NovaGO

Status
Not open for further replies.
κυριε καρακωστα ναι ειμαστε! ειμαστε πελατες μιας εταιριας απο τοτε που λεγοταν filmnet . μιας εταιριας που τιμολογει μπακαλιστικα το προιον της (τι μου δινεις τι σου περνω). που ειναι υπερκοστολογημενο(για αυτο κ στη κυπρο το πουλα φτηνοτερα) που εχει μια εφαρμογη με 6-7 καναλια(του sky εχει γυρω στα πενηντα) που απο 2 συσκευες τις κάνει 1(σε λιγο καμμια) κ αλλα πολλα. θα μου πεις κοφτη αλλα αν εχεις ηλικιωμενο άνθρωπο στο σπιτι δεν ειναι κ τοσο εύκολο (πολλοι θα με καταλαβουν). ναι κυριε καρακωστα ειμαστε.... Μ..... κες!!!!

Απάντηση: Re: NovaGO

κυριε καρακωστα ναι ειμαστε! ειμαστε πελατες μιας εταιριας απο τοτε που λεγοταν filmnet . μιας εταιριας που τιμολογει μπακαλιστικα το προιον της (τι μου δινεις τι σου περνω). που ειναι υπερκοστολογημενο(για αυτο κ στη κυπρο το πουλα φτηνοτερα) που εχει μια εφαρμογη με 6-7 καναλια(του sky εχει γυρω στα πενηντα) που απο 2 συσκευες τις κάνει 1(σε λιγο καμμια) κ αλλα πολλα. θα μου πεις κοφτη αλλα αν εχεις ηλικιωμενο άνθρωπο στο σπιτι δεν ειναι κ τοσο εύκολο (πολλοι θα με καταλαβουν). ναι κυριε καρακωστα ειμαστε.... Μ..... κες!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

α και μη ξεχασω!το official support δεν κανει χαρη που απαντα αλλιως θα ηταν ενα απλο thread κ η εξυπηρετηση πελατων οταν της αναφερεται πρόβλημα (μερικης)? ασυμβατοτητας να αρνειται να διαγραψει τη συσκευη κ να βαλει την προηγουμενη κ να λεει περιμενετε τελος του μηνος! αυτα μονο στην Ελλάδα κ μονο στη nova!

Τελικά , πες τε μου .
Απ' την ημέρα που τέλειωσε το CL , μέχρι που θα αρχίσει το εγχώριο κλωτσοσκούφι ( γιά όποιον το αντέχει ) , τι μας προσφέρει η Nova και κατ' επ'εκταση το NovaGo .
Οπου να'ναι τελειώνει η περίοδος δέσμευσης , οπότε ......................... άντε και σε άλλα ...............

Τοσο μένος που εχετε κάποιοι εδω μεσα, απορω γιατι παραμένετε σε αυτη την εταιρια, υπάρχουν εναλλακτικές. Καμια εταιρια δεν ειναι τελεια και κανεις δεν ειναι τοσο σαδιστης για να ταλαιπωρειται τοσο απο την παραμονη του.

δηλαδή η αυτα που εγραψα λιγο πριν δειχνουν μένος κ εμπάθεια? καλυτερες υπηρεσίες για τα χρηματα που δινουμε θελω.οπως κ πολλοι αλλοι.329 σελιδες μονο οδηγιες εγκαταστσσης θελετε?

Ναι, ο τροπος που μιλας δειχνει μενος. Ωστοσο στην ερωτηση σου, ναι αυτο το νημα παρεχει τετοιου ειδους πληροφοριες. Τα παραπονα/προβλήματά σου μπορεις να τα αναφερεις εδω.

Παιδιά καλησπέρα,

επειδή 329 σελίδες είναι πολλές έχω 2 ερωτήσεις μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος:

1. Το NOVA Go παίζει σε laptop με Windows XP και core2duo ή να το βάλω σε ένα LG G-Pad 8,3 γιατί αυτά έχω αλλά κανένα από τα δύο δεν δείχνει να τα υποστηρίζει
2. (Και μια άσχετη με το Thread) Μπορώ να πάρω καλώδιο από το RF OUT του 831 HD και να το βάλω σε ένα ψηφιακό αποκωδικοποιητή που έχω μπας και μπορεσω να γράψω κανένα ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και συγνώμη για την άσχετη ερώτηση

Στέφανος

Έβαλε 3 κανάλια μια χαρά.

Last edited by a moderator:
Ναι καλά πάμε. Σιγά σιγά βάζουν νέα κανάλια. Πολύ καλό. Κάνα novacinema να βάλουν και είμαστε κομπλε.

@zstefanos

1. Στα xp δε θα σου παιξει, οποτε καλυτερα στο LG, βλεπω πως εχει 4.2.2 οποτε εχεις περισσοτερες πιθανοτητες εκει.
2. Οχι δε μπορεις. Απο το RF-out θα παρεις αναλογικο σημα το οποιο δε μπορει να "δει" ενας ψηφιακος δεκτης.

Re: Απάντηση: NovaGO

Γιατί να βάλουν nc??
Εχουν το on demand
Γιατί στο on demand έχουν καποιες ταινίες. Τα nc δείχνουν όλη την ημερα περισσότερες ταινιες . Γενικά καλό είναι να βάλουν όσα κανάλια περισσότερα μπορούν. Ας αφήσουν τα nc για το τέλος. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Η αλήθεια είναι οτι θα προτιμούσα και τα νεριτ τώρα με το μουντιάλ. Απο το tablet αυτό το nerit live δεν παει καλα.

Re: Απάντηση: NovaGO

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί... Η τελευταία έκδοση του nova go για android δεν υποστηρίζει πια root, και βγάζει μήνυμα "υπηρεσία μη διαθέσιμη"
Ψάχνω το προγούμενο .apk πριν τις τελευταίες 2 ενημερώσεις, όλο και κάποιος θα το έχει κρατήσει.

Status
Not open for further replies.