NovaGO

Status
Not open for further replies.
Εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα ενώ είμαι στο laptop μόνο. Κουράστηκα και βαρέθηκα να ασχολούμαι με τους μ...

Συγγενής μου έχει την υπηρεσία NovaGo στο Laptop του και χτες δοκίμασε να εγκαταστήσει την εφαρμογή και στο iPhone που έχει, γιατί ήξερε ότι μπορεί να το έχει ταυτόχρονα σε διαφορετικές συσκυές (πχ. android και iphone, laptop και android κοκ), και του βγάζει το μήνυμα: "Έχετε ξεπεράσει τον επιτρεπόμενο αριθμό συσκευών".

Από ότι καταλαβαίνω και μ' αυτά που διάβασα στο site της Nova, δεν μπορεί κάποιος να έχει την υπηρεσία σε περισσότερες από μία συσκευές.
Είναι έτσι ακριβώς; Λάθος πίστευε ο συγγενής μου, ή όντως ίσχυε κάτι τέτοιο και άλλαξε κάποια στιγμή;

Ευχαριστώ.

Παλαιότερα έδινε το δικαίωμα για 2 συσκευές, τώρα έχει γίνει μόνο 1. Βλέπεις είχε γίνει ένα μεγάλο "πανηγύρι" σχετικά με την 2η θέαση και το κατάργησαν. Ακούστηκε ότι πολλοί "πουλούσαν-δώριζαν" την 2η συσκευή σε άλλα άτομα (άσχετα και όχι συγγενείς) και έτσι χάθηκε αυτή η δυνατότητα για να μην έχει χάσιμο τυχόν συνδρομητών η ΝΟΒΑ.

το θεμα ειναι να δηλωνεις 2 συσκευες γιατι πολλοι απο μας εχουμε και κινητο και tablet

αλλα να παιζει μονο μια καθε φορα. οπως πχ στο netflix που οταν παει να μπει 3η συσκευη λεει the maximum κλπ... και απλα πρεπει να κλεισει μια προηγουμενη το streaming

+1
αυτή θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα, άραγε αν προταθεί στην ΝΟΒΑ θα μπορούσε να υλοποιηθεί; βολεύει σε πολλές περιπτώσεις και δεν χρειάζεται συνέχεια την διαδικασία ανανέωσης εγγραφής.

Η ιδεα ειχε συζητηθεί εκτενως απο παλαιότερα, αλλα δεν εχει γίνει τιποτα. Απο τεχνικης φύσεως φυσικα και μπορει να γινει, όπως ισχυει σε αλλες περιπτωσεις online θεασης. Ωστοσο, εχουν επενδυσει ηδη στην αυτοματοποιηση της ανανεωσης συσκευης μεσω του myaccount. Το βλεπω αδυνατο (τουλάχιστον για τωρα και για ενα ευλογο χρονικο διαστημα) να ξαναεπενδυσουν χρονο και χρήμα για να υλοποιησουν εναν μονο λογαριασμό καθε δεδομενη στιγμή.

Παλαιότερα έδινε το δικαίωμα για 2 συσκευές, τώρα έχει γίνει μόνο 1. Βλέπεις είχε γίνει ένα μεγάλο "πανηγύρι" σχετικά με την 2η θέαση και το κατάργησαν. Ακούστηκε ότι πολλοί "πουλούσαν-δώριζαν" την 2η συσκευή σε άλλα άτομα (άσχετα και όχι συγγενείς) και έτσι χάθηκε αυτή η δυνατότητα για να μην έχει χάσιμο τυχόν συνδρομητών η ΝΟΒΑ.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Το Spotify το κάνει ακόμα καλύτερα: μπορείς να κάνεις register σε όσες συσκευές θέλεις, αλλά μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο μία τη φορά.
Πάντως και τα δύο, Netflix & Spotify, έχουν μόνο ondemand περιεχόμενο. Το ζουμί του Novago όμως είναι τα live κανάλια, οπότε μάλλον είναι καλύτερα να το συγκρίνουμε με άλλες live stream εφαρμογές.

Παιδιά δεν πρόκειται να γίνει για τον λόγο που ανέφερε ο φίλος 4-5 ποστς παραπάνω.
Γιατί χάνει συνδρομητές η nova.

Re: Απάντηση: NovaGO

Σε laptop με παρόμοια χαρακτηριστικά (Atom 1.33),με firefox,παίζει τέλεια!Το παρακολουθώ εδώ και μέρες και μπορώ να πω με σιγουριά,ότι μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.Και πάντα με τη μέγιστη ανάλυση.Και σε live TV και σε On demand.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με firefox.

Δοκιμασα και με Firefox, τα ιδια.

Επειδη το μηνυμα ειναι σχετικα παλιο, εχει αλλαξει κατι τις τελευταιες βδομαδες? Βελτιωσαν καθολου το προβλημα με το βιντεο που σερνεται μαζι με τον ηχο?

Re: Απάντηση: NovaGO

Και ξανά όσον αφορά το θέμα με το 1+ συσκευές για το NovaGO.
Συνάδελφος που είχε χτες τεχνικό της Forthnet στο σπίτι του για ένα πρόβλημα με την κεραία, τον ρώτησε επειδή το είχαμε συζητήσει, πόσες συσκευές μπορούμε να έχουμε δηλωμένες, και του είπε μέχρι 4 αλλά μπορεί να παίζει ΜΟΝΟ σε μία. Δεν μπορείς δηλαδή για παράδειγμα να βλέπεις ταυτόχρονα και από το smartphone σου και από το tablet.

Δεν τον ρώτήσε βέβαια τί και πώς, οπότε τί ισχύει;
Αυτό που του είπε ο τεχνικός, ή δεν 'ήξερε την τύφλα' του, όπως συμβαίνει με πολλούς υπαλλήλους στην Εξυπηρέτηση Πελατών (και στην Forthnet και στον OTE) που για συγκεκριμένο θέμα τη μία σου λένε ότι ισχύει το χ και την άλλη το ψ;

@ manost. Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις στο εδώ support αν ισχύει (για τις 4 συσκευές - μη ταυτόχρονα), θα μας ενδιέφερε όλους η επίσημη ενημέρωση.

@ manost. Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις στο εδώ support αν ισχύει (για τις 4 συσκευές - μη ταυτόχρονα), θα μας ενδιέφερε όλους η επίσημη ενημέρωση.

Εγώ δεν μπορώ να ρωτήσω/μάθω κάτι τέτοιο, δεν είμαι πελάτης της Nova.

Θα πρέπει να ρωτήσει κάποιος που έχει την υπηρεσία, για να μάθουμε αν όντως γίνεται, και ποια η διαδικασία.
Ο συνάδελφος μου δυστυχώς δεν πρόκειται να ασχοληθεί μιας και δεν χρησιμοποιεί την υπηρεσία, οπότε μόνο αν μπορέσει ο συγγενής μου που ανέφερα στο post στην προηγούμενη σελίδα, και έχει πρόβλημα που δεν μπορεί να συνδέσει ΚΑΙ το iPhone του.

Και φυσικά κι εσείς οι χρήστες εδώ μέσα, για να δούμε και αν η απάντηση από την Εξυπηρέτηση Πελατών θα είναι η ίδια για όλους.

Ας ελπίσουμε να προστεθεί στο μέλλον ή δεύτερη συσκευή με δυνατότητα θέασης από την μια κάθε φορά. Ευχαριστούμε για την άμεση πληροφόρηση bykrie

Απάντηση: Re: NovaGO

Ας ελπίσουμε να προστεθεί στο μέλλον ή δεύτερη συσκευή με δυνατότητα θέασης από την μια κάθε φορά.

Αυτό θα ήταν ευχής έργο. !!!

Θέλω να πω ότι με την κόρη μου είμαστε στα μαχαίρια, :flipout: για το ποιος θα βλέπει.
Βλέπω να μην το ξανά έχω ποτέ στο κινητό μου. :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Δοκιμασα και με Firefox, τα ιδια.

Επειδη το μηνυμα ειναι σχετικα παλιο, εχει αλλαξει κατι τις τελευταιες βδομαδες? Βελτιωσαν καθολου το προβλημα με το βιντεο που σερνεται μαζι με τον ηχο?
Θεωρώντας δεδομένο ότι το laptop σου δεν αντιμετωπίζει κάποιο γενικότερο πρόβλημα που να χρήζει άμεσης λύσης (πχ format),θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις συγκεκριμένα βήματα...

Δοκιμή χρήσης της υπηρεσίας και σε άλλα δίκτυα,ώστε να αποκλειστεί πρώτα απ´ όλα το ενδεχόμενο ότι το πρόβλημα οφείλεται στο δίκτυο στο οποίο χρησιμοποιείς την υπηρεσία.

Εφόσον το πρόβλημα υφίσταται και σε άλλα δίκτυα,ακολουθείς τα εξής βήματα:Στον πίνακα ελέγχου πας και κάνεις απεγκάτασταση όλων των web tv plug-in που είναι εγκατεστημένα στο laptop σου.Κάνεις επανεκκίνηση...Ανοίγεις με Firefox τη σελίδα του novago και κατεβάζεις το plug-in που σου υποδεικνύεται.Αφού το κατεβάσεις,κάνεις και πάλι επανεκκίνηση...Κάνεις εγκατάσταση το plug-in και ανοίγεις τον firefox.Πας στη σελίδα του novago και δοκιμάζεις να συνδεθείς.Ίσως χρειαστεί να κάνεις επανεκκίνηση και πάλι,αν διαπιστώσεις ότι υπάρχει πρόβλημα.Κανονικά,πρέπει να δουλεύει σωστά η υπηρεσία.Όπως σου είχα πει,σε laptop με παρόμοια χαρακτηριστικά,η υπηρεσία δουλεύει τέλεια!Εφόσον δεν έχεις θέμα με το δίκτυο και έχεις ακολουθήσει τα βήματα που περιέγραψα,δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην δουλεύει σωστά η υπηρεσία στη συσκευή που αναφέρεις.

Καλημέρα! Υπάρχει τρόπος απο laptop ή απο iPad να περάσει η εικόνα του novago σε (καινούργια)smart tv Samsung? διάβασα 4-5 σελίδες πιο πίσω αλλα δεν είδα να αναφέρεται κατι..

Nova go FAQ

17. Μπορώ να παρακολουθήσω περιεχόμενο από το Nova GO στην τηλεόρασή μου;

Η υπηρεσία διατίθεται μόνο μέσω φορητών συσκευών laptop, tablets και smartphones. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υπηρεσίας μέσω τρίτων συσκευών, τηλεοράσεων, εξωτερικών monitor κλπ. Σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική θέαση

Status
Not open for further replies.