Σε samsung galaxy note 10.1 2014 edition με 4.3 παιζει μια χαρα.Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή σε Samsung Tab3 10,1"?Μόλις έκανα reset στη συσκευή.Το reset έγινε άμεσα.Μέχρι τώρα έπαιζε σε laptop 5ετίας,πολύ χαμηλών προδιαγραφών και έπαιζε χωρίς υπερβολή τέλεια.Μόλις το έβαλα στο Samsung δυστυχώς απογοητεύτηκα.Πρόβλημα στην κίνηση,στον ήχο και γενικά δείχνει σα να κολλάει.Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με το σχετικό μοντέλο?Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει?Μου κάνει εντύπωση η άσχημη λειτουργία του.Ναι μεν παίζουν και οι ταινίες-σειρές και το live TV,αλλά δε γίνεται να παρακολουθήσεις με τέτοια προβλήματα.Ο ήχος πότε χάνεται,πότε δε συμβαδίζει.Η εικόνα δεν τρέχει καλά,σα να την κρατάει κάτι.Κάθε βοήθεια-γνώμη ευπρόσδεκτη.
Δεν πρέπει να είναι θέμα ασυμβατότητας, κάπου αλλού είναι το θέμα. Κάνε κανένα clear cache για αρχή και δες και λίγο την σύνδεση με το wifi.
Μαλλον ειναι χαζη η ερωτηση φιλε μου αλλα μιας και υπαρχουν 2 εφαρμογες στο gplay (novago & novago for tablet) δοκιμασες και με τις 2 και ειχες το ιδιο προβλημα? Βασικα εχω καιρο να ασχοληθω αλλα τελευταια φορα που το κοιταξα ειχε 2 εφαρμογες.Νίκο κι εμένα μου φαίνεται περίεργο να είναι θέμα ασυμβατότητας...Από την άλλη μεριά,δεν πιστεύω να είναι θέμα wi-fi.Μέχρι την αλλαγή έπαιζε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο laptop που χρησιμοποιούνταν για την υπηρεσία.Να σου πω μάλιστα ότι,επειδή το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το wi-fi,άλλαξα router και το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο.Δεν ξέρω τι να πω,θα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να το κοιτάξουμε.
Μηπως ειναι rooted το κινητο σου φιλε μου? Αν ειναι στην τελευταια εκδοση το εκοψαν να παιζει με rooted συσκευεςΠριν κανα μήνα (η κάπου τόσο) σταμάτησε να κάνει αναπαραγωγή βίντεο στο κινητό μου (android 4.2.2) με το εξής μήνυμα "playback for this video is not supported on the current device".
Άντε βγάλε άκρη. Αφού δεν καταφέρνουν ούτε καν να μην χαλάσουν οτι δούλευε, είναι για κλάματα οι άνθρωποι.
Ουτε με εφαρμογη του στυλ "hide my root" παιζει?Μηπως ειναι rooted το κινητο σου φιλε μου? Αν ειναι στην τελευταια εκδοση το εκοψαν να παιζει με rooted συσκευες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.