Όχι,δε νομίζω ότι το κλείνουν για λόγους πειρατείας,δεν έχει λογική να το κάνουν γι αυτό το λόγο.Απλά το σύστημα δε μπορεί να σηκώσει πάνω από ένα ορισμένο αριθμό συνδρομητών ταυτόχρονα.Η απορία μου είναι όμως,πώς γίνεται,με ποια κριτήρια το κλείσιμο ενός αριθμού συνδρομητών?Γιατί αν τυχαίνει σε κάποιους συχνά και σε άλλους αντίστοιχα ποτέ,τότε αυτό δείχνει προχειρότητα και έλλειψη σεβασμού.Γενικά,μέχρι τώρα η υπηρεσία με έχει απογοητεύσει.Έχω χρειαστεί 3 φορές να δω αγώνα και τις 2 τελευταίες είδα μαύρο.Ο μοναδικός αγώνας που είχα δει ήταν Ολυμπιακός-Ατρόμητος.Αν συνυπολογίσουμε και την έλλειψη των βασικών καναλιών όπως Fox,Fox life,για να μην πω και το E!,επιβεβαιώνεται η αρχική μου εκτίμηση ότι για τους συνδρομητές του sport πακέτου δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η υπηρεσία.Τι χρησιμότητα μπορεί να έχει με τα υπάρχοντα κανάλια αν δε μπορεί κάποιος να βλέπει πάντα τον αγώνα που θέλει?Ελπίζω,αν ποτέ φύγει από τη beta κατάσταση και πάρει κανονική μορφή η υπηρεσία,να πάψουν αυτά τα προβλήματα και να βελτιωθεί η υπηρεσία γενικότερα με την πρόσθεση καναλιών.