Αυτό είναι ένα πάρα πολύ εύλογο ερώτημα και ίσως θα ήταν καλύτερα να γραφτεί στο επίσημο support της nova στο forum, μήπως και μπορεί να υλοποιηθεί, γιατί βλέπω η δοκιμαστική περίοδος του NovaGO να τραβάει επί μακρόν.Το ερώτημα :Σε κλειδωμένη υπηρεσία γιατί δεν φτιάχνουν ένα novago_test όπου χωρίς περιορισμό συσκευών να μπορείς να μπαίνεις να κάνεις έλεγχο του hardware.
Να έχει κάποιο Demo stream με την ίδια ακριβώς τεχνολογία ώστε πριν κλειδώσεις συσκευή να μπεις εκεί και να δεις ότι παίζει!!! σε 1,2 10 συσκευές.
Αυτό που λες δεν ευσταθεί. Κάθε λογαριασμός δικαιούται να χρησιμοποιηθεί σε 2 διαφορετικές συσκευές (pc, κινητό, tablet).εχω μια απορια. τι ειναι αυτο και πως φτιαχνεται??δηλαδη εχεις 2 κυριους λογαριασμους, και στον καθενα απο αλλα 4 pc???6.
Όταν συνδέεσαι στο προφίλ σου, ζητάει έναν κωδικό και μετά ένα pin, που στην αρχή είναι το ίδιο.Πως μοιράζομαι την υπηρεσία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου? Μέσω του κύριου λογαριασμού στο μενού ‛Admin’ στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν μέχρι και 4 παρένθετοι λογαριασμοί (προφίλ, με περιορισμένα δικαιώματα) οι οποίοι να είναι μοναδικοί για κάθε μέλος της οικογένειας.
Γεια χαρά.
Έχω το novago σε windows 8 Pro x64 και παίζει μια χαρά.
Αν κάνω αναβάθμιση σε Windows 8.1 θα έχω κάποιο πρόβλημα (συμβατότητας, αριθμού ενεργοποιημένων συσκευών κ.τ.λ.);
Ευχαριστώ
Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα για να το λύσεις.Εγω αυτό έπαθα.. Εκανα αναβάθμιση σε 8.1 και απο τότε μου βγάζει μήνυμα ότι εχω ξεπεράσει τον επιτρεπόμενο αριθμό συσκευών. Με έχει βολέψει το iPad και δεν εχω ασχοληθεί για το πως θα το λύσω.
εγω σε macbook air με OS 10.8 που δοκιμαζω καθε μερα δεν εχει παιξει ποτε..τη μια μου ζηταει plugin την αλλη ανοιγει το σαιτ αλλα δεν παιζει μολις παταω playΜήπως πλέον λειτουργέι σε macos?συγκεκριμένα σε 10.9?
Μπορώ και μπαίνω στο portal χωρίς να μου ζητάει κάποιο plugin.
Έτσι λειτουργεί επίσημα το NovaGO. Για να μπορέσεις να διαγράψεις τις συσκευές σου θα πρέπει να έχουν περάσει 2 μήνες από την εγραφή σου ή 2 μήνες από την προηγούμενη διαγραφή.ειχα και εγω προβλημα με τις συσκευες και ηθελα να τις διαγραψω και μ ειπαν να περιμενω 2 μηνες και μετα
Για να σου έρθει το sms, πρώτα θα πρέπει να μπεις στο e-mail που δήλωσες στη φόρμα εγγραφής και να επιβεβαιώσεις το αυτοματοποιημένο e-mail που σου έχουν στείλει.Παιδια εστειλα το μεσημερι (Κυριακη) αιτηση αλλα δεν εχω παρει sms ακομα. Ποτε θα το λαβω περιπου, ξέρουμε;
Για να σου έρθει το sms, πρώτα θα πρέπει να μπεις στο e-mail που δήλωσες στη φόρμα εγγραφής και να επιβεβαιώσεις το αυτοματοποιημένο e-mail που σου έχουν στείλει.
Όταν το κάνεις αυτό, μετά από λίγα λεπτά έως λίγες ώρες, εκτός απροόπτου, θα σου έρθει και το sms.
Αν το έχεις κάνει αυτό και δεις ότι αργεί πάνω από 1-2 μέρες να έρθει το sms, επικοινώνησε με το τεχνικό τους τμήμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.