NovaGO

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα.Εχω ενα Galaxy Tab3 το οποιο ειναι ρουτ.Μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια?Με το hide my root γινεται?

Καλησπέρα. Μόλις πήρα την εφημερίδα με τους κωδικούς για Nova GO. Έχω Macbook. Ξέρεις κανεις αν κάνω εγκατάσταση windows μέσω bootcamp αν θα λειτουργήσει ?

Στις αρχές δούλευε με VM, μετά την δεύτερη αναβάθμιση όμως μείναμε με το novago στο χέρι σε αναμονή της διάθεσης του για MacOS...

Με λίγα λόγια δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει σε Macbook...

nvianitakis ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Service is unavailable

Νίκο σου λέει κάτι; Κάναμε δοκιμή το πρωί σε φίλο στην δουλειά. Θέλω να πιστεύω ότι τα κάναμε όλα σωστά, παίρνουμε όμως αυτό το μήνυμα.. Η δοκιμή έγινε σε tablets.

Καμιά ιδέα; :chinscratch:

Καλημέρα παιδιά. Μόνο εσείς λογικά μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω nova και έχω ενεργοποιήσει και το nova go στο λάπτοπ μου. Έχω όμως έναν κωδικό από το Θέμα για το nova go που δίνει. Θέλει να το βάλει ο αδερφός μου στο κινητό του εν όψει ντέρμπι και έχω δύο ερωτήσεις. 1)Επηρεάζει το γεγονός ότι έχω και εγώ στο λάπτοπ μου εγκατεστημένη την υπηρεσία; 2) Θα μπορεί να κάνει pause και rewind; Γιατί εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πολύ ασχοληθεί με αυτό.
Ευχαριστώ.

Δεν επηρεάζει το γεγονός για το nova go στο laptop και θα μπορεί να κάνει Pause και rewind και να δει κανονικά τον αγώνα ολυμπιακού -παοκ

Ευχαριστώ. Το δοκιμάσαμε και είναι μια χαρά. Κάνεις κανονικά και pause και rewind αν και είναι λίγο άβολο από κινητό λόγο οθόνης αλλά την δουλειά του θα την κάνει.

Nα πω ένα μπράβο για το novago για το χθεσινό παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που έπαιξε μια χαρά. Να λέμε και τα θετικά γιατί άλλες φορές είχα εκφράσει παράπονα.

οτο βαζω στο λαπτοπ με windows 8 εγκαθιστω το Plugin και μου λεει οταν παταω συνδεση να κατεβασω το plugin. τι μπορω να κανω ?

Στον chrome πληκτρολογείς chrome://plugins/, βρίσκεις το plugin του NovaGO και επιλέγεις να είναι Enable και Always Allowed.

Όπως στην παρακάτω εικόνα:
Chrome-plugins-page.png

Nα πω ένα μπράβο για το novago για το χθεσινό παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που έπαιξε μια χαρά. Να λέμε και τα θετικά γιατί άλλες φορές είχα εκφράσει παράπονα.

Συμφωνώ .To nova go το έδειξε μια χαρά το ολυμπιακός -παοκ και χωρίς προβλήματα

Status
Not open for further replies.