NovaGO

Status
Not open for further replies.
δεκτο.και ληγει εδω απο μεριας σου..ποτε δεν αμφεβαλλα για τις προθεσεις και την βοηθεια που προσφερει ο nvianitakis..απλα κι αυτος δεν επρεπε να αντιδρασει ετσι..λογικο μετα να αντιδρασω κι εγω..οποτε παμε παρακατω οπως λες κι εσυ και συγνωμη ξανα στον φιλο nvianitaki και να ξερει πως οτι εκανα δεν το εκανα γι αυτο τον λογο που ανεφερε..

συγνωμη παιδια αλλα θα ηθελα να μου στειλετε το παλιο apk. για android μπας κ καταφερω να συνδεσω hdmi γιατι δε το βρισκω πουθενα .ευχαριστω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

smartphone ξεχασα να πω..

Καλησπερα.Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω novago στην τηλεοραση με ipad mini retina?

Πρέπει να 'χει γραφτεί περίπου 650 φορές ότι δε γίνεται.Αν αφιερώσεις λίγα λεπτά θα βρεις εύκολα την απάντηση.

Σε ποια απο τις 337 σελιδες?Ευχαριστω για την απαντηση

Απάντηση: Re: NovaGO

συγνωμη παιδια αλλα θα ηθελα να μου στειλετε το παλιο apk. για android μπας κ καταφερω να συνδεσω hdmi γιατι δε το βρισκω πουθενα .ευχαριστω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

smartphone ξεχασα να πω..

Δεν θα το βρεις.. καλώς ήρθες.

Καλησπερα.Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω novago στην τηλεοραση με ipad mini retina?

Όχι δεν υπάρχει..

Και θα ρωτήσω, επειδή τώρα και με ενδιαφέρει και εμένα το NovaGo, σε πόσες διαφορετικές συσκευές μπορώ να βλέπω?
Ξέρω πως κάποιοι θα μου πείτε να διαβάσω μερικές σελίδες πιο πριν αλλά κάποιοι θα θέλουν να απαντήσουν !!! :)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Μην του απαντήσετε, δεν είναι καλό παιδί !!! :BDGBGDB55:

θελω και εγω να μαθω, ας μας πει καποιος

Παιδια μονο σε μια μπορειτε να βλεπετε το Novago. Αν θελησετε να αλλαξετε συσκευη δλδ αντι για το laptop να το βλεπετε στο κινητο σας τοτε μπορειτε μια φορα το μηνα να κανετε την αλλαγη.

Μην του απαντήσετε, δεν είναι καλό παιδί !!! :BDGBGDB55:
Καλα, αυτο το ξερουν... Θαα σου απαντουσα αλλά... Αλλά εχε χαρη που ειμαι σφουγγαρι...!!! :ADFADF1:

Παιδια μονο σε μια μπορειτε να βλεπετε το Novago. Αν θελησετε να αλλαξετε συσκευη δλδ αντι για το laptop να το βλεπετε στο κινητο σας τοτε μπορειτε μια φορα το μηνα να κανετε την αλλαγη.

Ευχαριστω φιλε :worshippy:

Φημες λενε οτι απο 3 Αυγουστου σταματα το δωρεαν novago. Αν ισχυει ειναι τουλάχιστον τραγικό και...αστείο

Φημες λενε οτι απο 3 Αυγουστου σταματα το δωρεαν novago. Αν ισχυει ειναι τουλάχιστον τραγικό και...αστείο

Όταν λες φήμες,τι εννοείς?Από που τις άκουσες?Γράφτηκε κάπου?Θα σου πρότεινα να μη δίνεις γενικά καμία σημασία στις φήμες.

Το ειδα στο adslgr.com

Πηγαινε στο forthnet topic και δες το.Δεν ξερω αν ισχυει

Μα για αυτό σου είπα να μη δίνεις σημασία στις φήμες.Μου αρέσει που ξέρουν και ποια ημερομηνία θα έρθει και mail ενημέρωσης.

Φίλε δεν υπάρχει περίπτωση αυτό που λές ούτε μία στο εκατομύριο. Και επίσεις σύντομα νέο κανάλι θα μπεί δεν ξέρω πότε αλλά γενικά μετά το καλοκαίρι θα μπούν νέα κανάλια

Last edited by a moderator:
Δεν ισχύει αυτό. Είναι αστειότητες.
Μπες στο φόρουμ και τρολαρε... 😁
file den iparxei periptosei afto pou les oute mia sto ekatomirio. a kai episis sintoma neo kanali ua mpei den xero pote alla genika meta to kalokairi ua mpoun nea kanalia
Φιλε μου γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι κανονισμός του forum.

Status
Not open for further replies.