NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δεν υποστηρίζονται Android Box. Μόνο συσκευές με ενσωματωμένη οθόνη (tablet, κινητά).

Παιδία βοήθεια! Χτές έκανα ανανέωση συσκευής στο παλιότερο laptop που έχω, με windows 7, και ενώ συνδέομαι κανονικά στην σελίδα του novago μπαίνω πχ στο novasport1 αλλά το εικονίδιο που έχει δίπλα στο πρόγραμμά και το πατάς για να δείς είναι απενεργοποιημένο!!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να ξαναγυρίσω στο νεότερο laptop, windows 10 μιας και θα το έχω στα χέρια μου πάλι σε 3-4 μήνες! ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?

Εχουμε καποια ενημερωση για το ποτε θα λειτουργει το nova go σε andoid 6. ?
Εχτες εγινε αναβαθμιση στο κινητο μου και το nova go σταματησε να λειτουργει.

Παιδιά όσον αφορά με το webtv plugin που μου crasharei συνέχεια σε όλους τους browsers μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
Δίνω id - pass για teamviewer μήπως μπορεί να μου το φτιάξει...

Μια ερωτηση που δεν απαντηθηκε. Γιατι δεν παιζει σε imac; Δεν ειναι desktop ουτε εχει υποδοχη hdmi...

το καλοκαιρι ειχαν δωσει ολα τα novasport για ενα μηνα δωρεαν στο novago,εχετε μαθει μηπως λογω χριστουγεννων τα δωσουν και τωρα....

Με την 1.0.3 παιζει σε ακομα κ σε Android box των 27 .Aυτα επειδή έρχονται ρουταρισμενα απο τη μαμα εταιρεία πολλές φορές, θέλουν το hide my root

Τελευταίες ημέρες μου έχει σπάσει τα νεύρα. Βάζω στοιχεία, κάνω login με πετάει στην οθόνη του admin και ζητάει pin. Υποθέτω πως είναι το ίδιο με το password; Παλαιότερα είχα βάλει να κρατήσει το pass και δεν θυμάμαι. Όταν βάζω το password που έχω (κι έκανα και reset χθες) μου βγάζει pinerror.

μπορουμε στην θεση που μας ζηταει στην οθονη του admin και ζητάει pin αντι για pin να βαλουμε το password και πωσ γινετε αυτο...

Vertical, χρειάζονται τρία στοιχεία για να μπεις, username, password και άρχικο pin που είναι αυτό που ζητάει για τον admin μετά που έχεις βάλει username/password.

Αφού έκανες reset, δες στο sms που σου ήρθε για το reset εκεί πρέπει να λέει στο τέλος το pin.

Παιδιά, άλλο είναι το password και άλλο το PIN και δεν είναι ίδιο. Μην τα μπερδεύετε αυτά.
Το password χρειάζεται για να συνδεθείς στην εφαρμογή.
Δεν αρκεί όμως αυτό. Πρέπει να συνδεθεί και ο χρήστης στην εφαρμογή. Το αρχικό και βασικό προφίλ χρήστη είναι του Admin, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί τα πάντα μέσα στο περιβάλλον της εφαρμογής.
Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα να δημιουργηθούν περισσότερα προφίλ χρηστών.
Το PIN λοιπόν είναι ένας έξτρα κωδικός για το προφίλ του Admin και αν φτιαχτούν κι άλλα προφίλ, το κάθε προφίλ θα χρειάζεται και το δικό του PIN.
Συνεπώς, όταν υπάρχει μόνο το βασικό προφίλ του Admin, στην αρχή βάζουμε username & password και στην επόμενη καρτέλα το PIN (έξτρα κωδικός) του Admin.
Το PIN υπάρχει στο αρχικό αυτοματοποιημένο μήνυμα από τη Nova, κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
Αν έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σας, κάνοντας reset, έρχεται νέο μήνυμα στο δηλωμένο κινητό που περιλαμβάνει τα πάντα (Username, Password και PIN).

Είχα αναφέρει την είδηση και σε άλλο θέμα, αλλά και εκεί ήταν σχετικό (bein sports - france).
http://gr.euronews.com/2015/12/09/eu-seeks-to-reform-digital-copyright-laws/

σύμφωνα με αυτό κάποιος που έχει μια συνδρομή πχ netflix σε μια χώρα της ΕΕ θα μπορεί να την παρακολουθεί σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ, έτσι λέτε και το novago να μπορεί, στο άμεσο μέλλον, να το παρακολουθεί κάποιος παντού στην ΕΕ;
Βέβαια όταν ψηφιστεί, αλλά μάλλον αυτό θα γίνει.

υγ. ζητώ συγγνώμη από τους διαχειριστές αλλά η είδηση πιστεύω ότι αφορά και τα δύο θέματα, γιαυτό και την ξαναβάζω, αν πιστεύετε ότι ενδιαφέρει, αν θέλετε, περάστε την και στο θέμα otego.

Για όσους δεν το έχουν δει ή nova πρόσθεσε τα novacinema 1&2 ,το nova christmas,to e!,το national geographic και το epsilon...μπράβο για αυτή την κίνηση στη nova

Η εικονα στα nova cinema hd εξαιρετικη θα ελεγα. Μπραβο νοβα
Αντε και καλη καταργηση των sd εκδοσεων

Τα κανάλια που αναφέρατε αφορούν android,Windows laptop?
Σε iOS 9.1 πάντως,δεν υπάρχει καμία προσθήκη προς το παρόν.

Χάρη, μόλις τώρα μπήκα από τάμπλετ με windows 10+firefox, πολύ καλή ποιότητα το novacinema2HD. Σίγουρα είναι μέσω windows!

Παίζει και σε εμένα σε ios 9.2 με τρομερή εικόνα σε novacinema1HD και novacinema 2HD. Αντε να αναβαθμίσουν και το app!

Status
Not open for further replies.