NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ειχα την παλια εκδοση που δουλευε
Επειδη εκανα ρεσετ το κινητο περασα την καινουρια να δω
Μου λεει να μπω στο site να δηλωσω τη συσκευη
Λεω ας το κανω
Μπαινω να δω καποιο καναλι εβγαζε error
Λεω ας ξαναβαλω το παλιο apk
To βαζω και μου ζηταει παλι να δηλωσω τη συσκευη
και μου λεει οτι εχω διακιωμα μετα απο 1 μηνα

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις ένα μήνα... Το δικαίωμα δοκιμής λειτουργίας σε συσκευή δε μας το επιτρέπουν οι φωστήρες των ΟΤΕ nova και το σύστημα τους είναι τόσο εξελιγμένο που δεν επιτρέπει ούτε χειροκίνητα να κάνει κάτι το εκάστοτε cc...βέβαια σε ίδιο πρόβλημα τα παιδιά εδώ του support της nova μου διεγραψαν την συσκευή και με βοήθησαν να περάσω την νέα...είναι τόσο δύσκολο να εξυπηρετούν τον πελάτη όπως τα παιδιά από το support της nova στο παρόν φόρουμ? Μάλλον είναι....

Πώς βρίσκω το support της νοβα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πώς βρίσκω το support της νοβα;
Που πρεπει να στειλω για να με βοηθησουν σε ανανεωση συσκευων;

Εγώ έστειλα στο nova support που έχει στο παρόν νήμα το φόρουμ. Είναι με επισήμανση στη σελίδα της Νοβα πάνω πάνω ,θα εβαζα λινκ αλλά είμαι από κινητό και δε τα καταφερνω

η τελευταια εκδοση; γιατι πιο παλια εκδοση που εχω απο σημερα δεν ..

Δεν θυμαμαι αν εχει ξαναναφερθει αλλα η nova εχει πλεον δικο της πρόγραμμα μεσα από το οποιο παιζει το nova go
Μπαινεις στο beta.novago.gr και από εκει κατεβάζεις την εφαρμογή.Αφου γινει η εγκατασταση ενα εικονιδιο βγαινει στο desktop και από κει θα παιζει το nova go.Oυσιαστικα ανοιγει παλι web περιβαλλον και λειτουργει σαν κανονικος browser.Μοιαζει αρκετα με το firefox αλλα δεν ξερω παραπανω από τεχνικης αποψη
Αν και beta μαλλον θα βγει συντομα σε κανονικη λειτουργια μιας και το τηλεφωνικο κεντρο της nova προτινει από δω και περα αυτό τον τροπο για να βλέπεις novago

Προσωπικα δεν εχω να πω κατι περισσοτερο.Ετυχε και υπηρχε ένα θεμα με το novago χτες και σε επικοινωνια με την εξυπηρετηση της nova προταθηκε αυτή η λυση.Στην δικη μας περιπτωση ηταν άλλο το πρόβλημα και δεν ειχε να κανει με το plug in,αλλα ετσι κι αλλιως παιζει μια χαρα ο καινούριος τροπος

Εμένα πάντως το antivirus το βρήκε σαν "δούρειο ίππο" και το μπλόκαρε, οπότε για καλό και για κακό το απεγκατάστησα και ξαναχρησιμοποιώ τον παλιό τρόπο, μέσω firefox.

Είχα μεχρι τον Αύγουστο το πακέτο των φιλάθλων και μετά έχω το full. Στο novago δεν έχω επιλογή για τα novacinema. Τα προσφέρουν ή όχι στο novago (ώστε αν τα προσφέρουν να επικοινωνήσω να μου τα ανοίξουν...).

Δεν είναι τα κανάλια novacinema μέσα στην υπηρεσία.Υπάρχουν όμως ταινίες και σειρές,τις οποίες επιλέγεις on demand για να τις δεις.

Απάντηση: Re: NovaGO

To δοκιμασα σε imac με windows αλλα δεν παιζει. Ξερουμε γιατι;
Γιατί δε παίζει σε desktop υπολογιστές. Μόνο σε laptop. Η υπηρεσία λέγεται Nova Go, φαντάζομαι δε κόβεις βόλτες με το iMac.

Καλησπέρα στην παρέα σας,

Εχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω το novago σε android box αλλά δεν παίζει ούτε με την έκδοση που υπάρχει στο google play ούτε όμως και με μία παλιά 1.0.0.3...
Εχετε κατά νου κάποια λύση?

Status
Not open for further replies.