NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NovaGO

Από την εποχή των πρώτων κουπονιών έχει να παρουσιαστεί πρόβλημα. Αν από την nova σου είπαν αυτό που γράφεις παραπάνω μένω άναυδος.

σημερα προσπαθησα να μπω στο νοβα go απο τον opera καi δεν με συνδεει λεει λογω ασθενους εφημερου δημοσιου κλειδιου και οτι ο διακομιστης δεν ειναι ασφαλης τι ειναι παλι αυτο ρε νοβαααααααααααααααααα.

Ε μπες απο firefox που λειτουργει μια χαρα. Ακου εκει οπερα

τι ακου εκει οπερα.πλακα μας κανεις μεσημεριατικα οι ανθρωποι ειναι τελειως ασχετοι δεν μπαινει με internet explorer δεν μπαινει με chrome τωρα χαλασανε και τον opera με τον firefox δεν μπορω να μπω κατεβαζω το plugin και δεν κανει τιποτα μου ζηταει να το ξανακατεβασω και για να μην αρχισω τα καντηλια μεσημεριατικα για την νοβα και την υπηρεσια της θα πω μονο αι στα τσακιδια νοβα μονιμα.

Απάντηση: Re: NovaGO

γεια σας . πηγα να κανω ανανεωση συσκευων και μου ζητησε να κανω εγγραφη στο my account. εκανα και ανανεωθηκε. η ερωτηση μου ειναι , παντα θα γινετε αυτο τωρα εννοω (μεσω acoount) οι ανανεωσεις η υπαρχει και αλλος τροπος οπως παλια?

μια απορια, εχω το φουλ πακετο nova , δε θα επρεπε να πιανω και τα nova cinema 1-2 ? ειχα καιρο να το δουλεψω και χτες που το ανοιξα δε τα επιανα

Re: Απάντηση: NovaGO

Δεν μπορεις,δεν περιλαμβανονται στο νοβαgo

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

@kataras πριν κανα χρονο που το ειχα ενεργοποιηση πως νομιζω οτι εβλεπα ? κανω λαθος ? ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Μπορεις να δεις ταινιες των νοβασινεμα ,αλλα οχι live
Μια απλη περιπλανηση στο σαιτ novago θα σου λυσει τις αποριες σου

μαλιστα , τσαμπα αναστατωσα τα παιδια στο support ,ευχαριστω και παλι για την διευκρινηση

Καλησπερα θελοντας να αλλαξω τη συσκευη για novago,με παραπεμπει στη δημιουργεια εγγραφης στο novamyaccount.Aναφερει οτι με τη δημιουργεια λογαριασμου σου δινουν δωρεαν τα hd για παντα και οτι γινεται ανανεωση συνδρομης για 18 μηνες.Ισχυει κατι τετοιο?Πως μπορω να αλλαξω συσκευη χωρις την ανανεωση?

δεν είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθούν τα hd αν δεν το θες. απλά σου δίνει την επιλογή αν τα θες να το κάνεις μέσα απτο myaccount.

Ρώτησα σε υποκατάστημα της forth net ,η 18μηνη ανανέωση ισχύει μόνο για αυτούς που έχουν startpack

Καλησπερα.Ειχα κανει πριν λιγες μερες αλλαγη συσκευης στο novago και το εβαλα στον iphone6 μου. Σημερα εκανα αναβαθμιση το κινητο σε 8.4 εκδοση και δεν μου δουλευει το novago. Μπορειτε να με βοηθησετε; Ευχαριστω

Τα ελληνικά κανάλια γτ δεν μπαίνουν?Έχουμε καμιά πληροφόρηση αν θα προστεθούν κανάλια γενικότερα?

Status
Not open for further replies.