NovaGO

Status
Not open for further replies.
Οκ φιλε περιμενω,και αν μπορεις να μου πεις και με ποια σειρα το δουλευω!Πρωτα off antivirus και μετα εγκατασταση,ή πως αλλιως.
Σου βγαζε και σενα plugin crashed?

Last edited by a moderator:
εαν κανεις off το Panda(δεν ξερω εαν σε αφηνει)θα σου δουλεψει σιγουρα.
εγω για το kaspersky,ακολουθησα τις οδηγιες εδω http://support.kaspersky.com/5013 που μου εδωσε ο nvianitakis
και δουλευει χωρις προβλημα πια.ακολουθησε τις αντιστοιχες για το δικο σου avtivirus.
δυστηχως δεν γνωριζω κατι παραπανω για το panda.

Παντως και σενα αυτο το μηνυμα σου βγαζε?

περιπου λεει
"το Plugin webtv ειναι μαλλον απασχολημενο και δημιουργηθηκε προβλημα....κτλκτλκτλ.."
εαν δεν θελετε να ξαναεμφανιστει αυτη η ειδοποιηση τσεκαρετε την επιλογη.
και εχει ενα κουτακι που μπορω να το τικαρω,αλλα και παλι το εμφανιζε.
πιστευω οτι ειναι το ιδιο προβλημα.

Το ιδιο ειναι ,οκ θα δοκιμασω αργοτερα με το teamviewer στου πατερα μου.Thanks anyway

Όταν γράφετε απάντηση σε ένα αμέσως προηγούμενο μήνυμα, μη βάζετε παράθεση. Χρησιμοποιείτε την "απάντηση στο θέμα" και όχι το "reply with quote". Ευχαριστώ.

Καλησπέρα να ρωτήσω γιατί όταν πάω να δώ μια ταινία και εκεί που λέει pin βάζω τον κωδικό που έχω και μου λέει σφάλμα ξέρει κανείς τι παίζει ;

πλεον το nova go ανοιγει και σε safari σε mac.

εμενα τωρα που λεει οτι εχς ξεπερασει τις συσκευες. μπορει να τσεκαρει καποιος αν λειτουργει το streaming?

Απο απλη περιεργεια δεν πρεπει να δουλευει μόνο με nova επιγεια σωστα?
Νικος

Αυτο να μου πεις,
Απαραδεκτο. Θα επρεπε ο καθενας να εχει την προσβαση αναλογα με το πακετο του.
Εγω για παραδειγμα θα επρεπε να εχω προσβαση μονο στο novacinema1 το οποιο πληρωνω.
Δεν καταλαβαινω την αρτηριοσκληρωτικη λογικη τους.
Νικος

Συμφωνώ μαζί σου αλλά μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη θα έλεγα.

Σκέψου ότι στην συγκεκριμένη εταιρεία, κάποιος μπορεί να δίνει 40 ευρώ για τηλέφωνο-internet-sports pack δορυφορικό(με HD και δέκτη δώρο) και κάποιος άλλος 52 μόνο για το sports pack xωρίς τα HD και με πληρωμή τον δέκτη.

Μπορεί να έκανε η Forthnet βήματα προς πιο λογικές τιμές συνδυαστικά, αλλά η άνιση αντιμέτωπιση των πελατών παραμένει προκλητική.

Status
Not open for further replies.