NovaGO

Status
Not open for further replies.
Παιδιά, έχει κανείς προηγούμενη έκδοση του plugin για windows? Με το update φάγαμε φόλα στα desktops...

και να βρεθει,θα σε αφησει να μπαινεις ή θα σου ζηταει επιμονα αναβαθμιση?

εμενα ξαφνικα,μου βγαζει μηνυμα οτι εχω ξεπερασει των αριθμων συσκευων.
που ειναι η φορμα που κανουμε reset?

χμμμ...το προβλημα μου το εβγαζε με τον mozilla.μολις ανοιξα τον explorer για να το τσεκαρω,δουλεψε κανονικα.
γιατι..?

αναβαθμισα τον Mozilla(27.00)αλλα και παλι μου βγαζει σφαλμα.με τον ie παιζει κανονικα.
εχετε προβλημα και αλλοι με Mozilla?

Untitled.jpg

Last edited by a moderator:
Για αρχή, ας βρούμε και βλέπουμε... Επειδή για να είμαι ειλικρινής δεν έχω διαβάσει όλο το thread, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δούμε σε desktop (vmware κλπ)?

Εν τω μεταξύ, πιο γκαντέμης πεθαίνεις: Έχω desktop, android 4.1 και lenovo δεκαράκι που δεν την παλεύει με streaming...

Re: Απάντηση: NovaGO

Define "δουλεύει κανονικά"... Πριν λίγο μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή και σε Firefox 26 & 27 και σε explorer... Σκέψου ότι την Τετάρτη είδα κανονικά μπάλα..

Update: Με firefox ξεκινάει 2-3 δευτερόλεπτα και μετά βγάζει το μήνυμα, με τον ie ενώ έχω εγκαταστήσει το plugin, μου πετάει μήνυμα για εγκατάσταση... Τι γίνεται?

Last edited:
Δεν έχω κάποιο Desktop με Windows για να το δω, αλλά δεν μπορώ να δω σε τι διαφέρει από ένα MacPro (επίσης Desktop) με Windows σε VMware.
Δοκίμασες με chrome?

Θεωρητικά δεν διαφέρει σε τίποτα. Στην πράξη όμως, από σήμερα ξεκίνησε αυτή η ιστορία ενώ μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα..

Το ίδιο ακριβώς (παίζει για λίγο) και σε chrome... Έχουμε την ίδια έκδοση του plugin? 3.0.2.31

Last edited by a moderator:
Επειδή μου μπήκαν ψύλλοι....
Και σε VMware πλέον με το 3.0.2.31 Last update 6/2, δεν παίζει. Μπαίνω στο time machine να επαναφέρω το παλιό για να δοκιμάσω κάτι πραγματάκια.

Παίζει να βρείς παλιά έκδοση?? Αν είναι στείλε την κατά δω..

Θεωρητικά δεν διαφέρει σε τίποτα. Στην πράξη όμως, από σήμερα ξεκίνησε αυτή η ιστορία ενώ μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα..

Αυτο ειναι δεν ειναι σωστο. Ενας σταθερος απο ενα φορητο υπολογιστη ειναι διακρισιμος. Το ειδος του υπολογιστη που χρησιμοποιεις ειναι κατεγγεγραμενο στο wmi της εγκαταστασης σου. Οι ιδιοτητες αυτης της ταξης ειναι read only και παιρνουν την τιμη σου αναλογα με τη μητρικη που αναγνωριζουν κατα την εγκατασταση. Εν ολίγης, αν το novago εχει προσβαση στο SystemEnclosure, μπορει να αποτρεψει την αναπαραγωγη σε σταθερους υπολογιστες. Ο λογος για τον οποιο μπορει να παιζει ή να μη παιζει σε VM ειναι πως μπορει να χρησιμοποιειται καποια generic virtual motherboard.

Last edited:
Με το σκεπτικό αυτό τα όποια hackintosh, που δηλώνεις το sys Def κατά το hack, θα δουλεύουν, αν δηλωθούν book, σωστά;

# Δεν έχει γίνει ακόμα το restore για να δω πως θα συμπεριφρρθεί

Το ότι υπάρχουν διακριτές ιδιότητες το ξέρω, δεν πίστευα ότι θα τις ενσωμάτωναν στο plugin.. Γράψε λάθος έκφραση.. Για να παίζει τόσους μήνες όμως, προφανώς τώρα κάποια τρύπα έκλεισαν...

Last edited:
Δεν εχω εγκαταστησει osx σε pc για να σου πω την αληθεια, αλλα δεν ειναι απολυτο πως θα δουλεψει και δε ξερω σε ποιο σημειο καθοριζεται η τιμη. Πολλες φορες αυτη δεν ειναι μοναδικη τιμη αλλα array. Εχω δοκιμασει για αλλο λογο να αλλάξω την τιμη σε υπάρχουσα εγκατασταση, αλλα το μονο που καταφερα ηταν να κανω corrupt τα registries.

Λοιπόν, το επανέφερα, αλλά όταν πάω να ενωθώ, μου ζητά να "κατεβάσει και να εγκαταστήσει το plug in".
Λογικό ακούγεται.

Σε όλους τους browsers? Εμένα μου το κάνει αυτό μόνο σε ΙΕ, άσχετα αν το κατεβάζω εκείνη τη στιγμή αλλά δεν το εγκαθιστά... Συνοπτικά:

Firefox & Chrome: Εγκατεστημένο σωστά, παίζει για λίγο και μετά μούτζα περι συμβατότητας
ΙΕ: Ζητά να κατεβάσω και να εγκαταστήσω το plugin, ενώ είναι ήδη εγκατεστημένο στο pc, όχι όμως και στα addons του ΙΕ...

Το ότι υπάρχουν διακριτές ιδιότητες το ξέρω, δεν πίστευα ότι θα τις ενσωμάτωναν στο plugin.. Γράψε λάθος έκφραση.. Για να παίζει τόσους μήνες όμως, προφανώς τώρα κάποια τρύπα έκλεισαν...

Όντως κάτι τέτοιο παίζει... Μόλις πήγα να συνδεθώ από το pc και αφού έπαιξε λίγα δευτερόλεπτα μετά κόπηκε... Έστειλα αίτημα για ανανέωση συσκευών ώστε να ενεργοποιήσω notebook και ταμπλέτα. Ούτως ή άλλως θα το έκανα βέβαια γιατί το pc μου είναι άχρηστο...

Πάντως το πρωί που είχα το laptop στη δουλειά, έδωσα μέσω vga δοκιμαστικά σε ένα 20άρι monitor και έπαιξε. Θα δοκιμάσω και αύριο μήπως άλλαξε κάτι...

Άρα αφού αναπαράχθηκε το πρόβλημα, να δούμε τι θα κάνουμε από αύριο κι εμείς που έχουμε όλα τα ασύμβατα..

Μάλλον τέλος και επίσημα το desktop.

Και σε μένα παίζει για 2 με 3 δεύτερα και μετά μου εμφανίζει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή.

Status
Not open for further replies.