Το πρόβλημα είναι ότι το nova go είναι κυρίως εφαρμογή για κινητά και tablet. Δεν νομίζω ότι την ενδιαφέρει να βγάλει αυτόνομη εφαρμογή για τηλεοράσεις. Για αυτό και λογικά θα ανανεώσει με τη Vodafone και τη wind. Δυστυχώς για κόσμο στα γήπεδα θα περάσει ένας χρόνος από τώρα. Οπότε μόνο από τηλεόραση.Πανω σε αυτο που λες παντα υπηρχε μια εμμονη απο συνδρομητες εταιριων να τις υπερασπιζονται αντι να δουν τα δικα τους συμφεροντα ως καταναλωτες. Ισως μπαινουν στην λογικη αφου εγω εχω λεφτα και πληρωνω δεν με νοιαζει για τους αλλους. Εβλεπα αναλογη ταση υπερασπισης παλαιοτερα για μια εταιρια σταθερης, που ευτυχως πλεον δεν υπαρχει, σε βαθμο να κατηγορουν οποιον εκανε παραπονα σε βαρος της.
Επι της ουσιας παντως ακομα και τα πιθανα επιπλεον κερδη που θα μπορουσαν να εχουν απο επιπλεον πακετα nova go extra θα τα χασουν και αυτα. Απο την μερια μου παντως περιμενω την στιγμη που θα ξανανοιξουν τα γηπεδα ωστε να μην τους βλεπω ουτε καν ετσι τουλαχιστον στα εντος εδρας ματς της ομαδας μου. Και ναι προτιμω να δωσω 20 ευρω τον μηνα για να δω δυο εντος εδρας αγωνες στο πεταλο παρα να μην πληρωσω τιποτα και να τους δω τζαμπα απο την νοβα. Οποτε το θεμα δεν ειναι τζαμπατζης ή οχι
Μην κολλας στην λεξη, εννοουσα και αυτους που για καθε λογο δεν θα εβαζαν νοβα.Οποτε το θεμα δεν ειναι τζαμπατζης ή οχι
Εμαθα απο γνωστο γνωστου οτι συντομα τα boxακια που παιζουν novago στην τηλεοραση (xiaomi, nvidia κλπ) θα μπλοκαριστουν ολα. Εχει καποιος απο καπου καποια ενημερωση; Ή μου λεει παπατζες;
Κλασσική απάντηση Νοβα...Καλησπέρα.
Έχω την εντύπωση ότι το έχω ξαναρωτησει στο παρελθόν, δε θυμάμαι.
Έχει καταφέρει κανείς να δει NOVAGO από λαπτοπ?
Έχω πόση ώρα προσπαθώ χωρίς επιτυχία. Μου ζητάει από novago.gr να κατεβάσω συνεχώς το πρόγραμμα. Δοκίμασα με Firefox, Chrome, edge αλλά τίποτα.
Μίλησα και με την Νοβα και μου λέει ότι μάλλον φταίει κάτι στον υπολογιστή μου.
Το otetv όλα καλά χωρίς προβλήματα. Εκεί στη Νοβα τι κάνουνε απορώ. Γιατί τόσο δύσχρηστο πρόγραμμα?
Είναι απαράδεκτη υπηρεσία. Δε γίνεται να το ρίχνουν στον χρήστη συνεχώς. Τι πάει να πει κάποιο πρόγραμμα θα εμποδίζει τη λειτουργία του. Θα έπρεπε να γνωρίζεις σαν εταιρία ποιο είναι το πρόβλημα. Δηλαδή με την cosmote γιατί δεν είχα κανένα θέμα στο go?Κλασσική απάντηση Νοβα...
ο πεθερός μου έχει να δει 2 χρόνια..
Δεν έχουν ιδέα για ποιο λόγο δεν δουλεύει, πετάνε ένα φταίει το laptop και καθάρισαν...
Ούτε σε μενα έπαιζε (του πεθερου το go) ώσπου μια μέρα ώς δια μαγείας, έπαιξε χωρίς να κάνω το οτιδήποτε...
Έκτοτε θεωρώ την "υπηρεσία" ανύπαρκτη και απλά ψάχνω στο net free streams..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.