NovaGO

Status
Not open for further replies.
Να ρωτησω κατι,σημερα που θα πηγαιναν σε μια συσκευη ανα χρηστη και θεωρητικα μηδενιστηκαν οι συσκευες,παρατηρησε κανεις αν του ζητησε το συστημα να κανει login ενω ειχε τσεκαρισμανο να γινεται το login αυτοματα;

Εγώ συνδέθηκα μια χαρά πριν από λίγο. Βέβαια είχα μόνο μια συσκευή δηλωμένη.

ουτε σε μενα ζητησε login
λογικα θα πρεπει να ζητησει για να διαλεξεις συσκευη
Μηπως δεν εχει γινει ακομη το reaset?

καποιος που εχει 2 συσκευες να μας πει αν ακομη δουλευουν και οι 2

Last edited by a moderator:
Ή διατηρεί αυτόματα την πρώτη που θα μπει
Και εμένα δεν μου ζήτησε, αλλά και εγώ έχω δηλώσει μια

Εγώ δοκίμασα πριν λίγο και στις δύο συσκευές και δουλεύουν κανονικά.

Εκανα reset σε μια συσκευη που το ειχα εγκαταστησει γιατι θελω να το βαλω σε ενα αλλο.

Κατεβασα την εφαρμογη στο νεο ταμπλετ , βαζω τον κωδικο που ειχα αλλα μου λεει λαθος κωδικος.

Πρεπει να ξανακανω εγγραφη στο νεο ταμπλετ ;

αρα δεν εχει γινει ακομη το reaset ή ............................... το μετανιωσαν μαλλον!!!!!!!!:music-smiley-006:

Agelakos, διάβασες το πρώτο μήνυμα του θέματος;

"Διευκρίνιση: Η υπηρεσία αφορά σε θέαση σε laptop, tablet, smartphone. Δε μας ενδιαφέρουν μηνύματα για το πώς θα βλέπουμε σε τηλεόραση και καθετί σχετικό.

Nova GO - FAQ

Ερώτηση 20. Μπορώ να παρακολουθήσω περιεχόμενο από το Nova GO στην τηλεόρασή μου;

Η υπηρεσία διατίθεται μόνο μέσω φορητών συσκευών laptop, tablets και smartphones. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υπηρεσίας μέσω τρίτων συσκευών, τηλεοράσεων, εξωτερικών monitor κλπ. Σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική θέαση.
"

Μη λέμε συνέχεια τα ίδια...

Last edited:
Προσωπικά μόνο στο λάπτοπ έχω novago.
Δεν το πούλησα, παρά τις προτάσεις.
Θέλω να πω πως η μεγάλη πλειοψηφία των μελών του φόρουμ είναι ώριμοι και συνειδητοποιημένοι.
Αλλά τολμώ να ζητήσω από τους διαχειριστές να μη δείχνουν τόσο υπερβάλλοντα ζήλο στο θέμα της θέασης σε TV, δεν απαγορεύεται ούτε αναφέρεται ως αθέμιτη από την εταιρεία, απλά δεν υποστηρίζεται. Στο κάτω κάτω, βοήθεια στο περαιτέρω κλείδωμα προσφέρουν οι δημόσιες παρατηρήσεις. Με το συμπάθειο.

Οι συνεχείς αναφορές στη θέαση σε TV ήδη βοήθησαν στο να μειωθούν οι υποστηριζόμενες συσκευές σε μία...

Δουλευει με Miracast η Chromecast????
Ανεξάρτητα από τους κανόνες που διέπουν το συγκεκριμένο topic γι' αυτό το "λεπτό" ζήτημα, τους οποίους πρέπει όλοι να σεβόμαστε, για να μην αιωρούνται διάφορα και να λήξει οριστικά το θέμα, η ερώτησή σου έχει ήδη απαντηθεί εδώ και μέρες και η απάντηση είναι αρνητική! Δεν το γράφω γιατί το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά το έχουν γράψει ήδη κάποιοι άλλοι φίλοι του forum στα posts #2363 και #2376 και ίσως και αλλού, αλλά δεν το έψαξα διεξοδικά. Με μια γρήγορη αναζήτηση θα σου είχε ηδη λυθεί η απορία.

Σεραφείμ, το προσέθεσα, μόνο και μόνο επειδή έτσι κι αλλιώς είναι αρνητική η απάντηση, ώστε να μην υπάρχουν συνέχεια οι ίδιες ερωτήσεις, ανεξάρτητα από το αν επιτρέπονται ή όχι. Αν θεωρείς ότι δεν προσφέρει κάτι παραπάνω το post μου ή ότι παραβαίνει τους κανόνες του topic, διέγραψέ το.

Απάντηση: Re: NovaGO

Και σε φιλο μου ακομα δουλευουν κανονικα και οι 2 συσκευες, εγω δεν το εχω δοκιμασει.

Στο προηγουμενο κινητο μου δεν επαιζε
Πηρα νεο και παιζει σουπερ
Δοκιμαζω ομως μεσω της συνδεσης wind και λεει οτι παιζει μονo με wifi
Πανε καλα οι ανθρωποι ?
Αμα ειναι να πρεπει να εχω και wifi πως θα δω σε ενα απομακρυσμενο μερος ?
Αν ειναι να παω σε καφετερια που εχει wifi, βλεπω τον αγωνα στην τηλεοραση που θα εχει

Να κουβαλας μαζι σου δορυφορικο πιατο για να εχεις δορυφορικο internert!
Nova for ever!!

Το ζουμε και αυτο. Τρελος καημος για υπερασπιση της νοβα απο "καταναλωτες".
Τι να πεις κριση εχουμε

Status
Not open for further replies.