NovaGO

Status
Not open for further replies.
Είναι αστείο να μην υποστηρίζονται οι τελευταίες εκδόσεις των windows. Όλα τα άλλα δεκτά, αλλά αυτό είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Το να χρειάζεται η υπηρεσία τελευταίες εκδόσεις και να μην υποστηρίζει legacy λειτουργικά είναι απόλυτα λογικά.
Αλλά το να σου λέει μείνε 5 χρόνια πίσω στο λειτουργικό γιατί αυτό με βολεύει αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία!!!

Εγκατεστησα την εφαρμογη στο ipad 3.Κανω login κανονικα.Mετα εμφανιζεται ενα παραθυρο που λεει Admin (προφιλ χρηστη),παλι γραφω τον κωδικο μου αλλα λειπει το ΟΚ και το Ακυρωση απο το παραθυρο.Αυτο φυσικα σαν αποτελεσμα η εφαρμογη να σταματα εκει και να μην συνεχιζει παρακατω.Ειναι σφαλμα της εφαρμογης ή κανω κατι λαθος.
Απο το laptop ολα αυτα λειτουργουν κανονικα δηλαδη και το login και το Admin (προφιλ χρηστη).

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι οχι δε desktop.που ειναι το προβλημα;δηλαδη σε desktop μπορουν να στριμαρουν και σε laptop οχι

Νομίζω πως ο αποκλεισμός των desktops είναι παράπλευρη απώλεια. Στην προσπάθεια τους να αποκλείσουν την εικόνα από το να αποστέλλεται στην τηλεόραση, αναγκαστικά έκοψαν και τα desktops. Γιατί αν το σκεφτείς, και στα desktops η εικόνα πάει στο monitor από έξοδο της κάρτας γραφικών. Παρόμοια (ή μάλλον, ολόιδια) λειτουργεί και η έξοδος hdmi στα laptops.

δεν το εχω δοκιμασει,αλλα υποθετω οτι θα συμπεριφερεται οπως και στις υπολοιπες συσκευες.
οταν δηλαδη καταλαβει η εφαρμογη,οτι η εικονα βγαινει εκτος της συσκευης,κλειδωνει.
ειναι πολυ μελετημενα ολα.μην παιδευεσαι τσαμπα...:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: NovaGO

απαραδεκτοι. εχω το lg gpad με 4.2.2 android εκδοση και δεν παιζει. τι γινεται μας κοροιδευουν;

παντως αυτο με το λογισμικο android εχει καταντησει αηδια. 500 εκδοσεις λογισμικου και καθε tablet σου λεει αααα δεν την περνει αθτη την εκδοση ααααα μονο με την αρχικη δουλευει...
γιαυτο περνεις ενα ipad και ξενοιαζεις

Καλησπέρα σας!!!! Εχω το tablet samsung galaxy note 10.1 n8000 με την αναβάθμιση 4.1.2. (τελευταία) ,εχω κατεβάσει την εφαρμογή για το nova go ,ενώ με αφήνει να μπω στην εφαρμογη οταν πατάω να δω ταινία μου βγάζει το μήνυμα << δεν υποστηρίζεται επί του παρόντος σε αυτή τη συσκευή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nova.gr/faq >> , στο site τους λέει οτι θέλει την 4.2 και ανω . έχει κανεις καμιά ιδέα τι πρεπει να κάνω!!!! ευχαριστώ .Δημήτρης

Καλησπέρα υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποίησω την ίδια συσκευή (laptop) γιατί εκανα μέσα απο το site την ανανέωση και ήθελα να αντικαταστησω μονο την μια!αλλά το σύστημα απενεργοποιήσει και τις δυο!

@sakis Ναι δουλευει στην τηλεοραση. Εγω το χρησιμοποιω σε μια παλαιοτερη τν σαν media center, ftp server και για νοβα αλλα με το app της Belkin για το @tv plus. Nα ξαναπω ο,τι ειμαι εξωτερικο και δε μπορω να το δοκιμασω.

ναι. βγαζει αυτο στα 2 desktop σημερα που δοκιμασα

Το Nova GO προς το παρόν δεν υποστηρίζεται από την συσκευή σας.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.novago.gr/FAQ.

Απάντηση: Re: NovaGO

@sakis Ναι δουλευει στην τηλεοραση. Εγω το χρησιμοποιω σε μια παλαιοτερη τν σαν media center, ftp server και για νοβα αλλα με το app της Belkin για το @tv plus. Nα ξαναπω ο,τι ειμαι εξωτερικο και δε μπορω να το δοκιμασω.
σε ευχαριστω γιορικο. θα αγορασω αυριο ενα και θα σας πω. μεχρι τοτε αν αλλος φιλος το εχει δοκιμασει ας μας πει.

Μάλλον έκλεισε εντελώς την τρύπα η nova για desktops και είναι αδύνατη η θέαση από το desktops πια

Μάλλον τότε θα φταίει το sopcast ή το acestream που κατέβασα χθες.Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση φίλε.

Όντως εαν έχεις συνδεδεμένο εξωτερικό μόνιτορ η TV μέσω Hdmi ή αναλογικής σύνδεσης το σύστημα δεν σε αφήνει,είναι μια παράμετρος καταχρηστική μεν αλλά διασφαλίζει την εταιρία εμπορικά δε,απο δημόσια δωρεάν μετάδοση του προγράμματος της!

Εντάξει όλα καλά με το nova go.Έκανε conflict με sopcast από ότι φαίνεται

Status
Not open for further replies.