NovaGO

Status
Not open for further replies.
Μπορούν να σε βάζουν να ακουμπάς την οθόνη σε ανύποπτο χρονικό διάστημα και αν δεν το κάνεις να πιξελιάζει η οθόνη :)

καμια προσθηκα καναλιων θα έχουμε στο Live tv του novago τώρα τον αύγουστο.

Δεν θα έχουμε τίποτα.
Ας προχωρήσουν και να δώσουν την υποστήριξη για OS και η προσθήκη καναλιών ας έρθει αργότερα. Άλλωστε υπάρχει αρκετό περιεχόμενο προς το παρόν.
Στο πηγάδι ****** εμείς δηλαδή;

Συμφωνώ.Το περιεχόμενο είναι υπεραρκετό.Άλλα είναι τα προβλήματα.Μεγαλύτερο από όλα η μη δυνατότητα επιπλέον της μίας συσκευής και βέβαια η μη υποστήριξη για OS.Και αν για OS αργά ή γρήγορα θα υπάρξει υποστήριξη,για τον αριθμό των συσκευών είμαι εντελώς απαισιόδοξος.Δεν πιστεύω ότι θα αυξήσουν ποτέ τις διαθέσιμες συσκευές.Μακάρι να διαψευσθώ.

Παιδιά, έχουμε κανένα νέο για το apk για tablet?

By the way, έχω 4.2.2 χωρίς root και βγάζει service unavailable

Last edited:
Παντως εγω την ομαδα μου δεν μπορω να την δω οταν παιζει στο ns4 ή ns7. Αλλα ξεχασα οτι προεχουν οι μεγαλες ομαδες γιαυτο εμας μας εχει εσμενους η νοβα.
Και οπως φαινεται ουτε 2η συσκευη βλεπω να βαζουν εστω και να μην παιζουν ταυτοχρονα.

Re: Απάντηση: NovaGO

Παιδια σε tablet με android 4.0.4(lenovo της vodafone) υπαρχει περιπτωση να παιξει?Υπαρχει τιποτα κανενα παλιοτερο apk ή παιζει μονο απο 4.4.2 και πανω?

Έχει απαντηθεί άπειρες φορές ότι παίζει σε 4.2 και πάνω.Αλλά τι πιο απλό να το δεις και από την επίσημη σελίδα της Forthnet?Εκεί αναφέρεται ξεκάθαρα ότι προϋποθέτει συσκευή με 4.2 και πάνω.

Ρωταει αν υπαρχει περιπτωση να μπορεσει με καποιο τροπο να παιξει ρε φιλε γιατι πιθανως δεν εχει και δεν μπορει να αγορασει καινουριο tablet που να παιζει 4.2 . Δεν υπαρχει λογος να του παρουμε το κεφαλι δα. Αυτο δεν ειναι το νοημα του τεχνολογικου φορουμ αλλωστε? Να γινονται ερωτησεις και να δινονται απαντησεις για το πως να κανεις κατι!

Σαφως και ειναι το νοημα ενος φορουμ αυτο. Αλλα να ριχνουμε και ενα διαβασματακι επισης ειναι το νοημα.

Re: Απάντηση: NovaGO

Παιδια σε tablet με android 4.0.4(lenovo της vodafone) υπαρχει περιπτωση να παιξει?Υπαρχει τιποτα κανενα παλιοτερο apk ή παιζει μονο απο 4.4.2 και πανω?

εδώ μπορείς να δεις και για συσκευή nova go και για τις εκδόσεις http://www.forthnet.gr/NovaGoElGr.aspx?a_id=7147

Φιλε aenaos15 απο τα λογια του και μονο καταλαβαινεις οτι εχει διαβασει οτι παιζει σε 4.2 και πανω αλλα ρωταει μηπως και υπαρχει τροπος να παιξει με παλιοτερο apk ισως ή καποιος αλλος τροπος για να το κανει να παιξει σε παλιοτερο android. Δε μου φαινεται και τοσο παραλογη απορια για ενα τεχονολογικο φορουμ.

Φιλε geoav75 , αφου εχει διαβασει οπως λες οτι παιζει σε 4.2 και πανω θα εχει διαβασει επισης οτι υπαρχει παλιοτερο apk και γενικοτερα οτι υπαρχει κι αλλος τροπος να παιξει. Κατα συνεπεια για μενα που ανοιγω να διαβασω καποια ενδεχομενως νεα εξελιξη στο θεμα του novago ειναι παραλογο να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια.
Φιλικα

Φιλε μου εχεις παρατηρησει οτι ειναι 340+ οι σελιδες? τεςπα τραβαμε το θεμα ανευ λογου και αιτιας. Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε .

Μάλλον πρέπει να γράφονται από τους διαχειριστές ως sticky στη πρώτη σελίδα οι αναθεωρημένες εξελίξεις.
Και έπειτα να αρνουμαστε την επανάληψη.
Αν δε γινόταν οι συνεχείς επαναλήψεις, το νήμα θα ήταν 50 σελίδες και όχι 340...

Απάντηση: Re: NovaGO

Δεν πιστεύω ότι θα αυξήσουν ποτέ τις διαθέσιμες συσκευές.Μακάρι να διαψευσθώ.
Αν ο ΟΤΕ TV δώσει 2 ή 3 συσκευές, θα το κάνουν....
Ειδάλλως, "σκάσε και κολύμπα", σου λένε, και "φάε πρωτοπορία που θες και 2η συσκευή"...

Εδώ και καιρό λέγεται ότι ο οτε θα δώσει οτε go αλλά δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα και μόνο η nova έχει αυτή την υπηρεσία .Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα ξεκινήσει

Μηπως το αργούνε για να δωσουνε το ίδιο της ΝΟΒΑ. Να κανουνε δευτερο και να παει χαμενο....:BDGBGDB55:

Πάντως σε ερώτηση μου στο support να παίζει το go σε οποιαδήποτε συσκευή με έναν κωδικό ,απαντήσαμε οτι θα προωθηθεί το αίτημα μου. Κατι ειναι και αυτο .

Status
Not open for further replies.