NovaGO

Status
Not open for further replies.
Βρε παιδιά το περάσανε τελικά αυτό που θα βλέπεις ή TV ή go; Δεν είναι ακόμα σε δοκιμαστική περίοδο; μέχρι να λήξει η δέσμευση θα δω κανένα ματσ στο go λόγω δουλειάς. Αν δεν μου παίζει μπορώ να τους πάρω τηλ να την απενεργοποιήσουν αυτήν την βλακεία που σκέφτηκαν;

καλησπερα να ρωτησω κατι πρεπει να ειμαι στην forthnet για να δω Nova go ; γιατι το εκαναν αυτο ;

καλησπερα να ρωτησω κατι πρεπει να ειμαι στην forthnet για να δω Nova go ; γιατι το εκαναν αυτο ;

Τι ακριβώς εννοείς δεν μπορείς να δεις τίποτα σε άλλο δίκτυο η απλά όταν πας να δεις ένα αγώνα πρωταθλήματος δεν σε αφήνει ταυτόχρονα όταν τον βλέπει και κάποιος άλλος στο σπίτι από τον δέκτη ?

Σε οσους γκρινιαζουν για το novago και το χρησιμοποιουν σε αλλη οικια με λαπτοπ
θαθελα ειλικρινα να μεταβουν στο κοσμοτε να δουν; την γλυκα(δηλ.δεν θα δουν τιποτε)
Κρατα γερα νοβα...

Για εμάς που δεν δουλεύει καθόλου πουθενά τι θα κάνεις kataras ?
Θα μας μαλώσεις ?

Καιρός ήταν κάνουν κάτι για τη λαθροθέαση καναλιών, αφού πρώτα πάταξαν τη πειρατεία.
Μόνο που μερικοί πονηροί θα καλούν φίλους σπίτι και θα βλέπουν τζάμπα, θα πουληθούν πολύ λιγότερες συνδρομές και θα χρεωκοπήσει η ΝΟΒΑ πριν το ελληνικό δημόσιο.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Παιδιά μία βοήθεια. Το είχε η γυναίκα μου στο κινητό της και μεχρι πριν λίγο λειτουργούσε καλά. Πήρα ένα tablet και είπα να το εγκαταστήσω εκεί. Πήγα στο site, έκανα ανανέωση συσκευής, το εγκατέστησα στο tablet,μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης, και το έτρεξα. Έβαλα τους κωδικούς, τους πήρε κανονικά αλλά όταν πατάω κάτι να δω, είτε ταινία , είτε lιve tv αυτό μένει μόνιμα κολλημένο στο ''φορτώνει''. Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και ξανα έκανα την εγκατάσταση απο την αρχή αλλά πάλι τα ίδια!!! Έχει κάποιος καμία ιδέα??? To tablet δεν είναι root και το μοντέλο είναι Teclast x98 plus ii με android 5.1.

Εχω μια απορια. Εστω μια οικογενεια με πατερα και γιο. Πληρωνει ο πατερας λογικα για να βλεπει την μπαλα του αλλα βλεπει και ο γιος μπαλα και μαλιστα υποστηριζουν και οι 2 την ιδια ομαδα!!! Και τυχαινει τωρα να ειναι εξω ο γιος και σπιτι ο πατερας και να θελουν να δουνε και οι 2 το παιχνιδι της ομαδας τους! Ο ενας απο τους 2 δλδ θα φαει ακυρο ε? Δεν ηξερα οτι το nova ειναι ατομικο.
Θεωρουσα οτι αφου το πληρωνει ολη η οικογενεια, ολη η οικογενεια θα μπορει να επωφελειται, αλλα τελικα μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει καλα.
Ευτυχως εχω κορη και ειναι μολις 4 οποτε για την ωρα δε βλεπω να εχω προβλημα. :BDGBGDB55:

Για το καλο σου το κανει η νοβα
Να κρατα την οικογενεια ενωμενη

dc46cf9a352cf814c95c0935eb8bcc9b.jpg

Οι επίσημες οδηγίες "αν επανέλθει καλώς, αν όχι κάνε ρισέτ" όλα τα λεφτά!
Γιατί δε το πουλάνε το NOVAGO σαν τα antivirus, πακέτο 5 άδειες για 5 συσκευές μαζί...
Γι αυτούς που θα κάθονται στο δίπλα τραπέζι στη καφετέρια και θα ρίχνουν κλέφτες ματιές στο ματσάκι διαβάζοντας τάχα εφημερίδα, δε θα κάνουν τίποτα;

dc46cf9a352cf814c95c0935eb8bcc9b.jpg

Οι επίσημες οδηγίες "αν επανέλθει καλώς, αν όχι κάνε ρισέτ" όλα τα λεφτά!
Γιατί δε το πουλάνε το NOVAGO σαν τα antivirus, πακέτο 5 άδειες για 5 συσκευές μαζί...
Γι αυτούς που θα κάθονται στο δίπλα τραπέζι στη καφετέρια και θα ρίχνουν κλέφτες ματιές στο ματσάκι διαβάζοντας τάχα εφημερίδα, δε θα κάνουν τίποτα;
Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για μας. Διαθέτουμε καθρεφτάκια... Χαχαχα

Status
Not open for further replies.