NovaGO

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα
Θελει καποια ρυθμιση ο firefox για να μην κρασαρη σε full screen.

Καλημέρα,
Έχω πρόβλημα με το novago σε ένα android tv box. Το tv box είναι το tronsmart R68 Meta (με το Rockchip RK3368 chipset). Έβαλα την παλιά έκδοση που παίζει σε άλλα 2 tv box που έχω και μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή. το Tronsmart ήταν root και το αφαίρεσα.
τα άλλα 2 tv box που έχω και παίζουν μια χαρά είναι το Minix x7mini & το Tronsmart Orion R28-Meta (με το Rockchip RK3188 chipset).
Δοκίμασα να παίξω με το build.prop αρχείο του tronsmart R68 Meta αλλά δεν κατάφερα να το ξεγελάσω και να παίξει το novago.

τα 2 άλλα tv box έχουν android 4.4.2 ενώ το καινούριο έχει 5.1.1 και δυστυχώς δεν υπάρχει παλαιότερη rom για το συγκεκριμένο.

Καμία ιδέα??

Με Firefox και Windows 10 παίζει άψογα από την πρώτη στιγμή σε full screen. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Καλημέρα.

Ένας θείος μου έχει Nova και πολύ πιθανόν να μη χρησιμοποιεί καθόλου το Nova Go.

Τι θα χρειαστεί να του ζητήσω για να βλέπω εγώ Nova Go μέσω της συνδρομής του?

Να του πεις να καλέσει και να ενεργοποιήσει την υπηρεσία Nova Go και ακολούθως να σου στείλει τους κωδικούς που θα του έρθουν με μνμ στο κινητό του

Έχει τους περιορισμούς του ΟΤΕ TV GO όπου θέλει να έχει σύνδεση cosmote ή αν είσαι σε wifi χωρίς OTE να στέλνει μήνυμα πρώτα? Γιατί έτσι δυσκολεύει το πράγμα.

Για να απολαύσετε το περιεχόμενο που επιλέξατε, αναβαθμίστε την υπηρεσία σας καλώντας στο 18345.
τι πρεπει να κανω? σε mozilla το τρεχω δουλευε παλια αλλα τωρα εχει αυτο το προβλημα

Οι χρήστες Android θα πρέπει να περιμένουν πριν αναβαθμίσουν σε 6.0 προκειμένου να συνεχίσουν να παρακολουθούν NovaGO

uploadfromtaptalk1446487812263.jpg

Εμένα πάλι που το novago έπαιζε στο κινητό μου (android 5.1.1) μια χαρά μέχρι χθες, σήμερα μου πετάει μήνυμα πως η υπηρεσία αυτή δεν υποστηρίζεται από το υλικό της συσκευής μου. Και όλα αυτά χωρίς να κάνω κάποιο update γενικά. Απορώ τι άλλαξε.

Η 6αρα, στα περισσότερα μοντέλα δεν έχει βγει ακόμα και σε αρκετά είναι experimental. Δεν ξέρω Official σε ποια έχει δοθεί. Βασιζομενος σε αυτά, δεν είναι αργά, ασχέτως αν κάποιοι βιαζονται για αναβάθμιση στο OS

Διαφωνώ. Εφόσον δόθηκε σε κυκλοφορία, μοιραία κάποια κινητά την έχουν πάρει επισημότατα (όπως το δικό μου). Οπότε ναι, είναι αργά για την ανακοίνωση. Και ναι, εγώ έχω μείνει χωρίς Novago.

Re: Απάντηση: NovaGO

Οι χρήστες Android θα πρέπει να περιμένουν πριν αναβαθμίσουν σε 6.0 προκειμένου να συνεχίσουν να παρακολουθούν NovaGO

Στην αρχη διαβασα οτι πρεπει να αναβαθμισουν σε 6 για να μπορουν να δουνε κι επαθα ενα shock. Μετα το ξαναδιαβασα και συνηλθα.
Ποτε μου παντως δεν καταλαβα τη μανια να αναβαθμιζεις σε οτιδηποτε καινουριο βγαινει, ειδικα οταν μιλαμε για Software.

Για να αλλάξουμε συσκευή χρειάζεται να κάνουμε εγγραφή στο νοβα My accound?

Re: Απάντηση: NovaGO

Στην αρχη διαβασα οτι πρεπει να αναβαθμισουν σε 6 για να μπορουν να δουνε κι επαθα ενα shock. Μετα το ξαναδιαβασα και συνηλθα.
Ποτε μου παντως δεν καταλαβα τη μανια να αναβαθμιζεις σε οτιδηποτε καινουριο βγαινει, ειδικα οταν μιλαμε για Software.

Δηλαδή όταν μου έβγαλε την αναβάθμιση το κινητό έπρεπε να του πω όχι;;;

Status
Not open for further replies.