NovaGO

Status
Not open for further replies.
το κατεβασα σαν εφαρμογη στο ipadmini και θελει login.
ειμαι startpack...δουλευει ´η θελει μεγαλυτερο πακετο?

Ο όγκος που κατανάλωσε μία ταινία 2 ωρών περίπου πάνω από 3g cosmote, ήταν 1,4 GB. Ίσως θα έπρεπε να έχει κάποια επιλογή για χαμηλότερο bitrate όταν είσαι από 3g. Το μέσο bitrate ήταν γύρω στο 1,5 Mbps.

Τελικά χρήστες που έχουν επαγγελματικό πακέτο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία novago?

Δε δουλευει σε σταρτ πακ εχει ειπωθει ηδη στις προηγουμενες σελιδες...

ειχε ειπωθει και στην αρχη,αλλα ηλπιζα οτι τωρα που βγηκε και σαν εφαρμογη,οτι μπορει να το ανοιγαν και σε εμας.
thx

Καλημερα, σε ολα τα παιδια του φορουμ και καλως σας βρηκα!
Τελικα εβγαλε κανεις ακρη πως διαγραφουμε συσκευες,διοτι την εβαλα στου σπιτιου μου και στονj/b ipad μου και θελω να τις απενεργοποιησω και να τις βαλω στα επαγγελματικα μου pc,διοτι αυτα εχω στα ταξιδια και οχι του σπιτιου φυσικα οπου εχω nova στο σπιτι μου!!
Ξερει κανεις αν το εκανε και πως?Εστειλα ενα mail χτες αλλα ακομα τιποτα

Κάπου διάβασα οτι θα μπορείς να ανανεώνεις τις συσκευές σου κάθε δύο μήνες.

Με mail που στειλε χτες με πηραν πριν μια ωρα και μου το φτιαξανε οποτε εατρωσε η δουλεια!Δε μου πανε για διμηνο και τετοια.Οπως επισης παιζει κανονικα και με στικακι vodafone

σε tablet με Android δε μπορω να τρεξω το προσθετο που χρειαζεται για να λειτουργησει, επισης νομιζω είναι μονο για το δικο σου δικτυο στο σπιτι, γιατι δοκιμασα να μπω απο αλλου και δεν επαιζε

Απάντηση: Re: NovaGO

σε tablet με Android δε μπορω να τρεξω το προσθετο που χρειαζεται για να λειτουργησει, επισης νομιζω είναι μονο για το δικο σου δικτυο στο σπιτι, γιατι δοκιμασα να μπω απο αλλου και δεν επαιζε

Δεν υποστηρίζει ακόμα Android και παίζει κανονικά σε όλα τα δίκτυα, δικό σου ή μη, καθώς και με όλους τους παρόχους.

Με mail που εστειλα χτες με πηραν πριν μια ωρα και μου το φτιαξανε οποτε εατρωσε η δουλεια!Δε μου πανε για διμηνο και τετοια.Οπως επισης παιζει κανονικα και με στικακι vodafone

Δουλεύει κανονικά σε 3G, απλά πρόσεχε τις χρεώσεις. Δεν συστίνεται λόγο χρεώσεων.

Last edited:
Τελικά,αν και επίσημα δε δουλεύει σε σταθερό υπολογιστή,πρακτικά μπορεί κάποιος να το δουλέψει εκεί?Κι έχω και απορία,πώς επιτυγχάνεται ο αποκλεισμός σταθερών υπολογιστών από την εφαρμογή?Έχουν καθορίσει π.χ. τύπο επεξεργαστών που να είναι συμβατός?Μου φαίνεται περίεργο.

Α,ωραία!Ελπίζω να μην είναι κανένας υπολογιστής με super-dooper επεξεργαστή ή τεράστιας μνήμης κάρτας γραφικών.Θέλω να πω,ελπίζω να μπορεί να δουλέψει σε σταθερό υπολογιστή 2-3ετίας με normal χαρακτηριστικά.

Δουλεύει κανονικά και σε μη superduper Η/Υ.
Επίσης για όσους έχουν mac OS προς το παρόν μόνο με paralles ή VMware

Δεν υποστηρίζει ακόμα Android και παίζει κανονικά σε όλα τα δίκτυα, δικό σου ή μη, καθώς και με όλους τους παρόχους.

Δουλεύει κανονικά σε 3G, απλά πρόσεχε τις χρεώσεις. Δεν συστίνεται λόγο χρεώσεων.

Ουτως η αλλως εγω το θελω για τα ξενοδοχεια οπου εχει wifi και σε καποια αλλα οπου δεν εχει.Το στικακι μου εχει 20gb οποτε δε νομιζω να χω προβλημα

Καλού κακού, τσέκαρε κάθε λίγες μέρες το όγκο που έχεις καταναλώσει για να μην σε βρει κσμια δυσάρεστη έκπληξη

Re: Απάντηση: NovaGO

Δουλεύει κανονικά και σε μη superduper Η/Υ.
Επίσης για όσους έχουν mac OS προς το παρόν μόνο με paralles ή VMware

σίγουρο αυτο? και έπειτα αν πάρουμ backup και τρέξουμε πάλι σε περίπτωση format λογικά θα είναι οκ έτσι? αν και ποιο πολύ σκέφτομαι να το βάλω στο ipad παρά στο macbook

Status
Not open for further replies.