NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NovaGO

Πιθανώς φίλε βάζεις λάθος όνομα ή (και) κωδικό.Όνομα θα βάλεις αυτό που είχες επιλέξει όταν έφτιαχνες την εγγραφή χρήστη (επιθυμητό username) και κωδικό αυτόν που είχες αλλάξει μέσα από το μενού Admin (αν τον είχες αλλάξει).Αν δεν τον είχες αλλάξει,θα βάλεις αυτόν που σου είχαν στείλει.

Δεν έκανα κάτι λάθος . Τα βάζω όλα σωστά αλλά συνεχίζει να το βγάζει το μήνυμα αυτό

Παιδιά έχω μια απορία.Εχω επικοινωνήσει ουκ ολίγες φορές μαζί τους και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Οταν μιλάω μαζί τους παντα φτιάχνει και μετά τα ίδιαΦτιάχνει για κανα 2ώρες και την επόμενη πάλι που ανοίγω το pc πάλι έχει κολλήματα.Γιατί άραγε? ΗΥ win 7 64 ram 4 g.Θέλει τίποτα άλλο.

καλησπέρα, μια ερώτηση σε Ipad ios 6.1.3 όλα κομπλε αν κάνω restore/update θα το πιασει 2η συσκευή ? ή κανονικά σαν μια?

Λογικά δεν θα σου πάρει 2η.
Εγώ είχα jb 6.0.1, δεν δούλευε ενώ μου έκανε login (άρα είχα χρεωθεί την 1η), έκανα restore/update 6.1.3 και δεν χρεώθηκα 2η.
Επίσης θα δούμε τι θα γίνει όταν βγει η IOS 7 ....

Last edited by a moderator:
Σε κάθε update του λειτουργικού δεν θα το θεωρεί άλλη συσκευή 99%. Δεν στέκει λογικά να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εντύπωση όμως μου κάνει που δεν παίζει σε jailbroken συσκευες...

Μπορεί κάποιος να αναφέρει στο sport πακέτο τι κανάλια δίνουν?

Αν πάρεις προσφορά των ΠΑΕ προφανώς το έχεις έτσι? Δεν αλλάζει υποθέτω κάτι από αυτό?

Σε κάθε update του λειτουργικού δεν θα το θεωρεί άλλη συσκευή 99%. Δεν στέκει λογικά να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τετοιο προβλημα ειχα στο skygo τπ αγγλικο κ τελικα εφταιγε ενα update του microsoft silverlight καπως ετσι το ελεγαν κ καθε φορα που αλλαζα καναλι το βλεπε ως νεα συσκευη.. Με αποτελεσμα μα χρησιμοποιω κ τις 5 συσκευες σε μια μερα στο ιδιο pc μεχρι που μιλησα με sky k το τακτοποιησαμε

Λογικο ειναι να μην παιζει σε j/ διοτι υπαρχουν πολλα προγραμματα απο cydia οπου μπορεις να κανεις εγγραφη αυτο που βλεπεις!!π.χ. Universal Downloader

Αν πάρεις προσφορά των ΠΑΕ προφανώς το έχεις έτσι? Δεν αλλάζει υποθέτω κάτι από αυτό?
Novasports 1,2,3,6,Novasports highlights,Boomerang,History,MAD GREEKζ.Δε γνωρίζω αν με το πακέτο των φιλάθλων δίνεται πρόσβαση στοnovago.Λογικά θα δίνεται,αλλά καλύτερα να ρωτήσεις τη Forthnet.

Διάβασε στο post #452 που έχω γράψει αναλυτικά ποια κανάλια δίνουν μέχρι στιγμής αν έχει το sport πακέτο.
Η προσφορά των ΠΑΕ λογίζεται ως κανονική συδρομή αθλητικού πακέτου. Επίσημα η nova έχει ανακοινώσει ότι δεν έχουν πρόσβαση (προς το παρόν) μόνο όσοι έχουν το Start Pack. Άρα, λογικά, οποιoσδήποτε έχει πάρει το πακέτο τον ΠΑΕ θα έχει κανονικά πρόσβαση. Όλα αυτά βέβαια με βάση τη λογική (επαγωγικός συλλογισμός), αλλά με τόσα περίεργα που έχουμε δει στο παρελθόν τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο και ίσως χρειάζεται να το εξακριβώσει κάποιος, ρωτώντας σε κάποιο κατάστημα forthnet, παίρνοντας τηλ. στη nova ή στέλνοντας e-mail στο [email protected].

Last edited:
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση για το NovaGo???
Πχ ,Θα μπορώ εγώ να βλέπω Novasports1 στο σπίτι μου στην Παιανία και ο Πατέρας μου που είναι στην Μυτιλήνη για διακοπές να βλέπει ταυτοχρόνως Novasports1 από το Laptop του??

Λογικο ειναι να μην παιζει σε j/ διοτι υπαρχουν πολλα προγραμματα απο cydia οπου μπορεις να κανεις εγγραφη αυτο που βλεπεις!!π.χ. Universal Downloader

Κατανοητό, αλλά πώς μπορεί ένα application να καταλαβαίνει αν η συσκευή είναι jailbroken ή μη και αναλόγως να δουλεύει;!

Απάντηση: Re: NovaGO

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση για το NovaGo???
Πχ ,Θα μπορώ εγώ να βλέπω Novasports1 στο σπίτι μου στην Παιανία και ο Πατέρας μου που είναι στην Μυτιλήνη για διακοπές να βλέπει ταυτοχρόνως Novasports1 από το Laptop του??
Εγω το δοκιμασα αυτο στο ιδιο σπιτι και παιζανε κανονικα και τα 2 λαπτοπ, δεν πιστευω να αλλαζει κατι αν δεν εισαι στο ιδιο wifi.

Ξέρουμε καθόλου πόσα mb καταναλώνει όταν μπαίνεις με 3G.

Κατανοητό, αλλά πώς μπορεί ένα application να καταλαβαίνει αν η συσκευή είναι jailbroken ή μη και αναλόγως να δουλεύει;!

Δεν το καταλαβαίνει η εφαρμογή αλλα όταν το κανείς jb προφανώς κάτι μπαίνει με το cydia και δεν δουλεύει η εφαρμογή .

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.