NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί... Η τελευταία έκδοση του nova go για android δεν υποστηρίζει πια root, και βγάζει μήνυμα "υπηρεσία μη διαθέσιμη"
Ψάχνω το προγούμενο .apk πριν τις τελευταίες 2 ενημερώσεις, όλο και κάποιος θα το έχει κρατήσει.
βαλε το hide my root, το κρυβει και παιζει μια χαρα

βαλτε το παλιο apk ρε παιδια πριν το update και θα σας παιξει..

καλησπερα

να το βαλουμε ρε μεγαλε αλλα που να το βρουμε?

εγω εχω ενα mk908 tv box και μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευε κανονικα αλλα τωρα μου βγαζη service is unavailable
δεν εχω κρατησει καποιο backup απο το παλιο. εχεις κατι υποψιν σου?

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, προχοχή να μην γίνονται αυτόματα τα updates.

Καλησπέρα παιδιά.
Ξέρει κανείς αν παίζει η υπηρεσία στο LG G-Pad 8,3;

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Ευχαριστώ πολύ φίλε.
Είναι μια πολύ καλή επιλογή το LG G-Pad 8,3.
Δεν το έγραφε στα προτεινόμενα το site της nova και είχα αμφιβολίες.

Ευχαριστώ πολύ φίλε.
Είναι μια πολύ καλή επιλογή το LG G-Pad 8,3.
Δεν το έγραφε στα προτεινόμενα το site της nova και είχα αμφιβολίες.
το εχω και το ξερω απο πρωτο χερι.
παιζει σουπερ.

ας ελπισουμε να παιζει συνεχεια
σε ευχαρισρω πολυ. μηπως ξερεις που πηγαινω και σταματαω τις αυτοματες ενημερωσεις?

Last edited by a moderator:
Long story made short.
Στην πρώτη προσπάθεια να συνδεθώ στο nova go προσπάθησα σε rooted τηλέφωνο. Δεν δούλεψε. Στη δεύτερη προσπάθησα σε σταθερό pc και επίσης δεν δούλεψε αλλά κλείδωσε στη συσκευή!!! Παίρνοντας τηλέφωνο στο helpdesk μου είπαν πως δεν υπάρχει τρόπος να κάνουν reset και πρέπει να περιμένω τις υπόλοιπες 28 μέρες που απομένουν για να κάνω reset από το σύστημα!
Εν ολίγοις, από μια υπηρεσία για την οποία πληρώνω μου αφαιρούν το δικαίωμα χρήσης για 1 μήνα λόγω ότι ήμουν "κακός/αφελής/ανενημέρωτος χρήστης!
Άσε που με παίδεψαν με το pin που δεν δούλευε και ήθελε απλώς κενό pin...

Είναι γνωστό ότι δεν δουλεύει σε rooted & Desktop, είναι συσκευές που δεν υποστηρίζουν.
Από την μία είναι μια υπηρεσία που δεν πληρώνεις, αλλά είναι δωρεάν προσφορά στους συνδρομητές και από την άλλη πηγές να την λειτουργήσεις σε μη υποστηριζόμενες συσκευές.
Στο θέμα με το PIN είχες κάθε δίκιο και φαντάζομαι δεν σου αρνήθηκαν το support, στην άλλη περίπτωση πρέπει δυστυχώς να περιμένεις τον μήνα.

Στην μεν περίπτωση, είναι μια δωρεάν υπηρεσία που προσφέρουν στους συνδρομητές σε συγκεκριμένες συσκευές , στην άλλη περίπτωση με το PIN φαντάζομαι ότι δεν σου αρνήθηκαν το support. Δυστυχώς, πρέπει να περιμένεις την πάροδο του μήνα.

Re: Απάντηση: NovaGO

Είναι γνωστό ότι δεν δουλεύει σε rooted & Desktop, είναι συσκευές που δεν υποστηρίζουν.
Από την μία είναι μια υπηρεσία που δεν πληρώνεις, αλλά είναι δωρεάν προσφορά στους συνδρομητές και από την άλλη πηγές να την λειτουργήσεις σε μη υποστηριζόμενες συσκευές.
Στο θέμα με το PIN είχες κάθε δίκιο και φαντάζομαι δεν σου αρνήθηκαν το support, στην άλλη περίπτωση πρέπει δυστυχώς να περιμένεις τον μήνα.

Δέχομαι το λάθος μου, αλλά ποιος διαβάζει ΟΛΟ το manual πριν ανοίξει μια συσκευή; Κάντε login έλεγε στο app ή στο portal. Με το pin δεν ασχολήθηκα ούτε εγώ, ούτε αυτοί.

Status
Not open for further replies.