NovaGO

Status
Not open for further replies.
Εχω το πακετο με τα αθλητικα μου ηρθε το μηνυμα για τις ταινιες αλλα παλι μονο τα αθλητικα βλεπω στο κινητο
Εχω το παλιο apk γιατι το καινουριο που ειχα βαλει πριν 2 μηνες δεν επαιζε στο κινητο μου Μηπως φταιει αυτο?

Εχω το πακετο με τα αθλητικα μου ηρθε το μηνυμα για τις ταινιες αλλα παλι μονο τα αθλητικα βλεπω στο κινητο
Εχω το παλιο apk γιατι το καινουριο που ειχα βαλει πριν 2 μηνες δεν επαιζε στο κινητο μου Μηπως φταιει αυτο?
λογικα ναι

Δεν νομίζω, να έχει να κάνει το apk από την στιγμή που δεν σου βγάζει σφάλμα σύνδεσης. Αφού ενώνεται βλέπεις τα δικαιώματα που έχει η σύνδεση σου.

Καλα στη νοβα δεν ξερουν τι τους γινεται
Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι πρεπει να ξαναγραφτω στην υπηρεσια για να βγουν τα σινεμα
Μπαινω να γραφτω και μου λεει δε γινεται γιατι ειστε ηδη γραμμενος
Ξανπαιρνω τηλ μου λενε οτι κανονικα πρεπει να σας τα βγαζει απο κατω τα καναλια σινεμα
Λεω δεν τα βγαζει
Τελικα ανακαλυψα οτι πρεπει να μπεις στο VOD και εκει επιλεγεις καποιες ταινιες να δεις αλλα σου ζηταει παλι το PIN να βαλεις καθε φορα

Γιατί βλέπουμε κ τα cinema; εγώ με φουλ πακ δε τα βλέπω

Re: Απάντηση: NovaGO

Στο live tv μονο το Novalife υπάρχει, όχι cinema. Μήπως εννοεί τις ταινίες on demand? Και εγώ full pack έχω.

Να επαναλάβουμε ακόμα μια φορά στις τόσες χιλιάδες που έχει ήδη αναφερθεί...Στα κανάλια του Live TV ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ NOVACINEMA κανάλια.Μόνο το Nova Life,από κανάλια ταινιών ή σειρών,το οποίο είναι πρόσφατη προσθήκη.Όσοι είναι συνδρομητές του cinema ή του full πακέτου θα παρακολουθούν ταινίες ή σειρές on demand,επιλέγοντας τον τίτλο που θέλουν από μια μεγάλη λίστα.

Καλησπέρα,μπως μπορει και μενα να στειλει καποιος το παλιο αρχειο για τηλ και ταβλετ;
Διάβασε το post 3424. Από εκεί τα κατέβασα εγώ

Σε ASUS ταμπλετ με Windows 8 θα παιξει;

θα πρεπει να βαλεις το plugin για desktop και ελπιζεις να παιξει
Αν το tablet εχει επεξεργαστη intel η amd 90% θα παιξει.Αν ειναι τεχνολογιας arm(qualcomn,nvidia,mediatek,STerricson και καποιες μικροτερες) τοτε ζοριζει λιγο

Status
Not open for further replies.