NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ο λόγος για το ότι λένε ότι δεν υποστηρίζεται από τα κινητά είναι επειδή για τα κινητά υπάρχει άλλη χρέωση στα "πνευματικά δικαιώματα"

Να πω και εγώ ότι μου έπαιξε μετά από προσωρινή απενεργοποιηση firewall και antivirius. Έχω το πακέτο για τους φιλάθλους.

στο λαπτοπ με win7 και mozilla παιζει μια χαρα.
στο desktop με win7 και mozilla,παντοτε οταν παταω να μπω σε καποιο προγραμμα,
μου βγαζει ειδοποιηση,οτι το pluggin εχει προβλημα.
δειχνει οτι ξεκιναει,αλλα μενει μαυρη οθονη.
πρεπει να το κλεισω και να το ξαναανοιξω για να παιξει.
στο λαπτοπ δεν εχω δοκιμασει με ie,αλλα στο desktop δεν παιζει καθολου.
ανοιγει κανονικα χωρις σφαλμα,αλλα προγραμμα δεν τρεχει.μαυρη οθονη και κολλαει ολος ο browser.

Κατά την προσωπική μου άποψη, ο I.E. είναι μακράν ο πιο αποτυχημένος browser, οπότε είναι εύλογο να κολλάει συχνά με μια κάπως πιο "βαριά" εφαρμογή όπως είναι το WEB TV Plugin.
Αυτό που περιγράφεις για το desktop (ειδικά αφού παίζει όταν ξαναφορτώνεις το κανάλι) δεν φαίνεται να δημιουργείται από μπλοκάρισμα κάποιου antivirus, firewall κτλ. αλλά μου θυμίζει το λάθος δέσμης ενεργειών όταν ο browser τραβάει όλους τους πόρους του συστήματος, "μπουκώνει" για λίγο και κρασάρει η εφαρμογή. Ίσως το desktop είναι πιο παλιό με λιγότερη ram ή cpu και ζορίζεται ευκολότερα. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις και με τον επίσης ελαφρύ και σταθερό browser, τον Google Chrome.
Να πω και εγώ ότι μου έπαιξε μετά από προσωρινή απενεργοποιηση firewall και antivirius. Έχω το πακέτο για τους φιλάθλους.
Δοκίμασε να βάλεις την εφαρμογή στις εξαιρέσεις των firewall και antivirius, μήπως και σου παίξει, χωρίς να χρειάζεται η απενεργοποίησή τους.

στο λαπτοπ με win7 και mozilla παιζει μια χαρα.
στο desktop με win7 και mozilla,παντοτε οταν παταω να μπω σε καποιο προγραμμα,
μου βγαζει ειδοποιηση,οτι το pluggin εχει προβλημα.
δειχνει οτι ξεκιναει,αλλα μενει μαυρη οθονη.
πρεπει να το κλεισω και να το ξαναανοιξω για να παιξει.
στο λαπτοπ δεν εχω δοκιμασει με ie,αλλα στο desktop δεν παιζει καθολου.
ανοιγει κανονικα χωρις σφαλμα,αλλα προγραμμα δεν τρεχει.μαυρη οθονη και κολλαει ολος ο browser.
Φίλε Δημήτρη εμένα με Pc 10ετίας,Μαμάει και Δέρνει σε Desktop με Mozilla και Windows 7!H εικόνα λόγω του Video Προγράμματος Capturing που χρησιμοποίησα δεν φαίνεται καλή στο Video.
Στην πραγματικότητα είνα καλύτερη.Mάλλον κάτι άλλο φταίει πάντως στο πρόβλημα σου.

http://www.youtube.com/watch?v=Wfez1sif-Ro

Last edited:
Εμενα που το βαλα στον πατερα μου, 10ετιας laptop οταν παει να ξεκινησει μου βγαζει μηνυμα plugin crashed και δεν ξεκιναει.Τι μπορει να φταει?Υπαρχει περιπτωση η ram, ειναι στα 768;Στη nova λεει τουλαχιστον 1gb.Αυτο λετε να δημιουργει το προβλημα ή τιποτε αλλο?Ειναι με xp και antivirus panta

@djstavros
δεν εχω προβλημα με την εικονα.
το Pluggin καπου χτυπαει και μαλλον ειναι ο kaspersky.

Last edited by a moderator:
Δοκίμασα από περιέργεια σε σπίτι φίλου να δω τι παίζει με το Nova Go.
Τα streams είναι hls αν και περίμενα να είναι silverlight ή rtmp. Προφανώς έχουν σκοπό να βγάλουν και mobile apps.
Το XBMC παίζει hls streams, επομένως δεν υπάρχει θέμα εκεί.
Τα ts αρχεία (τα πραγματικά αρχεία βίντεο) τα φορτώνει με proxy στο localhost.
Και σε αυτό δεν θα υπάρχει πρόβλημα, κάνω το ίδιο πράγμα και εγώ στο Hellenic TV για να παίξουν streams από το veetle. Απορώ γιατί το κάνουν αυτό, δεν προσφέρεις κάποια ουσιαστική προστασία στα streams με τον τρόπο αυτό, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε παίρνουν συνδρομητές τηλέφωνο γιατί βλέπουν μαύρο λόγω antivirus.
Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι είναι εφικτή η δημιουργία addon, κάτι όμως που δεν θα φτιάξω στη παρούσα φάση γιατί δεν είμαι πλέον συνδρομητής.
Ήμουν συνδρομητής μέχρι τον Ιούνιο, ήθελαν να με παντρέψουν και εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω να πληρώνω 60 euro με παντρεμένο δέκτη. Μου πρότειναν τον Ιούλιο να βάλω 3play με 40 euro όμως είχα συμβόλαιο με τη άλλη εταιρεία. Όταν και αν ξαναβγάλουν τη προσφορά αυτή θα ξαναγίνω συνδρομητής και θα φτιάξω και addon για το XBMC.

ναι-αυτο λεω.
το firewall του kaspersky πρεπει να ειναι,αλλα δεν μπορω να βρω πως θα το κανω allow.
στο laptop που λεω οτι δεν εχω προβλημα,τρεχει το essential της Microsoft.
ο Ρωσσος ειναι πολυ δυσκολος σε κατι τετοια και θελει ψαξιμο.
ευχαριστω παντως.

Δοκίμασα από περιέργεια σε σπίτι φίλου να δω τι παίζει με το Nova Go.
Τα streams είναι hls αν και περίμενα να είναι silverlight ή rtmp. Προφανώς έχουν σκοπό να βγάλουν και mobile apps.
Το XBMC παίζει hls streams, επομένως δεν υπάρχει θέμα εκεί.
Τα ts αρχεία (τα πραγματικά αρχεία βίντεο) τα φορτώνει με proxy στο localhost.
Και σε αυτό δεν θα υπάρχει πρόβλημα, κάνω το ίδιο πράγμα και εγώ στο Hellenic TV για να παίξουν streams από το veetle. Απορώ γιατί το κάνουν αυτό, δεν προσφέρεις κάποια ουσιαστική προστασία στα streams με τον τρόπο αυτό, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε παίρνουν συνδρομητές τηλέφωνο γιατί βλέπουν μαύρο λόγω antivirus.
Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι είναι εφικτή η δημιουργία addon, κάτι όμως που δεν θα φτιάξω στη παρούσα φάση γιατί δεν είμαι πλέον συνδρομητής.
Ήμουν συνδρομητής μέχρι τον Ιούνιο, ήθελαν να με παντρέψουν και εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω να πληρώνω 60 euro με παντρεμένο δέκτη. Μου πρότειναν τον Ιούλιο να βάλω 3play με 40 euro όμως είχα συμβόλαιο με τη άλλη εταιρεία. Όταν και αν ξαναβγάλουν τη προσφορά αυτή θα ξαναγίνω συνδρομητής και θα φτιάξω και addon για το XBMC.

και το DRM ?

Εμενα που το βαλα στον πατερα μου, 10ετιας laptop οταν παει να ξεκινησει μου βγαζει μηνυμα plugin crashed και δεν ξεκιναει.Τι μπορει να φταει?Υπαρχει περιπτωση η ram, ειναι στα 768;Στη nova λεει τουλαχιστον 1gb.Αυτο λετε να δημιουργει το προβλημα ή τιποτε αλλο?Ειναι με xp και antivirus panta

Λετε και μενα να ναι προβλημα antivirus?

Εχει το panda free,το δωρεαν.Το θεμα ειναι οτι γινονται ολα κανονικα και οταν παει να το τεξει απο google chrome βγαζει μηνυμα οτι webplugin crashed

το antivirus ειναι σιγουρα.
μολις τωρα εκανα off τον kaspersky και επαιξε απροβληματιστα χωρις το γνωστο σφαλμα.
θα ψαξω να δω απο που ειναι και θα σου πω.

Status
Not open for further replies.