NovaGO

Status
Not open for further replies.
Το εχω κανει και ο ίδιος παλαιότερα με το hidemyass εντος σπιτιου σε ενα λαπτοπ αντι multiview. Δεν το εχω χρησιμοποιησει εδω και περιπου 8-10 μηνες, αλλα δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι.Οι providers που ανεφερα ειναι απλα ενδεικτικοί, φυσικά υπάρχουν και πολλοί άλλοι. Προυπόθεση φυσικά, να σου παρεχουν ελληνικό ip. Το ειχα ακομη πιο παλιά προσωρινά με ενα vpn απο το πανεστημιο πατρων στο οποιο εργαζομουν, επισης δουλευε.

Το hidemyass το δοκιμασα σε laptop με το sofrware και παροτι αναγνωριζει την ip σαν ελληνικη στα sites δεν ανοιγει την novago.gr.

Φανταζομαι οτι πρεπει να ρυθμισω το router αντι για το laptop?

Δεν θα επρεπε να παιζει ρόλο αν ειναι σωστα ρυθμισμενο. Εκτος και αν το προγραμμα του hidemyass δεν σπρωχνει όλο το traffic μεσω του vpn. Δοκιμασε το μεσω του ρουτερ σου. Δυστυχως δεν εχω πλεον λογαρισμό για να σε βοηθήσω λεπτομερως.

Δεν θα επρεπε να παιζει ρόλο αν ειναι σωστα ρυθμισμενο. Εκτος και αν το προγραμμα του hidemyass δεν σπρωχνει όλο το traffic μεσω του vpn. Δοκιμασε το μεσω του ρουτερ σου. Δυστυχως δεν εχω πλεον λογαρισμό για να σε βοηθήσω λεπτομερως.
thanks, θα δοκιμασω αργοτερα στο router
Ανεφερες πριν τα protocols pptp και l2pt, ξερεις ποιο απο τα δυο χρειαζομαι για τη nova?

Γενικα το l2pt εχει υψηλότερο βαθμο κρυπτογραφησης και δεν υποστηρίζεται παντα (για να μη πω και σπανια) απο τα ρουτερ. Με pptp ειναι πιο πιθανον να κανεις την δουλεια σου.

Γενικα το l2pt εχει υψηλότερο βαθμο κρυπτογραφησης και δεν υποστηρίζεται παντα (για να μη πω και σπανια) απο τα ρουτερ. Με pptp ειναι πιο πιθανον να κανεις την δουλεια σου.

δυστυχως δε νομιζω οτι δουλεύει το hma. Δοκιμασα openvpn και l2pt αλλα και στις δυο περιπτωσεις ενω αναγνωριζει την ip σαν ελληνικη δεν ανοιγει το novago.gr ουτε και το antenna.gr/webtv/live που εκανα για δοκιμη. Επισης δεν ανοιγει και το btsport website που δοκιμασα που σημαινει οτι εχει ip απο ελλαδα απλα δεν ανοιγει το site. (το btsport ανοιγει μονο απο αγγλια και η αρχικη ip ειναι απο αγγλια με BT)

υπαρχει καποιο αλλο vpn που χρησιμοποιει καποιος επιτυχημένα?

ενταξει το βρηκα τον τροπο.

φιλε μου καλησπερα!
Και εμενα επαιζε μεχρι προχτες...σημερα τιποτα..service unvailable μου γραφει..Σε εσενα ολα καλα?

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Μια ερώτηση. Πήρα το Θέμα για την προσφορά του nova go, έκανα την εγγραφή, αλλά την έκανα σε desktop. Δε λειτουργεί όμως. Πήγα στο laptop, πάω να συνδεθώ, μου λέει έχεις περάσει το όριο των συσκευών. Πως το λύνουμε αυτό? (δεν είμαι συνδρομητής nova/forthnet)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Μια ερώτηση. Πήρα το Θέμα για την προσφορά του nova go, έκανα την εγγραφή, αλλά την έκανα σε desktop. Δε λειτουργεί όμως. Πήγα στο laptop, πάω να συνδεθώ, μου λέει έχεις περάσει το όριο των συσκευών. Πως το λύνουμε αυτό? (δεν είμαι συνδρομητής nova/forthnet)

Έπρεπε να διαβάσεις πρώτα τους όρους χρήσης και τις απαραίτητες προδιαγραφές και μετά να κάνεις την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
Θα σε συμβούλευα να γράψεις στο νήμα του support,ώστε να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτόν τον σκόπελο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Έπρεπε να διαβάσεις πρώτα τους όρους χρήσης και τις απαραίτητες προδιαγραφές και μετά να κάνεις την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
Θα σε συμβούλευα να γράψεις στο νήμα του support,ώστε να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτόν τον σκόπελο.

Ευχαριστώ φίλε

Πώς το κατάφερες φίλε να ενεργοποίησεις τον κωδικό;
Εγώ προσπαθώ από χθες το πρωί να ενεργοποιήσω την προσφορά της πρώτο θέμα αλλά μάταια.

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?Τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις?

Δεν μπορούσα να κάνω ενεργοποίηση του κωδικού της εφημερίδας στο nova.gr/protothema. Συμπλήρωνα τα στοιχεία μου Και μόλις πατούσα υποβολη Δεν προχωρούσε η διαδικασία.Απο την Nova μου είπαν ότι είχε χθες πρόβλημα το σύστημα.Επίσης προσπαθούσα με το μήνυμα στο 19129 και Ούτε αύτο δούλευε.Σήμερα το πρωί τελικά τα κατάφερα με μήνυμα στο 5ψηφιο

καλησπέρα.ενω κανω εγκατασταση το Plugin στο λαπτοπ μου μου το ζηταει ξανα και ξανα και ξανα.εχω δοκιμασει τα παντα.το λαπτοπ εχει w10,4αρα ram,i3 επεξεργαστη.

τι μπορει να συμβανει????

Μόλις έκανα εγκατασταση τον opera και εχοντας εγκαταστημενο και το plugin μπορεσα και εκανα login.το θεμα τωρα είναι οτι μπορω να δω για κανα 2 δευτερολεπτα,μετα κρασαρει.
Με μοτζιλα που συστηνουν αυτοι της νοβα συνεχιζει το ιδιο τροπαριο ,εγκατασταση το plugin over and over and over......

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: NovaGO

καλησπερα , βαλε τον opera παιζει ανετα και δεν κολαει .

ευχαριστω για την απαντηση
δυστηχως με το που μπαινω στην σελιδα με οπερα μου βγαζει μνμ οτι αυτος ο ιστοτοπος χρησιμοποιει μια προσθηκη που συντομα δε θα αναγνωριζεται.κανοντας login λοιπον μετα απο 2 δευτερολεπτα κρασαρει το plugin :(

μου πεταει και το εξης μνμ " a fatal exception has occured and the program will exit"

Last edited:
Status
Not open for further replies.