NovaGO

Status
Not open for further replies.
Τι εννοείς; Την έσβησα και την ξανά πέρασα αλλά το ίδιο. Connect failed.

Ναι έκανα καθαρή εγκατάσταση.

Εμένα με αναβάθμιση σε 7 δεν παίζει. Έκανα restore βέβαια όχι update.
Αφού έκανες restore λογικό αν το είχες βάλει και στις δυο συσκευές τώρα το βλέπει σαν τριτη ..,Mail στη novago για reset συσκευών .

Ετσι... πάντως μέχρι τώρα είναι super η έφταρα

Εμένα με αναβάθμιση σε 7 δεν παίζει. Έκανα restore βέβαια όχι update.

σε τι συσκευες περασατε το 7?
o Μανος που λεει οτι παιζει κανονικα,εκανε update.
αρα εαν γινει restore,προφανως ισχυει αυτο που λεει ο Μανος.
δηλαδη βλεπει ουσιαστικα καινουργια συσκευη και δεν κανει login.

Σε iphone4 μετά την αναβάθμιση όλα είναι εντάξει. Χρειάζομαι όμως βοήθεια για το macbook. Ενώ μπαίνω κανονικά με τους κωδικούς δεν μπορώ να δω το βίντεο. Έχω δοκιμάσει με safari με firefox και με chrome αλλά τίποτα. Ξέρω ότι είναι κάποια ρύθμιση στο macbook και όχι πρόβλημα της nova αλλά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει..........

Απάντηση: Re: NovaGO

Το πρόβλημα είναι σε ρυθμίσεις που έχω. Αν και επίσημα δεν υποστηρίζεται είναι δυνατή η είσοδος μέσα από τον safari σε MacOs. Γι αυτό ρωτάω μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει!

Κανένα μήνυμα απλά μαύρη οθόνη χωρίς ήχο. Την ώρα που στο iphone λειτουργεί κανονικά!!!!!!!

Eμένα έχει κολλήσει το θέμα του Nova go επειδή μου είπαν λανθασμένα πως πρέπει υποχρεωτικά να βάλω ως e-mail αυτό που έχει η forthnet σαν username στο modem.
Μου είπαν επίσης πως το password είναι ο κωδικός του ασύρματου internet, που δεν ισχύει και την πάτησα έτσι.

Και δεν μπορούν να μου κάνουν reset στο username επειδή για αυτούς φαίνεται πως ο λογαριασμός ακόμα βρίσκεται υπό ενεργοποίηση...
Τι παθαίνεις από έναν υπάλληλο που δεν ξέρει....

Ρώτησα επίσης τον εκπρόσωπο από το τμήμα του Nova go ορισμένα πράγματα και μου είπε:

Σχετικά με τον αγώνα της Τρίτης, ότι η υπηρεσία είναι ακόμα σε beta mode και θα παραμείνει για αρκετούς μήνες(5-6 είπε τουλάχιστον).

Σχετικά με τις προσθήκες καναλιών, μου είπε πως θα γίνονται σταδιακά μέχρι να υπάρχει όλο το full pack.

Επίσης, μου είπε πως η ποιότητα εικόνας θα βελτιωθεί και άλλο.

Status
Not open for further replies.