NovaGO

Status
Not open for further replies.
Είναι σίγουρο για OS μέσω vm.
Το iPad πρεπει να μην είναι jb για να δουλέψει.
Πάντως εμένα μετά από format σε Η/Υ μου χρέωσε 2η συσκευή (σε Windows) για restore από time machine,δεν ξέρω

Εξωτερικο το δοκιμασε κανεις αν παιζει?

Καλού κακού, τσέκαρε κάθε λίγες μέρες το όγκο που έχεις καταναλώσει για να μην σε βρει κσμια δυσάρεστη έκπληξη

Σωστοοος!

Last edited by a moderator:
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία? Γιατί προσπαθώ να κάνω εγγραφή και μου βγάζει σφάλμα στο πεδίο captcha ενώ βάζω σωστά τα γράμματα.

Δεν είμαι σίγουρος για τα windows 8 (βέβαια το captcha δεν έχει να κάνει). Δεν μπορείς να κάνεις register σε άλλο μηχανάκι (αλλά μην κάνεις login) και μετά να προσπαθήσεις για login sta 8?

Προσπάθησε το captcha 2-3 φορές

Αν εκανες αλλαγη πακέτου εχει αλλαξει ο κωδικος συνδρομητή. Σε αλλους εμφανίζεται ως λάθος νουμερο κάρτας, σε άλλους ως λάθος captcha.

Υ/Γ: Δουλευει σε W8 (pro.., x64).

Πάντως και εμένα μου έχει τύχει να βάλω το captcha 2-3 φορές μέχρι να το δει σωστα (εγώ πάντως το έβλεπα :BDGBDGB53:)

Αν εκανες αλλαγη πακέτου εχει αλλαξει ο κωδικος συνδρομητή. Σε αλλους εμφανίζεται ως λάθος νουμερο κάρτας, σε άλλους ως λάθος captcha.

Υ/Γ: Δουλευει σε W8 (pro.., x64).
Είμαι νέος συνδομητής. Έκανα χθες 12μηνο συμβόλαιο nova sports pack και κατόπιν έκανα ενεργοποίηση του κουπονιού για φιλάθλους στα 299 ευρώ. Σήμερα πήγα σε κατάστημα forthnet και πήρα τον κωδικό πελάτη.

Τοτε μαλλον ειναι αυτο που λεει ο Νικος. Δοκιμασε ξανά, τα φαινόμενα απατουν.. ;)

Για το captcha δοκιμάσα πολλές φορές και είναι σχετικά εύκολο. Δεν αφήνει περιθώρια λάθους.

Last edited by a moderator:
Το ξέρω ότι δεν αφήνει περιθώρια λάθους, αλλά στο λέω από προσωπική εμπειρία, δες λίγο τα κεφαλαία κλπ.
Αν δεν, δοκίμασε τότε να στείλεις ένα email [email protected] εξηγώντας τους το πρόβλημα σου

Εγω το δοκίμασα σε iPad 1 και δεν παίζει. Δεν είμαι jb. Μπορει να επιβεβαίωση κάποιος . Μου φαίνεται παράξενο να μην παίζει λογο specs μήπως ?

Re: Απάντηση: NovaGO

σε ipadmini η εφαρμογη ανοιγει κανονικα χωρις προβλημα.
παραπανω δεν μπορω να σου πω,γιατι ειμαι startpack και δεν μπορω να προχωρησω.

20101 account does not exist. Γιατί το βγάζει αυτό ? σε άλλη συσκευή παίζει κανονικά

Πιθανώς φίλε βάζεις λάθος όνομα ή (και) κωδικό.Όνομα θα βάλεις αυτό που είχες επιλέξει όταν έφτιαχνες την εγγραφή χρήστη (επιθυμητό username) και κωδικό αυτόν που είχες αλλάξει μέσα από το μενού Admin (αν τον είχες αλλάξει).Αν δεν τον είχες αλλάξει,θα βάλεις αυτόν που σου είχαν στείλει.

Παιδια να γραφετε ακριβως το nickname οπως το εχετε καταχωρησει. Εγω ειχα ξεχασει οτι το πρωτο γραμμα ηταν κεφαλαιο και δεν το δεχοταν.

Status
Not open for further replies.