NovaGO

Status
Not open for further replies.
Εγω το εγκατέστησα χωρις να κοιταξω επιτρεπόμενες συσκευές ,σ'ένα pc και σε ενα ταβλετ lenovo.Δυστυχώς ,για μενα ,δεν παίζει ούτε στο ένα ούτε στο άλλ0,Και το χειρότερο είναι οτι για να το βάλω σε άλλη συσκευή πρεπει να περασει ένας μηνας.(Μου το είπαν τηλεφωνικά όταν του έγραψα για τη παθημα μου).Το γράφω για να μη πάθει και κανενας άλλος το ίδιο.
Πάντως ,σαν δωρεάν υπηρεσία, ειναι ευπρόδεκτη απο τη nova.

Πάντως τελικά δεν χρειάστηκε να περιμένω καθόλου.Τους ζήτησα μεσω της φορμας που εχουν στο site της nova να διαγράψουν τις συσκευές και αυτή τη φορα το έκαναν,Και ετσι μπορω να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία αυτή απο τώρα.

Last edited by a moderator:
επειδη κι εγω ειχα προβλημα εχθες για ΠΡΩΤΗ φορα μου ειπαν να μπω στο site και να διαγραψω ΕΓΩ ο ιδιος τις συσκευες μου και οτι(προσεξτε) παιζει μονο στο tablet apple και να μπαινω καθε μερα να κοιταω αν προστεθηκε κανενα καινουργιο tablet.Παντως για τα δυο κινεζικα που εχω PIPO M9 3G ΚΑΙ MTK7562A ουτε να το σκεπτομαι και ετσι ειδα απο την tv
[TABLE="width: 581"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 581, bgcolor: #103054"][TABLE="width: 581"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Nova GO: Ανανέωση Συσκευών / Renew Devices[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 581"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Η διαδικασία διαγραφής συσκευής ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Μπορείτε να προχωρήσετε στην καταχώρηση νέας.[/TD]
[TD="width: 30"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία Nova GO προορίζεται
αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση με δυνατότητα
ανανέωσης συσκευών μία φορά το μήνα.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Περισσότερες πληροφορίες για τις υποστηριζόμενες συσκευές
στο novago.gr/FAQ[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Σε ποιες συσκευές διατίθεται η υπηρεσία NovaGO;Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε:
  • Laptops με λειτουργικό Windows 7 και άνω.
    Ενδεικτικές minimum απαιτήσεις συστήματος:

[TABLE="class: faqtable"]
    [TR]
    [TD]Item[/TD]
    [TD]Minimum requirements[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]OS[/TD]
    [TD]Windows 7 (32 or 64bit) and above[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]CPU[/TD]
    [TD]Intel: Intel Pentium 4 or better (at least 1.6GHz)
    AMD: AMD Sempron 2800+ or better (at least 1.6GHz)[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]RAM[/TD]
    [TD]1 GB[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]GPU[/TD]
    [TD]Video Card DirectX 9+ compliant (min. 64MB)[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]Resolution[/TD]
    [TD]800x600 dpi[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
  • Tablets (Apple iPad, Android tablets).
    Υποστηριζόμενες συσκευές:

[TR]
    [TD]Item[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]Models[/TD]
    [TD]Apple: iPad 1, 2, 3, 4, Mini & Air
    Android: Samsung GT-P5210-Galaxy tab 3, Google Nexus 7 v1, Google Nexus 7 v2 (2013), κα.
    Πλήρη λίστα υποστηριζόμενων συσκευών στο www.nova.gr/novago[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]OS[/TD]
    [TD]iOS: 5.0 και άνω
    Android: 4.2 (Jelly Bean) και άνω[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]Resolution[/TD]
    [TD]Apple: n/a
    Android: 1024x600 ή 1280x800 pixels και άνω[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="colspan: 2"]Rooted/Jailbroken devices are NOT supported[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
  • Και Smartphones (Apple iPhone/iPod Touch, Android phones).
    Υποστηριζόμενες συσκευές:

[TR]
    [TD]Item[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]Models[/TD]
    [TD]Apple: iPod Touch 4th gen. και άνω, iPhone 3GS, 4, 4S, 5 & 5S
    Android: Samsung GT-I9195 S4-Mini, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 3, LG G2, Sony Xperia S, κα.
    Πλήρη λίστα υποστηριζόμενων συσκευών στο www.nova.gr/novago[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]OS[/TD]
    [TD]iOS: 5.0 και άνω
    Android: 4.2 (Jelly Bean) και άνω[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]Resolution[/TD]
    [TD]Apple: n/a
    Android: 800x480 ή 854x480 ή 1280x720 pixels και άνω[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="colspan: 2"]Rooted/Jailbroken devices are NOT supported[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]

Last edited:
Aν καταλαβαινω καλα αυτο εδω θα εκανε δουλεια www.e-shop.gr/product?id=PER.616840

Για την ώρα δεν ξέρω να κάνει. Αλλά σύντομα όταν από Cyanogen δούμε το mirroring μέσω chromecast της οθόνης του Android θα είναι εφικτό (με τι απόδοση κλπ κλπ άγνωστο φυσικά)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για την ώρα δεν ξέρω να κάνει. Αλλά σύντομα όταν από Cyanogen δούμε το mirroring μέσω chromecast της οθόνης του Android θα είναι εφικτό (με τι απόδοση κλπ κλπ άγνωστο φυσικά)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βεβαια εδω δεν ξερω τι γινεται με το οτι οι συσκευες που εχουν cyanogen ειναι root ετσι και αλλιως. Οσο για την εικονα αν διαβασεις τα σχολια λενε τα καλυτερα.
Στο τελος η ολη ιστορια βλεπω να εξελισεται με το πλασαρισμα της υπηρεσιας σε συγκεκριμενο ταμπλετ που θα το δινει μονο η νοβα (να βγαλουν και καμια επιπλεον δραχμη τα παιδια)

δηλαδη κανεις share την εικονα απο το laptop στην συσκευη και βλεπεις μεσο broswer

Αν μπειτε στον κοπο κ δειτε σχετικα με το chromecast κ ποιες ειναι οι λειτουργιες του θα δειτε πως αναπαραγει στην οθονη σας αυτο που κανετε στον chrome browser του κινητου-λαπτοπ-ταμπλετ σας. Οποτε λογικα αφου για να δειτε novago πρεπει να μπειτε απο browser chrome κ να πατησετε την επιλογη που θα βγαλει για την αναπαραγωγη. Τωρα μαλλον μενει η αγορα του. Η απο Ελλαδα η απ εξω. Μονο Αμερικη εχει διαφορα στην τιμη αλλιως Ελλαδα μετα!!
Μακαρι να δουλεψει γιατι ηδη κανει παπαδες σαν συσκευη...

Πριν την αγορα, κοιταξτε ομως τι αναλυση μπορει να κανει mirror και τι frame rate. Στο video φαινεται ενα lag και γενικα οταν κανεις capture screen, η ποιοτητα αλλοιωνεται αρκετα.

Παιδες καλησπερα, πριν κατι μερες ειχα το γνωστο θεμα οπου η 4net απεκλεισε τα desktop pc απο την θεαση του novago και μεσω ενος μελους εδω κατεβασαμε μια παλαιοτερη εκδοση του plugin και επαιζε κανονικα. Απο σημερα ομως μου ζηταει ξανα εγκατασταση plugin.. λογικα σταματησε και σε αλλους να παιζει αυτη η "μοντα"??

Πριν την αγορα, κοιταξτε ομως τι αναλυση μπορει να κανει mirror και τι frame rate. Στο video φαινεται ενα lag και γενικα οταν κανεις capture screen, η ποιοτητα αλλοιωνεται αρκετα.

Kαλα κ η ποιοτητα που μας το δινει η νοβα δεν το λες κ hd!!:smash:
Απλα μηπως ανακαλυπταμε ενα τροπο να δουμε κ στην μεγαλη οθονη...

Δεν αναφερομαι σε υψηλη ευκρινεια, αλλα οποιος εχει δοκιμασει να κανει capture screen και stream σε παραθυρο μεγαλυτερο απο 384x288 θα εχει δει πως το frame rate δεν ειναι πανω απο 15fps και πως στον επεξεργαστη τηγανιζεις αυγο.

Παιδες καλησπερα, πριν κατι μερες ειχα το γνωστο θεμα οπου η 4net απεκλεισε τα desktop pc απο την θεαση του novago και μεσω ενος μελους εδω κατεβασαμε μια παλαιοτερη εκδοση του plugin και επαιζε κανονικα. Απο σημερα ομως μου ζηταει ξανα εγκατασταση plugin.. λογικα σταματησε και σε αλλους να παιζει αυτη η "μοντα"??
Για την ωρα ειναι ενταξει. Αν δεν βρισκεις λυση περνα το καινουριο και μετα ξανα το παλιο

Μετα απο ενα μήνα, έκανα ξανα αίτηση για novago. Αυτη τη φορά, άμεσα ήρθε το email και επιβεβαίωσα και τα στοιχεία μου. Έγραφε οτι "πολύ σύντομα θα λάβετε SMS με τους κωδικούς"
Τι σημαίνει το πολυ σύντομα.;;

Παιδιά καλησπέρα! Γιατί όταν πατάω να δω μία ταινία ή σειρά μου ζητάει πάλι το pin, ενώ στο live όχι? Χρεώνει κάτι στο On Demand?

(Nova Full Pack / iPad Air)

όχι φίλε μου δεν χρεώνει τίποτα και το On Demand γενικά δεν χρεώνει τίποτα.

Last edited by a moderator:
Τελικα δοκιμασε κανεις το chromecast?? Το επιτρεπει??
Φουλ για eshop μετα!!

99% κάνει, δεν το έχω δει με τα μάτια μου αλλά άνθρωπος που το δοκίμασε μου το ανέφερε

Και γιατι να επιλεξουμε το chromecast και οχι ενα android 4.2 usb ?

Status
Not open for further replies.