NovaGO

Status
Not open for further replies.
Προφανώς,νομίζω ότι σαν συνδρομητής ο καθένας έχει τις απαιτήσεις του.

Θα συμφωνήσω μαζί σου,ότι πρέπει να συγκρίνουμε την υπηρεσίες head to head σε ώρες αιχμής πριν βγάλουμε συμπεράσματα όπως λανθασμένα έκανα.

Το ''χωρίς επιπλέον χρέωση'' δεν μπορώ να καταλάβω,δηλαδή μπορεί να πέφτει έτσι το Νοvago;

Και τότε τα hd του ΟΤΕ δικαιολογούνται να έχουν κακή εικόνα αφού είναι free.

Kαι τέλος,μην πιθανολογείς τι κάνει ο άλλος χωρίς να γνωρίζεις.Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό

Δεν βλέπω ειλικρινά το λόγο για αντιπαράθεση. Το novaGo από αυτά που γράφονται απόψε στο νήμα δείχνει να μην μπορεί να αντεπεξέλθει. Από την άλλη δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης παρά μόνο εικασίες.

δείτε το θετικά. δεν ειχε προβλημα στο 2ο που είναι και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον!
το οτι είναι δωρεάν δεν λέει κάτι. και βέβαια αν παρει ο οτε το cl θα είναι καταστροφή απο πολλές απόψεις. απο ποιότητα ως και υο οτι μπορεί να είναι μονοπολιο μετά. τεσπα τέλος καλο ολα καλά!

@fotis 246
δεν με επιασες ακομα...οντως δεν με ενδιαφερει πως και απο που βλεπει ο καθενας.ΞΕΚΑΘΑΡΟ..
νευριαζω ομως,οταν γινεται επιμονα μια ενσταση σε ενα προιον,χωρις βαση.
στην συγκεκριμενη περιπτωση,το novago δεν εχει απεναντι του ενα αλλο παρομοιο,ωστε να γινει σωστη συγκριση.
οταν λοιπον βγαλει την αντιστοιχη εφαρμογη του και ο otetv,θα κατσουμε να κανουμε το vs με ντοκουμεντα.
μεχρι τοτε,προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το novago ειναι ενα πολυ καλο προιον που προσφερεται δωρεαν και με εχει εξηπηρετησει πολλες φορες.
σιγουρα υπαρχουν ακομα καποια θεματα,αλλα πιστευω οτι στην πορεια θα λυθουν.

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.

Παραδέχομαι ότι ήταν λάθος το μήνυμα που έγραψα πάνω στα νεύρα μου.

Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι και προφανώς το NovaGo σήμερα δεν μας κάλυψε.

Το ότι είναι free δεν σημαίνει κάτι,και ο ΟΤΕ έχει πρόβλημα με την ποιότητα στα HD που δεν θα το δικαιολογήσουμε επειδή δεν τα χρεώνει.

Η μόνη μου ένσταση,είναι η τελευταία πρόταση του 1ου μηνύματος σου.

καμια κακη προθεση απο μερους μου..
επιμενω ομως οτι τετοιες βραδιες,ειναι δυσκολες για αυτες τις υπηρεσιες και πολυ φοβαμαι,οτι οσο και να βελτιωθει στο συνολο της ως υπηρεσια το novago,
τετοιες βραδιες,θα συνεχιζουν να ειναι δυσκολες...

Πέραν της συζήτησης που κάνετε, το προβλημα δεν ηταν τοσο δραματικό οσο παρουσιάζεται. Δεδομένου του traffic και πόσα ping ελαβαν ταυτόχρονα οι servers της forthnet, λογικό ειναι. Η συζήτηση αφορά τα περιπου 20 λεπτα ήταν που υπήρχαν προβλήματα, αλλα μετά κανένα. Έχουν πολλάκις πέσει και τα δίκτυα της Cox και της AT&T, οπότε το αποψινό δεν ειναι κάτι το περίεργο. Βαριες δηλώσεις πως αλλάζω εταιρεια, ας χασει το ChL, δεν ανταπεξερχεται στις απαιτησεις κτλ, ειναι μάλλον υπερβολες.

μα γι`αυτο λεω οτι ειναι δυσκολο σε τετοια παιχνιδια,να τρεξει σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου απροβληματιστα το streaming.
οταν βλεπουν συγχρονως κατι χιλιαδες laptop,tablets&smartphones,καπου θα κανει την κοιλια του.κουραστικο,αλλα φυσιολογικο..

Σορρυ αλλα θα διαφωνησω οτι το προβλημα ηταν μονο σημερα. Σε ολα τα παιχνιδια μεσα στον Αυγουστο και στις αρχες Σεπτεμβρη που ημουν εκτος Αθηνων και ηθελα να τα δω απο το λαπτοπ μου, σε καλες συνδεσεις wifi, και απο αποψης σηματος αλλα και απο αποψη ταχυτητας internet ειχα συνεχως μνματα αποσυνδεσης κατα τη διαρκεια παρακολουθησης του αγωνα με τη δικαιολογια οτι δεν μπορουσε να ανταποκριθει το δικτυο. Το προβλημα με το Novago και τους Servers τους δεν ηταν σημερινο αλλα συνεχιζεται εδω και καιρο! Προφανως δεν αρκουν οι Servers που εχουν για να ανταποκριθουν στις απαιτησεις του κοσμου. Ας κοιταξουν να δωσουν ειτε περισσοτερους, ειτε μεγαλυτερους servers ειτε μεγαλυτερο bandwith!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και επισης λυπαμαι αλλα ουτε φυσιολογικο ουτε αποδεκτο ειναι. Ειναι μεσα στο πακετο που πληρωνουμε οποτε πρεπει να μας παραδινεται ως υπηρεσια σωστα και οχι οποτε και οπως θελουν. Αν συνεβαινε το ιδιο στο internet σπιτι του καθενος μας θα εχει φριξει.

μα γι`αυτο λεω οτι ειναι δυσκολο σε τετοια παιχνιδια,να τρεξει σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου απροβληματιστα το streaming.
οταν βλεπουν συγχρονως κατι χιλιαδες laptop,tablets&smartphones,καπου θα κανει την κοιλια του.κουραστικο,αλλα φυσιολογικο..
Δημήτρη θα διαφωνήσω. Ξέρουν πόσους χρήστες (ενεργούς) έχουν.
Επίσης ξέρουν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι και αυτά που "προσελκύσουν " τους περισσότερους χρήστες. Δεν υπάρχει δικαιολογία, πρέπει να εξασφαλίσουν την αδιάλειπτη λειτουργία της υπηρεσίας. Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Μπορεί να είναι δωρεάν, αλλά με αυτό δεν αποποιούνται της ευθύνης που έχουν για να δουλεύει σωστά η εφαρμογή και να έχουν διαθέσιμο το απαραίτητο bandwidth.
Δεν είναι ένα τυχαίο site που προσφέρει ένα streaming. Είναι ένας broadcast provider, που με την στηρίξει ενός IP provider παρέχει μια υπηρεσία στους συνδρομητές του.

Last edited:
Νικο θα ηταν ενδιαφερον να εχουμε και μια αποψη π.χ απο χρηστες του skygo.
θα μου πεις τωρα που να τους βρεις,αλλα ενα μετρο συγκρισης παρομοιας υπηρεσιας,ειναι απαραιτητη για ασφαλη συμπερασματα.

Ενδιαφερομαι για tablet 10 ιντσων.Μπορει καποιος να προτεινει καποιο που να παιζει και το novago.Δεν θελω ipad και για το samsung tab3 10.1 που γραφει στο site της nova εχω διαβασει οτι δεν συνχρωνιζει τον ηχο με την εικονα.Ευχαριστω πολυ.

Πέραν της συζήτησης που κάνετε, το προβλημα δεν ηταν τοσο δραματικό οσο παρουσιάζεται. Δεδομένου του traffic και πόσα ping ελαβαν ταυτόχρονα οι servers της forthnet, λογικό ειναι. Η συζήτηση αφορά τα περιπου 20 λεπτα ήταν που υπήρχαν προβλήματα, αλλα μετά κανένα. Έχουν πολλάκις πέσει και τα δίκτυα της Cox και της AT&T, οπότε το αποψινό δεν ειναι κάτι το περίεργο. Βαριες δηλώσεις πως αλλάζω εταιρεια, ας χασει το ChL, δεν ανταπεξερχεται στις απαιτησεις κτλ, ειναι μάλλον υπερβολες.

αν εξαιρέσεις τα πρώτα 20 λεπτά όπως λες που είχε κάποια προβλήματα σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα δεν είχε κανένα πρόβλημα το nova go . Μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν περιμέναν να το έβλεπε τόσοι πολλοί τον χθεσινό αγώνα της ατλέτικο

Νικο θα ηταν ενδιαφερον να εχουμε και μια αποψη π.χ απο χρηστες του skygo.
θα μου πεις τωρα που να τους βρεις,αλλα ενα μετρο συγκρισης παρομοιας υπηρεσιας,ειναι απαραιτητη για ασφαλη συμπερασματα.

Εγώ έχω και τις 2 υπηρεσίες.
Η μέρα με την νύχτα είναι.

Καταρχάς σου δίνουν 2 συσκευές και μπορείς να έχεις 4 με έξτρα 5 λίρες τον μήνα.

Από άποψη περιεχομένου, είναι αστείο να γίνει σύγκριση.

Επίσης, το Sky Go έχει αρκετά καλύτερη εικόνα.

Τέλος, και σημαντικότερο, δεν υπερφορτώνονται οι servers τους όπως στο Nova Go και έτσι έχεις απρόσκοπτη θέαση.

Σίγουρα δεν μπορούμε να ζητάμε από την Nova να παρέχει ισάξια υπηρεσία με το Sky Go αλλά υπάρχουν και κάποια standards που πρέπει να καλύπτει. Και δεν το κάνει.

Δεν γίνεται να προμοτάρεις ότι δίνεις την δυνατότητα στους συνδρομητές να δουν π.χ. τον χθεσινό αγώνα on the go και να τους αφήνεις ξεκρέμαστους. Ερασιτεχνισμό και ασέβεια στους συνδρομητές δείχνει αυτό.

αρα θελει βελτιωση στους σερβερ της,για να μην εχουμε θεμα σε περιπτωσεις οπως η χθεσινες.φανταζομαι θα λυθει..

Επίσης, το Sky Go έχει αρκετά καλύτερη εικόνα.

Στα αλλα συμφωνώ, στην ποιότητα εικόνας όμως με τίποτα, το novago συνήθως έχει καλύτερη ποιότητα, τουλάχιστον σε ipad που έχω δουλέψει πρόσφατα. Σε PC εχω καιρο να δω.

αν εξαιρέσεις τα πρώτα 20 λεπτά όπως λες που είχε κάποια προβλήματα σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα δεν είχε κανένα πρόβλημα το nova go . Μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν περιμέναν να το έβλεπε τόσοι πολλοί τον χθεσινό αγώνα της ατλέτικο

Όταν μιλάς για παροχή υπηρεσιών σε Live μεταδόσεις, ακόμα και τα 20" είναι πολλά. Και για να σου δώσω ένα παράδειγμα, αν σε εκείνο το 20λεπτο, γινόντουσαν πράγματα και θαύματα και ήταν ΤΟ 20λεπτο του αγώνα; Τι νόημα θα είχε η υπηρεσία, αν το έχανες το πιο ενδιαφέρον μέρος του Live ;

για macosx τιποτα ακομα.. ελεος απλα.
Πονεμένη ιστορία τελικά...
Απογοήτευση!!
αρα θελει βελτιωση στους σερβερ της,για να μην εχουμε θεμα σε περιπτωσεις οπως η χθεσινες.φανταζομαι θα λυθει..
Αυτοί γνωρίζουν και πόσους χρήστες έχουν και πόσους χρήστες μπορούν να εξυπηρετήσουν.
Επίσης, ελπίζω, να ξέρουν τι χρειάζεται να κάνουν για να υποστηρίξουν αξιόπιστα την εφαρμογή.

Ενδιαφερομαι για tablet 10 ιντσων.Μπορει καποιος να προτεινει καποιο που να παιζει και το novago.Δεν θελω ipad και για το samsung tab3 10.1 που γραφει στο site της nova εχω διαβασει οτι δεν συνχρωνιζει τον ηχο με την εικονα.Ευχαριστω πολυ.
Στο note 2014 edition παίζει μια χαρά χωρίς προβλήματα στον ήχο.

Last edited:
Status
Not open for further replies.