NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Όχι, όχι, κανένα πρόβλημα. Απλώς λέω τον πόνο μου κι εγώ μήπως ωφεληθεί κάποιος στο μέλλον.

Ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αποδώσει τον τόνο και τα συναισθήματα.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα σας.Συγχαρητήρια για το forum και καλώς σας βρήκα!θα ήθελα κάποιος φίλος,αν γνώριζε να μου λύσει μια απορία.Πολύ πρόσφατα αγόρασα ένα anrdoid cs918 4.2.2 για χρήση
nova go και xbmc.Ενώ μέχρι προ 4 ημερών έπαιζε κανονικά(με hise root) μετά το τελευταίο update όχι.Έχω διαβάσει όλο το νήμα και κατάλαβα πως το update δεν έπρεπε να το δεχτώ.
Έχετε να προτείνετε κάτι καθώς δεν έχω πάρει back up από την συσκευή μου,ώστε να επαναλειτουργήσει.Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!

Re: Απάντηση: NovaGO

Όντως!Καλύτερα προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν!

Παιδιά καλησπέρα και πάλι..
Ψάχνοντας το ποια συσκευή να πάρω για να βλέπω novago, είδα το εξής περίεργο. Στο site της Nova έχει στην κατηγορία των προτεινόμενων κινητών το Samsung Galaxy S3. Το εν λόγω κινητό έχει λειτουργικό 4.0
Κάτω στις σημειώσεις λέει ότι η υπηρεσία παίζει μόνο σε συσκευές από την 4.2 έκδοση και πάνω.
Τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να παίζει και σε συσκευές με μικρότερη της 4.2 έκδοσης ή το εν λόγω κινητό αποτελεί εξαίρεση;

Όχι δεν θα παίξει, βάζεις την Official 4.2, άλλωστε δεν ξέρω κανέναν που έχει μείνει στην ICS.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με laptop που καλύπτουν τις ανάγκες σε hardware, αλλά έχουν XP, άρα θέλουν αναβάθμιση

Καλημέρα, θα πρέπει να δεις πρώτα αν το λειτουργικό της συσκευής συμφωνεί με την υπηρεσία. Μπορείς για θέματα συμβατότητας να επικοινωνείς κατευθείαν με το κομμάτι του nova suppport που βρίσκεται στο forum ή στο fb https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799

το s3 εχει παρει επισημη αναβαθμιση σε 4.3 οποτε και βεβαια παιζει

έβλεπα novago με κωδικούς από ένα φίλο, σε μια φάση έχασα τους κωδικούς πήρα στη nova και μου έδωσαν άλλους. την πρώτη μέρα μπηκε, μετά μου έβγαζε συνεχεια ο κωδικός είναι λάθος, τέλος πάντων το παράτησα, τώρα έκανα σύνδεση nova δικια μου και θέλω να ξαναβάλω το nova go θα έχω κάποιο πρόβλημα επειδή θα είναι στην ίδια σύσκευη

Όχι κανένα. Μπορούν πάνω από ένας χρήστης να μπουν σε μια συσκευή, το ανάποδο δεν γίνεται πλέον.

Status
Not open for further replies.