χρόνο σε beta κατάσταση,προτού δοθεί επίσημα σε λειτουργία.Υπήρχε άφθονος χρόνος να δοθεί τουλάχιστον χωρίς τέτοιου τύπου προβλήματα.Δε μπορεί δηλαδή η συσκευή που συζητάμε να υπάρχει ακριβώς στο κέντρο και στο μεγαλύτερο μέγεθος στον κατάλογο των υποστηριζόμενων tablet και τελικά να αναρωτιόμαστε μήπως τελικά και υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με αυτή.Απλά είναι αστείο.Θα περιμένω βέβαια και να με καλέσουν,να ακούσω τι θα μου πουν.Το πλέον αστείο είναι ότι χρησιμοποιούσα την υπηρεσία (ο γιος μου συγκεκριμένα) σε χιλιοταλαιπωρημένο laptop 5ετίας με πολύ μέτρια χαρακτηριστικά,για να μην πω της πλάκας.Και έπαιζε τέλεια,χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Αν εχεις τα 4.4 πανω, ενδεχομένως να υπαρχουν ασυμβατοτητες. Απο τη στιγμη που τα περασα το xperia tablet z, ειχα θεματα με αρκετες εφαρμογες.

Όχι,είναι εντελώς απείραχτο,4.2.2 από τη μάνα του.Έχω φάει τόσες ώρες και δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.Η φωνή χάνεται,μετά δε συμβαδίζει με την εικόνα,η οποία εικόνα νομίζεις ότι παίζει σε slow motion.Τι να πω?

Δεν πρέπει να είναι θέμα ασυμβατότητας, κάπου αλλού είναι το θέμα. Κάνε κανένα clear cache για αρχή και δες και λίγο την σύνδεση με το wifi.

Απάντηση: Re: NovaGO

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή σε Samsung Tab3 10,1"?Μόλις έκανα reset στη συσκευή.Το reset έγινε άμεσα.Μέχρι τώρα έπαιζε σε laptop 5ετίας,πολύ χαμηλών προδιαγραφών και έπαιζε χωρίς υπερβολή τέλεια.Μόλις το έβαλα στο Samsung δυστυχώς απογοητεύτηκα.Πρόβλημα στην κίνηση,στον ήχο και γενικά δείχνει σα να κολλάει.Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με το σχετικό μοντέλο?Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει?Μου κάνει εντύπωση η άσχημη λειτουργία του.Ναι μεν παίζουν και οι ταινίες-σειρές και το live TV,αλλά δε γίνεται να παρακολουθήσεις με τέτοια προβλήματα.Ο ήχος πότε χάνεται,πότε δε συμβαδίζει.Η εικόνα δεν τρέχει καλά,σα να την κρατάει κάτι.Κάθε βοήθεια-γνώμη ευπρόσδεκτη.
Σε samsung galaxy note 10.1 2014 edition με 4.3 παιζει μια χαρα.

nvianitakis το full εχω. ακομα περιμενω απαντηση απο το νοβα. δεν μπορω να καταλάβω τι παίζει. αν ηταν ασυμβατο δε θα πρεπε να παιζει τίποτα εκτος κ αν ειναι αυτα τα καναλια ειναι fta!! κ ποσο το χαρηκα οταν το καρφωσα πανω

Δεν πρέπει να είναι θέμα ασυμβατότητας, κάπου αλλού είναι το θέμα. Κάνε κανένα clear cache για αρχή και δες και λίγο την σύνδεση με το wifi.

Νίκο κι εμένα μου φαίνεται περίεργο να είναι θέμα ασυμβατότητας...Από την άλλη μεριά,δεν πιστεύω να είναι θέμα wi-fi.Μέχρι την αλλαγή έπαιζε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο laptop που χρησιμοποιούνταν για την υπηρεσία.Να σου πω μάλιστα ότι,επειδή το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το wi-fi,άλλαξα router και το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο.Δεν ξέρω τι να πω,θα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να το κοιτάξουμε.

Νίκο κι εμένα μου φαίνεται περίεργο να είναι θέμα ασυμβατότητας...Από την άλλη μεριά,δεν πιστεύω να είναι θέμα wi-fi.Μέχρι την αλλαγή έπαιζε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο laptop που χρησιμοποιούνταν για την υπηρεσία.Να σου πω μάλιστα ότι,επειδή το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το wi-fi,άλλαξα router και το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο.Δεν ξέρω τι να πω,θα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να το κοιτάξουμε.
Μαλλον ειναι χαζη η ερωτηση φιλε μου αλλα μιας και υπαρχουν 2 εφαρμογες στο gplay (novago & novago for tablet) δοκιμασες και με τις 2 και ειχες το ιδιο προβλημα? Βασικα εχω καιρο να ασχοληθω αλλα τελευταια φορα που το κοιταξα ειχε 2 εφαρμογες.

Πριν κανα μήνα (η κάπου τόσο) σταμάτησε να κάνει αναπαραγωγή βίντεο στο κινητό μου (android 4.2.2) με το εξής μήνυμα "playback for this video is not supported on the current device".
Άντε βγάλε άκρη. Αφού δεν καταφέρνουν ούτε καν να μην χαλάσουν οτι δούλευε, είναι για κλάματα οι άνθρωποι.

Πριν κανα μήνα (η κάπου τόσο) σταμάτησε να κάνει αναπαραγωγή βίντεο στο κινητό μου (android 4.2.2) με το εξής μήνυμα "playback for this video is not supported on the current device".
Άντε βγάλε άκρη. Αφού δεν καταφέρνουν ούτε καν να μην χαλάσουν οτι δούλευε, είναι για κλάματα οι άνθρωποι.
Μηπως ειναι rooted το κινητο σου φιλε μου? Αν ειναι στην τελευταια εκδοση το εκοψαν να παιζει με rooted συσκευες

Απάντηση: Re: NovaGO

Μηπως ειναι rooted το κινητο σου φιλε μου? Αν ειναι στην τελευταια εκδοση το εκοψαν να παιζει με rooted συσκευες
Ουτε με εφαρμογη του στυλ "hide my root" παιζει?

Status
Not open for further replies.