NovaGO

Status
Not open for further replies.
Μόλις έλαβα το παρακάτω email:

IBvgr5SoGV5OqY9CzwXBcqDmip2T3qptBulP5Hluxnph_NSF60cA6EghF4HBWMeSV7b4egFTCHiiTCuzDMrOii4FALhIJAsZFsw94GDt8Z0PjYyayow3l757Fd-kDAEH=s0-d-e1-ft

-u1tHA_W5FdFAOQvRhbFSyhDW_Z2i8ylO97SVVnUN4wUYxsuGD-KUrsprHIUgpFCQdKJ_wWd8ic1MShv5BsjWo5qDKbFvgAeBrVBW9Xurwvr26pxEKzoGvH3xk-VPLWg=s0-d-e1-ft

4NzFF9sMGY4VSAlTLaIMeWnoISheO6UjqOrQFdMBloGd65bhDHF7QLvmiiGYqSsgvlWf2MFBF8MllvqZDboGu-YvMbS67H3Rpbi4MY1YWU9EfoeK-gq7AmBl-RlEte0-=s0-d-e1-ft

FSwDUYoYBCtoeRwMDR7UGPcMzQHYhplXaC3r_8Osk1JgOiyDrZaB459bXPqS-GcVuvUscKGnKVoqjnio-q3pMl_21BHAFGMju1IxSlUxDiF7JXl7SlNalNc77k2ouamT=s0-d-e1-ft

Το nova go τώρα αρχίζει και βελτιώνεται καθώς είναι σε μορφή beta ακόμα και αυτό επιβεβαιώνεται από τον τίτλο στην ιστοσελίδα του Nova go. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο ότι υποστηρίζει την 64bit έκδοση αλλά το σίγουρο είναι ότι θα το φτιάξουν σύντομα. Αν χρησιμοποιείς αποκλειστικά 64bitους browsers απευθύνσου και στο *** Nova official support *** για να σε βοηθήσουν.

Νομίζω ότι βλέπουν από ποιον browser έχεις κάνει log in γιατί εμένα μου ήρθε ακριβώς το παραπάνω mail, αλλά εκεί που λέει 32, εμένα λέει 64bit

επειδή πέρα από κανα 2 συσκευές με android που αναφέρονται στο site της nova δεν υπάρχει καμιά άλλη πληροφορία μπορεί να φτιαχτεί μια λίστα με άλλες δοκιμασμένες συσκευές;

Last edited:
Καλησπέρα, έχω ένα android tv stick, uhost2 λέγεται.
Υπάρχει πλέον αυτό το παλιό apk του novago να δοκιμάσω αν παίζει;

Ευχαριστώ.

δεν στο δίνουν πια, αν το βρεις stw (share the wealth) bro!

Αυτός που έγραψε το παραπάνω email είναι άσχετος. Γιατί είναι "σωστότερο και ασφαλέστερο" το 32bit API; Δεν είμαστε ηλίθιοι. Ας γράφανε πως υποστηρίζουν το 32bit API για λόγους συμβατότητας και μικρής χρήσης του 64bit API. ΕΛΕΟΣ!!!

καλημερα..
εχω προβλημα με ενα samsung tab 3, το οποιο εκανε αναβαθμιση λογισμικου απο 4.2.2 σε 4.4.2 και εκτοτε δεν παιζει το nova go. Με αφηνει και κανω login, ομως μετα οταν προσπαθω να συνδεθω με καποιο καναλι μου βγαζει service unavaliable. Απο την νοβα εδω και μια εβδομαδα περιμενω βοηθεια...
Εκανα επαναφορα στο tablet αλλα δεν εγινε κατι, εσβησα και εγκατεστησα ξανα το app του nova go αλλα και παλι τιποτα.
Μηπως καποιος φιλος μπορει να βοηθησει?
Ευχαριστω

απο την στιγμή που έκανες αναβάθμιση λογισμικού πρέπει να περάσουν 30 μέρες για να ξαναδεις με nova go εκτός και αν επιστρέψεις στην αρχική σου αναβάθμιση 4.2.2. που θα μπορείς να βλέπεις κανονικά το nova go

απο την στιγμή που έκανες αναβάθμιση λογισμικού πρέπει να περάσουν 30 μέρες για να ξαναδεις με nova go εκτός και αν επιστρέψεις στην αρχική σου αναβάθμιση 4.2.2. που θα μπορείς να βλέπεις κανονικά το nova go

εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν γυρναει στο 4.2.2. Παραμενει στο 4.4.2. Μηπως ξερεις τι αλλο πρεπει να κανω?

ευχαριστω .

φυσικα και δε θα γυριζε σε 4.2.2 με επαναφορα εργοστασιακων, η rom σου εχει αναβαθμιστει πλεον ο μονος τροπος να την αλλαξεις ειναι να βαλεις παλαιοτερη rom στο κινητο σου κατι το οποιο και την εγγυηση του κινητου σου (εφοσον ισχυει ακομα) θα ακυρωσεις και υπαρχει και φοβος να χαλασεις το κινητο, εφοσον δεν το εχεις ξανακανει.

Re: Απάντηση: NovaGO

φυσικα και δε θα γυριζε σε 4.2.2 με επαναφορα εργοστασιακων, η rom σου εχει αναβαθμιστει πλεον ο μονος τροπος να την αλλαξεις ειναι να βαλεις παλαιοτερη rom στο κινητο σου κατι το οποιο και την εγγυηση του κινητου σου (εφοσον ισχυει ακομα) θα ακυρωσεις και υπαρχει και φοβος να χαλασεις το κινητο, εφοσον δεν το εχεις ξανακανει.

οποτε? τελος το nova go? Απο την ΝΟVA καμμια βοηθεια....

Υπάρχει η λύση του να περιμένεις να περάσουν 30 μέρες για να ενημερώσεις στην Nova την συσκευή που θα χρησιμοποιείς ή δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το *** Nova official support *** για να σε βοηθήσουν όπως μπορούν.

Υπάρχει η λύση του να περιμένεις να περάσουν 30 μέρες για να ενημερώσεις στην Nova την συσκευή που θα χρησιμοποιείς ή δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το *** Nova official support *** για να σε βοηθήσουν όπως μπορούν.

ευχαριστω.

’Εβαλα το nova go στο laptop και κάθε φορά που πατάω σε ένα κανάλι μου ζητάει να κατεβάσω το plugin webtv.το κατεβάζω του κανω install και μου το ξαναζητάει.το ξανακατευάζω και παλι τα ιδια.στην εξυπηρετηση μου είπαν να το ξεμπλοκάρω από το firefox γιατι καπου είναι κλικαρισμένο να μην ανοιγει.Γνωρίζει κάποιος πως το ξεμπλοκάρω;windows8 εχω.

Στην θέση που βάζεις το url πληκτρολόγησε το (about:addons) εκεί θα σου εμφανίσει όλες τις πρόσθετες λειτουργίες που έχεις στον firefox. Ψάξε στην λίστα που θα σου βγάλει το WebTV PC Plugin NPDLL 3.0.2.33 (αυτή την έκδοση έχω εγώ και νομίζω δεν υπάρχει άλλη) και δεξιά στα βελάκια επέλεξε πάντα ενεργοποιημένο. Θα είσαι οκ μετά από αυτό.

Τελικά αφού διάβασα όλο το φόρουμ βρήκα την λύση και διαβεβαιώνω πως το nova go παίζει κανονικά με το LG g3 και είναι και ρουτ.
Μπήκα στο 1mobile Και κατέβασα την έκδοση που έχει μέσα εκεί (όπως πρότεινε κάποιος φίλος εδώ μέσα) και παίζει τέλεια....
Ευχαριστώ όλους εδώ μέσα στο φόρουμ για τις απόψεις-προτάσεις τους.

Καλησπέρα φίλε μου. Μηπως θα μπορούσες να κάνεις upload το apk το παλιό διότι το έκαναν update και από εκεί (1mobile) και ενώ έπαιζε κανονικά με την παλιά έκδοση έγινε autoupdate. Η αν μπορεί κάποιος που το έχει να το ανεβάσει. Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.