NovaGO

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε ολους. Θα ηθελα να δω ποια δικαιολογια θα βρουν να μας πουν παλι το Σαββατοκυριακο που θα εχει αγωνες, και θα πρεπει να κανουμε αλλαγη θεασης. Αρχιζω να μετανιωνω που βιαστικα να κανω ανανέωση συμβολαιου στο fullpuck. Eιμαι συνδρομητης και στο δορυφορικο του ΟΤΕ και η εφαρμογη CosmoteTV παιζει αψογα. Ελπιζω οταν κανουν την καινουργια εφαρμογη εκει στην NOVA να μην εχει και αυτη προβληματα!!

• Like
Reactions: panathas1985
Όταν θα βγει η νέα εφαρμογή nova go θα παιζει σε tv box όπως το cosmote tv η θα θέλει πάλι πατέντες;

Καλησπέρα σε ολους. Θα ηθελα να δω ποια δικαιολογια θα βρουν να μας πουν παλι το Σαββατοκυριακο που θα εχει αγωνες, και θα πρεπει να κανουμε αλλαγη θεασης. Αρχιζω να μετανιωνω που βιαστικα να κανω ανανέωση συμβολαιου στο fullpuck. Eιμαι συνδρομητης και στο δορυφορικο του ΟΤΕ και η εφαρμογη CosmoteTV παιζει αψογα. Ελπιζω οταν κανουν την καινουργια εφαρμογη εκει στην NOVA να μην εχει και αυτη προβληματα!!
το θεμα φιλε μου ειναι να κανουν μια εφαρμογη οπως της κοσμοτε με φουλ ποιοτητα εικονας και delay 8 seconds.ολα τα αλλα θα ναι ημιμετρα.αυτη τη στιγμη η εφαρμογη ειναι παντελως ερασιτεχνικη!

• Like
Reactions: solareagle
μα φιλε μου δεν καταλαβες τι ειπα.το ξερω οτι η ποιοτητα εικονας ηταν ανεκαθεν τραγικη αλλα τουλαχιστον ηταν στα 576p.τωρα απο την ωρα που βαλαν υποτιθεται τα novasport prime το καναλι αυτο που θα βαζει την σουπερλιγκ εχει εικονα μονο στα 376 p με εικονα τρισαθλια μεσα στη θολουρα ο

μα φιλε μου δεν καταλαβες τι ειπα.το ξερω οτι η ποιοτητα εικονας ηταν ανεκαθεν τραγικη αλλα τουλαχιστον ηταν στα 576p.τωρα απο την ωρα που βαλαν υποτιθεται τα novasport prime το καναλι αυτο που θα βαζει την σουπερλιγκ εχει εικονα μονο στα 376 p με εικονα τρισαθλια μεσα στη θολουρα ουτε καν 576 Εγώ είδα το Άρης ΟΦΗ στην τηλεόραση. Πριν δοκίμασα να το δω στο replay του go και είχε κανονικά το 576. στο prime

Last edited by a moderator:
Καλημερα σε ολους. Αντε επιτελους οπως λεει και ο φιλος ποιο πάνω, γιατι το NovaGo τώρα τελευταια μας εχει σπασει τα νευρα κάθε Σαββατοκυριακο που θελουμε να δουμε ποδοσφαιρο. Διαβάζω οτι. Σύμφωνα με πληροφορίες η υφιστάμενη πλατφόρμα της Nova θα αποσυρθεί και θα αντικατασταθεί από τη νέα. Ας ελπισουμε να ειναι σαν την εφαρμογη του CosmoteTV για να μπορουμε kai εμεις με το δορυφορικο να βλεπουμε απο SmartTV -Laptop-Tablet.!!!

• Like
Reactions: Joker19
Καλημερα σε ολους. Αντε επιτελους οπως λεει και ο φιλος ποιο πάνω, γιατι το NovaGo τώρα τελευταια μας εχει σπασει τα νευρα κάθε Σαββατοκυριακο που θελουμε να δουμε ποδοσφαιρο. Διαβάζω οτι. Σύμφωνα με πληροφορίες η υφιστάμενη πλατφόρμα της Nova θα αποσυρθεί και θα αντικατασταθεί από τη νέα. Ας ελπισουμε να ειναι σαν την εφαρμογη του CosmoteTV για να μπορουμε kai εμεις με το δορυφορικο να βλεπουμε απο SmartTV -Laptop-Tablet.!!!
Μακάρι να είναι όπως τις Cosmote..... επίσης αν ξέρει κάποιος πότε θα βγει ή αν έχει κάποια ενημέρωση για τους δέκτες κλπ ας μας διαφωτίσει....

• Like
Reactions: gagan1967
Μακάρι να είναι όπως τις Cosmote..... επίσης αν ξέρει κάποιος πότε θα βγει ή αν έχει κάποια ενημέρωση για τους δέκτες κλπ ας μας διαφωτίσει....
*της... Απαράδεκτος... 😛 Βιασύνη...

μηπως ο φιλος απο πανω που ειπε οτι το prime παιζει και σε 576 p βλεπει απο κινητο?σε κινητο οντως εχει 576 p ομως σε λαπτοπ ειναι μονο 376p!!μακαρι να ισχυει το αρθρο του φιλου πιο πανω.θα ειναι σαν να βρισκουμε νερο στην ερημο.αυτη η εφαρμογη κυριολεκτικα τα 3 τελευταια χρονια ειναι παρατημενη!!

Περιμενω απο νοβα να διατηρησει το συν δυο συσκευες novago extra στην νεα πλατφορμα. Δηλαδη δορυφορικο και δυο συσκευες με nova ott ταυτοχρονα…

Περιμενω απο νοβα να διατηρησει το συν δυο συσκευες novago extra στην νεα πλατφορμα. Δηλαδη δορυφορικο και δυο συσκευες με nova ott ταυτοχρονα…
Καλησπερα , μακαρι να το κανουν , δορυφορικο και δυο συσκευες με nova ott ταυτοχρονα !!!!

μηπως ο φιλος απο πανω που ειπε οτι το prime παιζει και σε 576 p βλεπει απο κινητο?σε κινητο οντως εχει 576 p ομως σε λαπτοπ ειναι μονο 376p!!μακαρι να ισχυει το αρθρο του φιλου πιο πανω.θα ειναι σαν να βρισκουμε νερο στην ερημο.αυτη η εφαρμογη κυριολεκτικα τα 3 τελευταια χρονια ειναι παρατημενη!!
Ναι από κινητό ειναι σε 576.Εγω το χρησιμοποιώ συχνα και έχει ικανοποιητική εικόνα.

Σε MacBook Air με Μ1 δεν μπορώ να δω το NovaGo ούτε από τον browser ούτε από την εφαρμογή από το App Store που είναι όμως για IPad . Κάνω login σερφάρω αλλά όταν πάω να δω ένα κανάλι ή ταινία ανοίγει ο player αλλά τίποτε δεν εμφανίζεται .

αυτη η καινουρια εφαρμογη που λεγατε θα γινει πριν το ντερμπυ??γτ δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη εικονα για μια εταιρεια να παιζει οσφπ παο την αλλη εβδομαδα και να το δειχνει ετσι

εβαλε ο φαδερ νοβα πατρικο
μπορω να εχω εγω το νοβαγκο του που μενω σε αλλη γειτονια?
η θελει ιδια ip?

Μετά την αναβάθμιση σε iOS 15 δεν παίζει η εφαρμογή ούτε στο ταμπλετ iPad ούτε στο iPhone , ενώ πριν έπαιζε υποδειγματικά. Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;

Status
Not open for further replies.