sakisart
Senior Member
Παιδιά ειμαι σε αναζήτητση tablet.Σκέφτομαι για το Samsung Galaxy Note 10.1 Wifi 2014 Edition P6000 και το Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE αλλά δε ξέρω αν θα παίξει εκεί.Τα έχει κάποιος αυτά τα μοντέλα; Το site λέει για tab 3
Φιλε προχωρα αφοβα. Εχω το samsung galaxy note 10.1 lte 2014 edition p6005 και παιζει μια χαρα , αρκει να ειναι αρουταριστο.Παιδιά ειμαι σε αναζήτητση tablet.Σκέφτομαι για το Samsung Galaxy Note 10.1 Wifi 2014 Edition P6000 και το Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE αλλά δε ξέρω αν θα παίξει εκεί.Τα έχει κάποιος αυτά τα μοντέλα; Το site λέει για tab 3
παρε ipad. λειτουργει απρόσκοπτα από την πρωτη μερα.
Bykrie, οπως θες...μην εχεις ομως την αυταπατη οτι αυτο δεν γινεται μεσω πμ η σε αλλα φορα με περισσοτερη ελευθερια γραπτου λογου...θα μπορούσες να μου λύσεις μια απορία (αν οχι εσυ που εισαι απλος συντονιστης τοτε καποιος admin) που φαντάζομαι ότι έχει η συντριπτικη πλειοψηφία των συμμετεχόντων στο thread αυτό (βάσει του αριθμού των πμ που δέχθηκα)?? Προς τι αυτή η μανία εναντίων μας?? Η υπηρεσία σύμφωνα με την εταιρεια δεν υποστηρίζεται..δεν αναφέρεται πουθενά οτι απαγορευεται...ίσως η εταιρεια δεν είναι τεχνολογικά τόσο ικανή να υποστηρίξει τη λειτουργια αυτή, και βρήκαν λύση καποιοι άλλοι....εσείς ως φόρουμ γιατί το καταδιωκετε με τόσο μανια? Αν τυχόν υπάρχει αλλου ειδους δέσμευση, τοτε πείτε το ξεκάθαρα...δεν είναι κακο...το να "φιμωνετε" όμως και σβηνετε ποστ δημιουργεί εύλογα αλλου ειδους υπόνοιες....
Τέλος έχω να κάνω μια προταση...αφού το thread αυτό περιορίζεται σε γενική συζήτηση περί novago και η συζήτηση για tv-out είναι off-topic, γιατί να μην ανοιξουμε ενα νεο με θέμα αυτό ακριβως??
Ελπίζω σε επικοιδομητικη συζήτηση με το ποστ μου αυτό, και σε λύση των ευλογων πιστευω, αποριων και όχι σε απλό σβήσιμο ποστ όπως έγινε πριν λίγο...
PS. όταν στο πρωτο ποστ κανατε edit και γράψατε "Δε μας ενδιαφέρουν μηνύματα για το πώς θα βλέπουμε σε τηλεόραση και καθετί σχετικό. " θα ήθελα ρωτησω ποιοι είστε αυτοι που δεν ενδιαφέρεστε? Η ομάδα διαχείρησης? Γιατί η πλειοψηφία εδώ μέσα ενδιαφέρεται...ίσως ενα poll να σας πείσει....
και σε μενα το εβγαλε αυτο το μηνυμα. Οταν ηταν στην beta εκδοση δεν τα εκανε αυτα, τωρα μαλλον γιναμε πολλοι και δεν αντεχει.Σημερα στην θεσσαλονικη και ειδικοτερα καλαμαρια μου βγαζει συνεχως οτι εχει προβλημα δικτυου και δεν μπορω να δω την παοκαρα. Αντιμετωπιζει κανεις κατι παρομοιο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.