NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NovaGO

Αυτό θα πρέπει να σου το απαντήσει κάποιος άλλος φίλος που να έχει το full πακέτο ή έστω τα cinema. Εγώ έχω το αθλητικό, οπότε δεν το γνωρίζω.
Καταλαβα και γω τα αθλητικα εχω, ευχαριστω για την απαντηση.

Να ρωτήσω αν κανω restore στο iPad 2 θα μπορω να βάλω ξανά τους κωδικούς η θα το δει σαν τριτη συσκευή και δεν θα τους πάρει ;

Πιο ειναι το εμαιλ της νοβα. Θέλω και εγω να στείλω για κάποιες απορίες που εχω

έχω άλλη μια ερώτηση: Έκανα reset το password και μου ήρθε sms με το νέο password. Κάνω login κανονικά και μου ζητά το PIN. Βάζω το νέο password ως PIN και δεν το δέχεται.

Πιθανόν να είχα αλλάξει το PIN όταν είχα χρησιμοποιήσει την υπηρεσία (δε θυμάμαι τι είχα βάλει), αλλά θεωρητικά τώρα που έκανα rest το password, θα έπρεπε να έχει γίνει reset και το PIN http://www.forthnetgroup.gr/media/PayTV/Docs/FAQs.pdf ... Υπάρχει τελικά κάποιος τρόπος να κάνω reset το PIN αυτόματα ή πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους;

Καλησπέρα έκανα restore το iPad 2 και έβαλα ξανά τους κωδικούς αλλα δεν τους δέχεται τώρα πήρα τηλέφωνο την nova αλλα άκρη δεν βγάζω καμία βοήθεια ;

σε εμενα που εχω full pack + multiview θα χρεωνεται η υπηρεσια?

έχω άλλη μια ερώτηση: Έκανα reset το password και μου ήρθε sms με το νέο password. Κάνω login κανονικά και μου ζητά το PIN. Βάζω το νέο password ως PIN και δεν το δέχεται.

Πιθανόν να είχα αλλάξει το PIN όταν είχα χρησιμοποιήσει την υπηρεσία (δε θυμάμαι τι είχα βάλει), αλλά θεωρητικά τώρα που έκανα rest το password, θα έπρεπε να έχει γίνει reset και το PIN http://www.forthnetgroup.gr/media/PayTV/Docs/FAQs.pdf ... Υπάρχει τελικά κάποιος τρόπος να κάνω reset το PIN αυτόματα ή πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους;

Δοκίμασες να βάλεις το παλιό password για PIN? Αν δεν είχες αλλάξει το Pin λογικά αυτό θα έχει. To reset password δεν είναι reset pin :)

σε εμενα που εχω full pack + multiview θα χρεωνεται η υπηρεσια?

Δεν νομίζω. Εδώ μόνο full pack και δεν χρεώνεται..

Καταλαβα και γω τα αθλητικα εχω, ευχαριστω για την απαντηση.

Ότι έχεις στο δορυφορικό, έχεις και στο novago. Νομίζω το λέει και στο FAQ.

Last edited by a moderator:

που εχι ακριβως να κανεις register στο novago?.μονο το login βλεπω?

Δεξιά γράφει ServiceInfo. Εκεί πατάς και μπαίνεις στην εγγραφή

Καλησπέρα έκανα restore το iPad 2 και έβαλα ξανά τους κωδικούς αλλα δεν τους δέχεται τώρα πήρα τηλέφωνο την nova αλλα άκρη δεν βγάζω καμία βοήθεια ;

Στείλε τους email εξηγώντας τους το πρόβλημα και λογικά θα στο διορθώσουν.

Last edited:
Εχει συνδεθει καποιος με start pack? Γινεται αυτο, να βλεπει τα καναλια που υπαρχουν απο το start pack?

Φίλε το γράφει και στη σελίδα του novago.Όχι,με start pack δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή.

Το ίδιο έπαθα σε ipad 3 ,όταν μετά απο restore δεν αναγνώριζε τους κωδικούς.Τους έστειλα email και μετά απο λίγο έμπαινα κανινικά!

Φίλε το γράφει και στη σελίδα του novago.Όχι,με start pack δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή.
Το ειχα διαβασει αλλα νομιζα μηπως αλλαξε κατι, οκ ευχαριστω.

Το ίδιο έπαθα σε ipad 3 ,όταν μετά απο restore δεν αναγνώριζε τους κωδικούς.Τους έστειλα email και μετά απο λίγο έμπαινα κανινικά!

Πες μου λίγο που εστειλες το mail γιατί έχω φάει ώρες στα τηλέφωνα με την nova και μου λένε ότι δεν γίνεται να βάλω ξανά κωδικούς μετά από restore .

παιδιά καλησπέρα - εγώ έχω full pack και στο live TV βλέπω μόνο τα Novasports , History, mad, boomerang & highlights! Είναι σωστό αυτό? Δεν θα έπρεπε να τα βλέπω όλα?

Πες μου λίγο που εστειλες το mail γιατί έχω φάει ώρες στα τηλέφωνα με την nova και μου λένε ότι δεν γίνεται να βάλω ξανά κωδικούς μετά από restore .

[email protected]
Δεν μου απάντησαν βέβαια και δεν είμαι σίγουρος αν έκαναν κάποια ενέργεια ή απλά ξεκλειδωσε από μόνο του .

Status
Not open for further replies.