NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ναι λόγω των ταυτόχρονων αγώνων στην σούπερ Λίγκα μετά δυστυχώς θα ξανά αφαιρεθεί.

Γιατί να αφαιρεθεί; Θα πρέπει να μείνει...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν θα έπρεπε να βάλουν και τα δύο sports extra αυτές τις μέρες; Ειδικά στο go για συμπλήρωμα...

Σε pc και κινητό βλέπω μια ταινία η ανώτερη ανάλυση είναι 576p. Στον αποκωδικοποιητή στο on demand η ανάλυση είναι πάλι 576p?

Τελικά το food network, δεν μπήκε στο novago.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας,
Έχω nova go από σύνδεση με το δορυφορικό μου πακέτο και το έχω βάλει σε ένα mibox στο υπνοδωμάτιο.

Τι διαφορά έχει το novaflix και αν μπορώ και αξίζει να μετατρέψω το nova go σε novaflix.

Thanks

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας,
Έχω nova go από σύνδεση με το δορυφορικό μου πακέτο και το έχω βάλει σε ένα mibox στο υπνοδωμάτιο.

Τι διαφορά έχει το novaflix και αν μπορώ και αξίζει να μετατρέψω το nova go σε novaflix.

Thanks

Πιο ωραίο user interface και φυσικά αξίζει αν δεν είσαι κάτοχος των novacinema και πολύ καλύτερη ποιότητα από αυτή του go.
Δεν διαθέτει novasports. Επιπλέον σου απελευθερώνει και μια συσκευή go.

Δηλαδή;;
Τι πληρώνουμε παραπάνω;;
Η δεν πληρώνω;;

Έχω πακέτο novasports αλλά δεν με ενδιαφέρουν στο υπνοδωμάτιο

Πρέπει να διακόψω το δορυφορικό;;

Πληρώνεις 10 και σου δίνει 3 συσκευές είναι ανεξάρτητο του δορυφορικού και δεν έχει δέσμευση.

3 ταυτόχρονες θέασης με διαφορετικό ip???

Λίστα καναλιών;;;

2 ταυτόχρονες θεάσεις μέχρι τρεις συσκευές μπορείς να έχεις το account.
Όλα τα NovacinemaHD, Novalife, Fox, Fox life και όλος ο κατάλογος του on demand περιεχομένου.

Καλημερα σας. Εσεις θα γνωριζετε. Standalone υπηρεσια nova μεσω ιντερνετ που να περιλαμβανει και τα novasports υπαρχει; η μονο novaflix για σινεμα; το nova go δινεται ως αυτονομη υπηρεσια;

Δυστυχώς φίλε μόνο το κινηματογραφικό περιεχόμενο δίνουν σε standalone υπηρεσία σε καμία περίπτωση τα novasports

Σε smart tv Samsung UE43RU7092 μοντέλο 2019 πάντως το Novaflix δεν υπάρχει ενώ έχω διαβάσει ότι σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα υπάρχει... Υπάρχει τρόπος να το βάλουμε;

Status
Not open for further replies.