NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Αν κάποιος έχει το προηγούμενο apk για TABLET παρακαλώ να μου στείλει ένα pm. Αυτό για κινητό το έχω.

Φίλε μου για ταβλετ ή κινητό την ίδια δουλεία κανουν(θεωρώ)

Last edited by a moderator:
Καλησπερα.Ενω εχω εγκατεστημενο το web tv plugin στο pc μου,μου ζηταει εκ νεου εγκατασταση.Το ξηλωνω,το ξαναπερναω αλλα και παλι τα ιδια.Καμια ιδεα;

Κάνε απεγκατάσταση το παλιού και κάνε επανεκκίνηση του laptop.Στη συνέχεια κάνε εγκατάσταση του νέου και είσαι έτοιμος.
Εναλλακτικά,όταν σου ζητάει εγκατάσταση του plug-in,μπορείς να την κάνεις χωρίς αυτό που σου είπα προηγούμενα,αλλά θα πρέπει να στην εγκατάσταση να επιλέξεις repair.Θα σου παίξει και με αυτόν τον τρόπο.Διαλέγεις και παίρνεις.It's up to you.

Καμιά εξέλιξη στο θέμα της μίας συσκευής θα έχουμε; Είναι ανοησία αυτό το πράγμα. Ας βάλουν περιορισμό μίας online συσκευής, αλλά να μπορείς να κάνεις register το λιγότερο 2 (για να μη πω 3).

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση?έχω το galaxy s3 και πάνω του θα δηλωθεί το onthego.θα μπορώ μέσω μιας επιλογής που έχει screen mirroring να περνάω ασύρματα οτι βλέπω στο κινητό στη τηλεόραση samsung που έχω?

Απάντηση: Re: NovaGO

λεβεντες στο tablet asus T100 δουλευει ? το δοκιμασε κανεις?

windows 8.1 συσκευή είναι, γιατί να μην δουλεύει ?

Απάντηση: Re: NovaGO

ναι φιλε, ξερω και γω? διαβαζω πολλα εδω μεσα και λεω μηπως εχει και αυτο θεμα

Κανονικό laptop είναι άλλο αν γίνεται και tablet.

Καμιά εξέλιξη στο θέμα της μίας συσκευής θα έχουμε; Είναι ανοησία αυτό το πράγμα. Ας βάλουν περιορισμό μίας online συσκευής, αλλά να μπορείς να κάνεις register το λιγότερο 2 (για να μη πω 3).

Συμφωνώ απολύτως.Δυστυχώς δε φαίνεται να τους ενδιαφέρει να δουλεύει όπως στα ξένα πακέτα.Μακάρι να διαψευστώ,αλλά θα το αφήσουν έτσι κουτσουρεμένο.

@ekigonzales, φίλε, δες το inbox σου...
Έχεις μπερδέψει κάτι. Τα Android δεν θέλουν plugin και δεν ανοίγεις την εφαρμογή από το Web interface.
Χρειάζεσαι την apk εφαρμογή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

@vlaxos:Πιστεύω να έχει γίνει κατανοητό, ότι το λίνκ παρέπεμψε δημόσια σε ιδιωτικό dropbox, και τίποτα περισσότερο. Να δεχτώ ότι έγινε από λάθος και σεβαστή η συγνώμη. Η επιθέσεις όμως κατά τα γραπτά μας, οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα. Το μέλος nvianitakis κάνει μεγάλο αγώνα για το NovaGO βοηθάει όλους μας, χωρίς κανένα όφελος, και είναι κρίμα να τύχει τέτοιας συμπεριφοράς. Πάμε παρακάτω και παρακαλώ να κλείσουμε εδώ.

Status
Not open for further replies.